Варна - ПРИЗИВ

• 30 952
  • 472
  •   1
Отговори
# 300
  • Велико Търново
Ще се моля за Елвира!Дано Бог чуе молбите ни!

# 301
Изкрено се надявам и се моля Елвира да се събуди и да има щастието да види своето малко слънчице.
СЪБУДИ СЕ ЕЛВИРА! Praynig Praynig Praynig
Дано някак разбереш колко хора се молят за теб и те подкрепят.Дано се събудиш!!!!!!

# 302
  • Варна
Истинското искрено  желание за помощ може би наистина ще направи чудеса! Подкрепа и от мен!

# 303
  • Враца
Дано Бог да е с Елвира и малкия Михаил и цялото им семейство!!!
С цялото си сърце пожелавам хубави мигове и да се радват един на друг!!!

# 304
Защо никъде не съобщиха за този трагичен случай? Нито по медиите, ното в мрежата..

# 305
Защо никъде не съобщиха за този трагичен случай? Нито по медиите, ното в мрежата..
И аз за това се чудя от поне месец Thinking

# 306
Във Варна говориха по местните медиит и писаха в местните вестници. Но по-скоро оплюваха Майчин Дом, отколкото се интересуваха от съдбата на детето и майката ...  Crossing Arms

# 307
На роднините им е тежко - ясно, то няма и как друго да е, но да се стегнат, за да им олекне - аз щях да съм адски нахална да ме пускат при детето ми, жена ми, сестра ми ................или там от каквато позиция е човека и бебето преди всичко  Crossing Arms Дайте координати ще търсиме връзки ако трябва  Crossing Arms на изпадналите в кома е важно да и м се говори да има присъствие на близък да се окуражават да се върнат от там където са се заключили  Crossing Arms

Има ли някой връзки в таз болница  Thinking

# 308
И аз за това се чудя от поне месец Thinking

А защо не се запитате дали роднините й желаят това  Thinking
На този етап е по важно да се оправи момичето Praynig

# 309
Какво става?Все още ли няма новини.Мина много време.Много ми е мъчно.Някои знае ли нещо за Елвира.Ох,дано да се оправи миличката Praynig

# 310
Знам, че Бог обича и помага на смелите. Време е да направиш крачката, Елвира. Помогни си сама, за да ти помогне и Господ! newsm17

# 311
Дано стане чудо и Елвира се събуди скоро и да гушне бебчето си!
Подкрепа и от мен.

# 312
И аз се моля Елвира да се събуди и прегърне своето Мишенце!

# 313
И аз се моля Елвира да се събуди и прегърне своето Мишенце!
ще е толкова хубаво и за двамата

# 314

Общи условия

Активация на акаунт