Варна - ПРИЗИВ

• 31 005
  • 472
  •   1
Отговори
# 285
Момичета има ли новини, как е Елвира? Praynig
и аз това се питам newsm78

# 286
# 287
Въпреки че скоро не съм влизала в нета и в темата не преставам да мисля заЕлвира - как е и дали се е оправила,как е бебешокаи все така.Моля се всичко да е наред  Praynig newsm17 newsm17

# 288
С Елвира няма промяна за съжаление  Praynig Преместили са я във Военно-медицинска Академия в София преди 2-3 дни. Бебенцето е добре, расте под грижите на баба си. Моля се за нея, помолете се и вие...

Последна редакция: пн, 15 май 2006, 15:34 от Ivy

# 289
 PraynigТова, за съжаление не е приятна новина, но надявам се, ще има добър резултат.  Praynig Praynig Praynig

# 290
Дали в София ще позволят бебето да влиза при майка си - не знам защо но това не спира да ме човърка - все си мисля, че то бебето най-силно може да помогне на мамето си да се събуди и да го нагушка  Praynig Praynig Praynig

# 291
Дали в София ще позволят бебето да влиза при майка си - не знам защо но това не спира да ме човърка - все си мисля, че то бебето най-силно може да помогне на мамето си да се събуди и да го нагушка  Praynig Praynig Praynig

и аз така мисля,добре ще е да позволят бебето да постоява по малко при мамчето си!

# 292
  • Бургас
newsm17 newsm17 newsm17

# 293
Ами то бебето май е във Варна при баба си. Не съм сигурна, но и аз все затова си мисля...още като се случи сънувах и после четох за ползата от това бебето да е при майката. Казали са им го и сестра ми и Люба и други хора, доколкото разбрах. Аз не ги познавам лично и не знам какво е станало после. Сестра ми каза, че вече не смеят и да питат много, защото много се разстройват всички.

# 294
Дано най-после чудото стане и майчето да отвори очички, за да види сладкото си бебенце. Хубаво е, че са я преместили в София, дано й помогнат лекарите там  Praynig Praynig Praynig

# 295
Дано най-после чудото стане и майчето да отвори очички, за да види сладкото си бебенце. Хубаво е, че са я преместили в София, дано й помогнат лекарите там  Praynig Praynig Praynig
newsm17

# 296
  • Плевен
newsm17 newsm17 newsm17

Колко много мъка има на този свят. Стискам палци и се моля горещо за Елвира.

# 297
  • Варна
newsm17
newsm17 newsm17 newsm17

# 298
хайде, мила Елвира, пребори дълбокия сън, намери сили да се върнеш към живота, към най-скъпото, което можеш да изживееш в него. Господ да е с теб и с малкото ти съкровище newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 299
  • морето, сините вълни...
Мила Елвира, имаш още една подкрепа в мое лице.
От цялата си душа се моля да отвориш очички и да видиш и нагушкаш милото си момченце.

Дарявам ти част от мен за да имаш сили да се пребориш!

До днес не знаех за теб, но вече ще се моля горещо да се оправиш

Praynig

Общи условия

Активация на акаунт