Варна - ПРИЗИВ

• 30 978
  • 472
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Моля се отново за Елвира.... Събуди се миличка.. Praynig Praynig Praynig

# 316
# 317
 Praynig Praynig Praynig Събуди се мила,Елвира.
Отново се моля за нея да се събуди и да гушне Мишето. Praynig

# 318
Защо никъде не съобщиха за този трагичен случай? Нито по медиите, ното в мрежата..
А защо не се запитате дали роднините й желаят това  Thinking
На този етап е по важно да се оправи момичето Praynig
А ти защо не се замислиш каквъв е смисъла на въпроса ми? Ако се даде гластност на трагедията на това семейство, може да се отзоват специалисти не само от България, а и международни светила с голям опит в тази област.

# 319
Грешат тези които мислят, че случая трябва да остане потулен и единственото което може да се направи, е да се молим.
И аз се моля... всеки ден.. от цялата си душа... Но молитвите единствено помагат на нас, те са за наше успокоение.
Далеч съм от мисълта, че нашите лекари, които лекуват Елвира, не са се допитали до мнението на чуждестранни специалисти. Но знаете каква е силата на медиите...

# 320
Силата на молитвата далеч надхвърля границите на самоуспокоенито, errai.

# 321
Не виждам някъде да са споменати границите на самоуспокоението.
Вярата и надеждата притежат голяма мощ. Символът на вярата е молитвата. "Вярата е жива представа на онова, за което се надяваме"
Ние се молим и ще продължим, защото вярваме в добрият изход на тази история.
Човек без вяра е като слепец, но вярата не означава да сме наивни.
Не искам да спорим точно тук.. в тази тема..

# 322
Защо никъде не съобщиха за този трагичен случай? Нито по медиите, ното в мрежата..
И аз за това се чудя от поне месец Thinking

А защо не се запитате дали роднините й желаят това  Thinking
На този етап е по важно да се оправи момичето Praynig
Разбира се, че на този етап е по-важно това - никой никъде не е казал нещо обратно на това, но с "раздухването" на този случай може би някъде има някой, който би се заинтересувал и би предложил някакъв начин newsm78

# 323
  • София
Преди отварях темата с надежда, а сега все по-често със страх. И няма никакви новини за Елвира, а И В ТАЗИ тема започвам да чета пак спорове ЗА и Против

Ох, толкова време мина вече, че май не ми остава много вяра Sad...

# 324
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Напротив-винаги трябва даже да ни е в излишък вярата!Дай Боже да стане чудото на събуждането!Винаги на литургиите записваме първо нейното име...макар и непознати,всички ние се надяваме ,че милата майчица ще може да отгледа децата си Hug

# 325
всички ние се надяваме ,че милата майчица ще може да отгледа децата си

# 326
И тук в София ли не дават да се заведе детето при майка му? Няма ли начин поне тук да пробием?

# 327
Трябва да има желание от страна на родителите и мъжа й. Аз също смятам, че трябва да опитат.

# 328
  • Sofia
Някой да може да каже актуална информация? Вече направо загубих надежда да узная добра новина! Продължавам в мислите си да се моля!

# 329
Някой да може да каже актуална информация? Вече направо загубих надежда да узная добра новина! Продължавам в мислите си да се моля!
Peace И аз се чудя newsm78 и отварям всеки път темата с надежда Sad

Общи условия

Активация на акаунт