Варна - ПРИЗИВ

• 31 003
  • 472
  •   1
Отговори
# 360
най после добра новина!дано всичко да е наред Hug Praynig

# 361
най после добра новина!дано всичко да е наред Hug Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 362
  • най-шареното място
Браво на момичето, дано сега да се прбори и за останалото възстановяване и гушна малката си рожба!

ПС. Хич не смея да проверявам темата така чакам новина, че чак възприемам като спам всички наши писания /на незнаещите за равитието/ Sad
Дано да ми мине като виждам само хубави новини тук. И то често!

# 363
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig PraynigДАНО НАИСТИНА ДА Е ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!МОЛЯ СЕ ЗА НЕЯ!!!!!!!!!!!!![/b]

# 364
Дано да истина  newsm17 newsm17 newsm17

# 365
С цялото си сърце се надявам Елвира наистина да се е събудила и да може да прегръща и целува детенцето си.  Praynig Heart Eyes

# 366
 Praynigдано е вярно! дръж се елвира,ние сме с теб! Praynig Praynig Praynig

# 367
  • Варна
Ох, милата! Дано е истина и се оправи скоро!!!

# 368
Силно се надявам Елвира да се е събудила! Наистина ще е много хубава новина. Дано е вярно. Чакам с нетърпение още хубави новини.

# 369
Lubov29, отдавна не си писала как е Елвира. От някои публикации разбрахме, че се е събудила... моля те кажи, че това е истина...

# 370
Praynig Praynig PraynigДано наистина е вярно,че се е събудила Елвира.Моля се всичко да е наред с нея и да гушка бебенцето си Praynig Praynig Praynig

# 371
Ще звънна да питам Люба дали не знае нещо по въпроса

# 372
Ще звънна да питам Люба дали не знае нещо по въпроса
newsm10
Дано ни зарадва с добри новини Peace Praynig

# 373
Засега незнам нищо повече...  Praynig

# 374
Дълго се колебаех, дали да пиша, защото не съм роднина и не познавам Елвира. Следя състоянието й от форума, както вас. Обаче имах възможност да науча от ВМА, че състоянието й не се е подобрило значително. Елвира не се е събудила /информация към вчера 16.30/, има несъзнателни движения на крайниците понякога. Ако от вчера насам чудото се е случило, ще съм много щастлива! Аз вярвам в чудеса и се моля тя да се събуди  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт