Варна - ПРИЗИВ

• 31 043
  • 472
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна.....
дано се оправи, скоро е великден, дано чудото се случи и с нея

# 166
  • Варна
В коя болница беше момичето, не вярвам да не допускат посетители?  Искам да отида, ако трябва ще се свържа със семейството й.

# 167
МНОГО ми се иска да ви зарадвам с добри новини............
Да ви кажа че Елвира вече е отворила очи,че се е събудила.....
НО, няма промяна - състоянието й остава същото. Sad
Не спирам да се моля на БОГ скоро да се събуди милата Елвира. newsm17 newsm17

smile3518

# 168
И аз следя темата и все се надявам Елвира да се събуди.  Praynig Praynig Praynig

# 169
сега пак отварям темата и се надявах да разбера нещо хубаво за Елвира,но уви smile3518
дано Господ чуе молитвите ни и тя скоро да се събуди и прибере при семейството си Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 170
  • Sofia
Ох! И аз всеки ден следя темата с надежда да има добра новина, но уви! Sad
Продължавам да се моля за нея, дано за Великден стане чудо и да е със семейството си!  newsm17

# 171
Не бях влизала отдавна и сега видях!Боже ще се молим и ние за нея! baby_neutral

# 172
В коя болница беше момичето, не вярвам да не допускат посетители?  Искам да отида, ако трябва ще се свържа със семейството й.
Естествено,че не допускат  посетители. Тя е в Реанимацията на Окръжна Болница- в Неврологията.

# 173
Момичета и аз се моля вече с вас  Praynig, сега отворих тук и прочетох, дано скоро милата майчица гушка своето момченце  Praynig Може би ако и носят бебето да полежи върху гърдите и то ще помогне - дали е възможно, а може би го правят. За хората в кома е важно непрекъснато да им се говори да чуват своите близки това ги държи силни да се борят да се събудят. Нека роднините и говорят и питат и други лекари специалисти в областта, за да направят всичко възможно.

Мили мами, нека да запалим всички по една свещичка за здраве за това мило майче и да се помолим горещо - ВЕЛИК ден иде  Praynig
Аз ще го направя

# 174
Доколкото знам и е бил направен тест за поносимост към упойката и не е показал, че има реакция. Не знам дали е лекарска грешка, но д-р Добрева беше моя анестезиолог и  е много добър лекар. Говорих с нея и преди и по време и след операцията и тя ми говори доста и за упойките и за последствията, които биха могли да възникнат в много редки случаи. После разбрах, че има случаи, в които теста не показва алергия, а тя се проявява по време на операция.

При Елвира няма промяна! Дано да се оправи!

Една сутрин като се събудих бях сънувала, че може да се събуди от гласа и допира на бебето и звъннах на сестра ми да им го каже. Проверих и много случаи в Интернет и наистина бебето в много от случаите е успявало да върне майката в съзнание. За съжаление не виждам как от Окръжна ще го разрешат това. Те не пускат посетители при родилките, а за реанимация не мога да си представя.

# 175
Нека да настояват,да намерят връзки!
А ако нямат такива ,все някой от форума ще помогне с някоя друга връзчица ,НАЛИ?
  Praynig Praynig Praynig

# 176
невиждам защо бебчето да не се доближи до своята майчица, все пак то е било с нея 9 месеца и смятам че и за двамата ще е добре, особенно за Елвира да усети малкия живот който до скоро е бил в нея Praynig Praynig Praynig

# 177
НЕКА ПРАЗНИЦИТЕ КОЙТО ПРЕДСТОЯТ ДА ДОНЕСАТ ДОБРИ НОВИНИ НА ТОВА ИЗСТРАДАЛО СЕМЕИСТВО.НЕКА БОГ БЪДЕ С ТЯХ

# 178
  • Варна
 По Великден стават чудеса! Ако всеки от нас се помоли в този ден за Елвира може би чудото ще стане!1!! Praynig Praynig Praynig

# 179
Всеки път влизам с надежда да прочета,че Елвира се е събудила и гушко своето мишле,но уви  Sad.Продължавам да се моля за нея и дано на Великден стане чудо Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт