Варна - ПРИЗИВ

• 30 989
  • 472
  •   1
Отговори
# 375
Боже ,
няма ли някой най-сетне да внесе повече яснота по въпроса ,дали или не ...
всеки път със свито сърце отварям тази тема
продължавам от сърце  да се моля за здравето  на тази майчица

# 376
Информацията от  ВМА  сигурна ли е , или е само слух.....Моля за истинска ....Всички много се надяваме за подобрение  newsm17 newsm17 newsm17

# 377
Не е слух. Към момента, за който писах, информацията е от лекар в болницата  Cry 

# 378
Много е тежко да съобщаваш лоши новини. И може би никой, освен близките й, няма право да се изказва за състоянието й ... Но толкова се надявах, че се е събудила! Моля се с вас Елвира да се събуди  newsm17

# 379
Какво става, бе хора??? Силно съм разтревожена...станаха вече  3 месеца. Няма ли как да се помогне на това момиче... Cry Praynig

# 380
Какво става, бе хора??? Силно съм разтревожена...станаха вече  3 месеца. Няма ли как да се помогне на това момиче... Cry Praynig
И аз зададох този въпрос преди известно време, но ми се нахвърлиха някои мами.. Дано скоро да има добри новини. Надявам се, че Елвира е в ръцете на най- добрите специалисти в Бг.

# 381
продължавам да се надявам
продължавам да се моля

# 382

newsm17 newsm17 newsm17

# 383
  • Варна
 PraynigДай Боже Елвира скоро да се оправи Praynig

# 384
МОЛЯ СЕ ГОСПОД ДА СЕ СМИЛИ НАД ЕЛВИРА , БЛИЗКИТЕ И И ДЕТЕНЦЕТО И!
ДАНО СКОРО Е СРЕД НАС!  Praynig

# 385
Боже дай сили на Елвира да се събуди  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 386
Господи моляте чуй молитвите ни   Praynig дай на детето най чудний дар да усети майчина милувка newsm17 newsm17 newsm17

# 387
Всеки път когато вляза в църква паля по една свещичка и за Елвира.Дано се събуди милата  Praynig

# 388
Всеки път отварям темата с надежда за добра новина,но вече започнах да губя надежда.Много време мина ми се струва от 05.03. досега.Надявам се това майче да успее да се пребори и да се събуди,защото малкото и момченце има нужда най-много от нея.
 Praynig Praynig

# 389
Наистина мина много време. Това ме кара да си мисля, че организмът на Елвира е силен и се опитва да се бори. Надявам се, че липсата на други новини е добра новина. Това означава, че все още е жива, макар и в безсъзнание, и има шанс да се събуди.

Общи условия

Активация на акаунт