Варна - ПРИЗИВ

• 31 025
  • 472
  •   1
Отговори
# 210
ГОСПОД ДА Е НА ПОМОЩ!Моля се от цялото си сърце да се оправи и да се радва дълги години на малката душичка.Ужасно ми е мъчно!Силно вярвам и моля да се оправи Praynig

# 211
На Велик ден, стават чудеса,дано Господи! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 212
На Велик ден, стават чудеса,дано Господи! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 213
Аз вярвам в чудеса и знам, че тя ще гушка своето бебе.Вярвайте и вие Praynig

# 214

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 215
  • Добрич

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Aз също отварям темата,с надежда да прочета,че всичко се е оправило.....дано да е скоро... Praynig

# 216
Добре де, Lubov29, не може ли да се направи нещо и да водят от време на време бебето при нея? В другите държави пускат близките да спят при тях, да им говорят постоянно, трябва да има някакъв начин, бебешкия плач може би е в състояние да я събуди!

И не само че ги пускат ами и ги стимулират да са там и да говорят непрекъснато, да връщат пациента към силните му спомени, които могат да помогнат при събуждането. Ако можеш Lubov29 нпомни им тези факти, в този момент със сигурност са ошашавени и не знаят на коя планета се намират, ако някой може и с връзки да помогне да пуснат бебчето при мама му - И ДВАМАТА СЕ НУЖДАЯТ ЕДИН ОТ ДРУГ СЕГА НАЙ-СИЛНО

# 217
Дано този христиански празник направи чудо и Елвира вече да се събуди Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 218
Аз също искам да се присъединя към молитвите за тази млада майка. Много неприятна история,която не може да не те накара да се просълзиш и да се опиташ да подкрепиш Елвира дори и само в молитвите си!!!
Дано господ и помогне да се събуди и да прегърне малкото си съкровище! Praynig
Защо трябва да се случват такива лоши неща? Thinking Аман от некадърни доктори  newsm61
Аз също вярвам, че по велик ден стават чудеса. ПОЖЕЛАВАМ И ОТ СЪРЦЕ ДА СЕ ОПРАВИ! newsm17

# 219
Нека Бог да бъдес нея. Моля се и за Мишо,  да усети майчината целувка и топлата прегръдка възможно най-скоро

# 220
Темата беше минала на втора страница а мисля че точно в тази седмица на чудеса е необходимо да е на преден план за да могат повече хора да се помолят за Елвира и за нейното бебче! Вярвам в чудеса и се надявам всичко да се оправи Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Peace

# 221
  • София
много ми стана мъчно като прочетох:( каква нелепа случайност.
моля се сладкото момченце да си има жизнена и енергична мама съвсем скоро, дано всичко се оправи!!!
ще следя темата и ще се моля да стане чудо!!!

# 222
  • софия
ама още ли няма поне малко добри новини......аиде Елвира време е да си доидеш при нас ,та да си побубрим,да пием по кафе,аиде момиче смело,малко усилие -само си представи колко е хубаво че бебо те чака........

# 223
Дано горкото майче да се събуди от тая жестока кома,и да гушне малкото си мишленце. Praynig Praynig Praynig

# 224
Боже помогни на майчето да види детенцето си. newsm17

Общи условия

Активация на акаунт