Варна - ПРИЗИВ

• 31 041
  • 472
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, нека се борят близките да допуснат бебето при мамето му - въпроса е на живот и смърт - не може лекарите да са такива безчувствени бюрократи и просто сляпо да следват пътеки и пътечки написани на хартия  Close

Аз изпълних отбещаното и в събота запалих свещичка в един параклисче на Предела, което е кръстено на името на Свети Иван Рилски - Чудотвореца - помолих се за една майчица да има правото да гушка своето бебче - помолих се за чудо  Praynig

Момичета още веднъж искам да ви призова - идват чудни дни и един велик празник - нека всяка една запали по свещичка за милото майче и да се помоли.

# 181
Хайде мила Елвира, ОЧАКВАМЕ ДА СЕ СЪБУДИШ!!!
Толкова прекрасни дни те чакат!!!

# 182

Момичета още веднъж искам да ви призова - идват чудни дни и един велик празник - нека всяка една запали по свещичка за милото майче и да се помоли.
Peace

# 183
Дано по празниците стане чудо!!!!! Ще се моля тази майчица да се събуди и да гушне детенцето си. Всяко боядисано в червено яйце...ще наричам за нейно здраве..дай боже да помогне!!! Praynig

# 184
# 185
Със сълзи на очи се моля за майчицата PraynigДано скоро се събуди и види своето детенце.Моля се за теб Елвира Praynig Praynig Praynig

# 186
# 187
В неделя запалих свещичка за Елвира и се помолих отново за скорошното й събуждане.Дано по-скоро отвори очи newsm17 newsm17 newsm17

# 188

Една сутрин като се събудих бях сънувала, че може да се събуди от гласа и допира на бебето и звъннах на сестра ми да им го каже. Проверих и много случаи в Интернет и наистина бебето в много от случаите е успявало да върне майката в съзнание. За съжаление не виждам как от Окръжна ще го разрешат това. Те не пускат посетители при родилките, а за реанимация не мога да си представя.

И аз имам чувството, че трябва да допуснат бебето до нея... не може ли да се направи нещо, защо не разрешават????
Дано Господ и помогне  Praynig малкото бебче има нужда от нея  Praynig

# 189
Мила Елвира ,бъди силна и скоро ще видиш сладкото си момченце!!

# 190
Някой знае ли какво е състоянието на Елвира Weary все още ли няма подобрение или някакви признаци,че скоро ще се събуди smile3518
толкова ми е мъчно,че това мило майче не може да бъде със своето слънчице.
Дано Господ й даде сили скоро да отвори очи и да види детенцето си,а и всички останали които я обичат и страдат за нея Praynig Praynig Praynig

# 191
Вече за втори път ми се случва това-след дълго отсъствие във форума да вляза и да прочета за някаква ужасна драма Cry

Моля се горещо за Елвира! baby_neutral Дано Бог чуе молитвите ни и да стори чудото! baby_neutral

# 192
моми4ета,при първа възможност 6те запаля све6т на божи гроб от името на вси4ки нас!дано господ 4уе молитвите ни! Praynig

# 193
Всеки път влизам с надеждата да прочета, че Елвира вече се е събудила и е със своето бебче...
Вярвам че това ще стане скоро newsm17 newsm17 newsm17

# 194
Моля те Господи, върни Елвира при нас ! Михаел има нужда от своята майка !
 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт