Варна - ПРИЗИВ

• 31 075
  • 472
  •   1
Отговори
# 135
по скоро е НЕЛЕПА случайност!
Какво говориш, каква нелепа случайност  #Crazy Да не е паднало дърво на главата и както се е разхождала, та да го наречем `нелепа случайност`  Shocked

# 136
Какво говориш, каква нелепа случайност  #Crazy Да не е паднало дърво на главата и както се е разхождала, та да го наречем `нелепа случайност`  Shocked
Наистина, мисля и аз, че не може да се нарече нелепа случайност

Последна редакция: ср, 05 апр 2006, 15:44 от baby_doll

# 137
не очаквам докторите да си признаят....

Така искам тази тема да има добър край, особено днес след поредната тъжна тема.

Моля ти се Господи чуй молитвите ни!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 138
  • София
Ще се моля за Елвира!
Надявам се всичко да свърши добре!!!!

# 139
Искрено се надявам  Елвира да се сбуди по-скоро Praynig Praynig

# 140
  • Варна, морето и сините вълни!
"Нелепа случайност"  едва ли може да се нарече лошо подадена анестезия! Наистина секциото е правено в МД и после майката е преведена в ОБ.
Не оправадавайте лекарите! Нека си поемат отговорността!

Дано майчето се оправи!
Понякога се случва такава реакция от спинална упойка, но бързо се излиза от комата.
Жалко че при Елвира нещата са се стекли точно така. Дано се върне сред нас и при малкото си слънчице Praynig Praynig

# 141
Моля се!

# 142
  • Варна
"Нелепа случайност"  едва ли може да се нарече лошо подадена анестезия! Наистина секциото е правено в МД и после майката е преведена в ОБ.
Не оправадавайте лекарите! Нека си поемат отговорността!

Съгласна съм че определението "Нелепа случайност" може и да не е точно......но ми е трудно да коментирам случилото се с Елвира.
Ето малко подробности :

Елвира ражда в Майчин Дом - планово секцио със спиналнна упойка.
Анестезиолог е била Д-р.Добрева/тя постави и моята епидурална упойка когато аз раждах/,МНОГО добър специалист!
Много е мила с пациентите.
В случая на Елвира вероятно не се касае за "лекарска грешка".Тя е направила алергичен шок към ледокаина,а не от самата спинална упойка - а това се случва изключително рядко 1:1500.
Аз не съм мед.работник и не зная.........

Моля се милата Елвира съвсем скоро да отвори очи. newsm17

# 143
На мен също Д-р Добрева ми сложи упойката. Прекрасен лекар.
Тя е толкова мила и внимателна.
Моля се за Елвира. Дано се оправи по бързичко. newsm17 newsm17 newsm17

# 144
дано Господ чуе молитвите ни и мама да се прибере при малкият Мишо Praynig Praynig Praynig

# 145
Това, че си мил и внимателен към пациент не те прави много добър специалист, а означава, че си добър човек. За съжаление на Елвира й е бил нужен перфектен специалист и тест за реакция към упойката, а не размяна на любезности. Каквато и малка вероятност да има да се случи подобно нещо, лекарят е длъжен винаги да изпълни процедурата! Аман от потулване на лекарски грешки и от мълчание!  smile3515
Жалко за момичето!  Cry Дано се случи чудото! Praynig

# 146
Аз също се присъединавам към всичкиви с молитвите за Елвира.Дано тя се оправи в най скоро време зада може да гушне своята рожба а също така и да може да го вижда как расте.Искам да кажа че като прочетох тази тема ме побиха тръпки,защото аз родих моя син на17,02  в Окръжна болница и също бях секцио със спинална упойка.Много тежко я понесох.Не можаха да ме дигнат на крака 5дена викаха ми даже невролог да ме гледа не можех да отида до тоалетна нито да си накърмя детето,зощото освен легнала друго положение не можех да заема.казаха ми да се благодаря,че са ми сложили тази упойка,а не пълна,защото щом не съм понесла тази не се знае как и дали ще мога да изляза от пълната упойка.много зле бях имах чувството че няма да се оправя,но с божията помощ сега съм добре и мога да си гушкам моето слънчице.Пожелавам още веднъж на Елвира много късмет да има и да се управи. newsm17 newsm17 newsm17

# 147
И аз се моля за Елвира  Praynig дано всичко да се оправи по-скоро и цялото семейство се събере по-щастливи от всякога !

# 148
ДАНО ВСИЧКО БЪДЕ С ЩАСТЛИВ КРАЙ И МЛАДАТА МАЙКА ДА ГУШНЕ МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
ДАНО ГОСПОД ЧУЕ НАШИТЕ МОЛИТВИ И ВЪРНЕ КЪМ ЖИВОТА ЕЛВИРА
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 149
ДАНО ВСИЧКО БЪДЕ С ЩАСТЛИВ КРАЙ И МЛАДАТА МАЙКА ДА ГУШНЕ МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
ДАНО ГОСПОД ЧУЕ НАШИТЕ МОЛИТВИ И ВЪРНЕ КЪМ ЖИВОТА ЕЛВИРА
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт