Варна - ПРИЗИВ

• 30 952
  • 472
  •   1
Отговори
# 330
Защо ми се струва,че точно нашия форум е способен да помогне в разрешаването на част от проблема. Дали семейството е съгласно? Не мисля,че те не искат да направят оптимален опит да се върне в съзнание майката! Така ,че призовавам всички да се обединим и не само с молби  ами и с действия!
Нека да пишем до медиите! До предавания! Когато се разчуе и се вземат конкретни действия-нещата ще се променят! Така мисля аз! Може и да греша!!!
Ако има някой против,нека и той да се аргументира.

# 331
момичета ,
дайте ново инфо , има ли актуална информация ??

# 332
  • Плевен
Защо ми се струва,че точно нашия форум е способен да помогне в разрешаването на част от проблема. Дали семейството е съгласно? Не мисля,че те не искат да направят оптимален опит да се върне в съзнание майката! Така ,че призовавам всички да се обединим и не само с молби  ами и с действия!
Нека да пишем до медиите! До предавания! Когато се разчуе и се вземат конкретни действия-нещата ще се променят! Така мисля аз! Може и да греша!!!
Ако има някой против,нека и той да се аргументира.
Нека всичко да стане със съгласието на роднините, никой не знае какво им е, може само да предполагаме.

# 333
Всеки път ме е страх като отворя тази тема. Но продължавам да се надявам... Praynig

# 334
Незнам нищо ново, но утре пак ще питам. Мисля, че Елвира и таткото нямат брак (не че е от значение, а може и да е за взимането на решения  newsm78 не съм сигурна) Нямам идея кой познава родителите и, но мисля че е добра идея. Ако науча нещо ще пиша.

# 335
Иви, има ли някакви новини? Praynig

# 336
  • Варна
Здравейте! Следя редовно тази тема и се моля за момичето, въпреки че не съм писала. Вчера случайно разбрах, че моя колежка познава родителите на Елвира. Тя каза, че момичето е преместено в София, но не дават надежди за състоянието й  Sad Някакъв специалист невролог се бил изказал, че направо не може да си представи какви са ги забъркали в Майчин дом, за да я докарат до това състояние  Sad Това научих. Дано някой узнае нещо повече и то да е положително!

# 337
Нека някой да даде актуална информация,от источник.Всички се вълнуваме...
Дано да има добри новини, но истински , не слухове......Дано да разрешат детето да види майка си newsm17 newsm17

# 338
Аз не познавам лично момичето, но около мен явно доста хора я познават... Вчера ми казаха, че последния скенер на мозъка не е бил добър. Едни вярват, че няма шанс да се възстанови, а други точно обратното.

Praynig

Няма да актуализирам повече, защото информацията ми идва от други хора, а не от роднините и. Бях обещала да проверя затова ви постнах това съобщение.

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 11:20 от Ivy

# 339
Аз не познавам лично момичето, но около мен явно доста хора я познават... Вчера ми казаха, че последния скенер на мозъка не е бил добър. Едни вярват, че няма шанс да се възстанови, а други точно обратното.

Praynig
Weary newsm17

# 340
  • Sofia
Аз не познавам лично момичето, но около мен явно доста хора я познават... Вчера ми казаха, че последния скенер на мозъка не е бил добър. Едни вярват, че няма шанс да се възстанови, а други точно обратното. Praynig
newsm17 smile3518

# 341

Praynig
Weary newsm17

newsm17 newsm17 newsm17

Някой има ли снимка на Елвира ? Искам да я видя !

# 342
Толкова време мина...С надежда преглеждам темата всеки път. Искрено се надявам всичко да завърши с добър край. newsm17 newsm17

# 343
# 344
  • Варна
 smile3518 newsm17Моля се за нея!Дано Господ и помогне newsm17

Общи условия

Активация на акаунт