Дванайсетокласници - 2016/2017

• 113 946
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Приемате ли нови попълнения???  Mr. Green Mr. Green

# 166
  • Вила Великула
Вашите деца започнаха ли подготовка за матурите? Моят син започна курс по български и продължава да ходи на немски и да се подготвя за втората матура по немски.

# 167
  • София
Ние започнахме подготовката да бала първо  Mr. Green Mr. Green Та в тази връзка един въпрос - ако дамата е непълнолетна,  newsm78 newsm78 newsm78,

# 168
Ние започнахме подготовката да бала първо  Mr. Green Mr. Green Та в тази връзка един въпрос - ако дамата е непълнолетна,  newsm78 newsm78 newsm78,

Не виждам грижа в пълнолетието или не на дамата?Да са живи и здрави и успех! bouquet

# 169
  • гр. София
Приемате ли нови попълнения???  Mr. Green Mr. Green

Hug Разбира се, добре дошла!!!  Hug

Вашите деца започнаха ли подготовка за матурите? Моят син започна курс по български и продължава да ходи на немски и да се подготвя за втората матура по немски.

Ние за матурата няма да се подготвяме - нито за БЕЛ, нито за втората. Подготвяме се само за КСК.

Колкото до бала - почти не говорим и за него..... Но дъщерята има съученичка, която вече си е купила роклята. Според мен е рано.  Peace

Ще имаме РС на 6.10. и аз се чудя дали да ходя.  newsm78 Най-вероятно няма да се появя....

# 170
  • София
Тези курсове за матурата по БЕЛ едногодишни ли са?

# 171
  • Пловдив
И моя син няма да се готви за матурите . Готви се за кандидат-студентския изпит.Родителска среща имахме. Място и дата на бала е уточнен. 90лв е куверта . Но за учителите които ще поканят освен класната допълнително трябва да се плати.

# 172
  • София
Ходи в школа по МАТ  ,целогодишен курс за кандидатстване.Не е решил коя ще е втората матура.Най-вероятно език,все пак е в езикова гимназия.
В същата школа /предполагам и в други/ има и по БЕЛ.Целогодишния курс /за кандидатстване и матура/вече започна.По 6ч. на ден,толкова е и по МАТ. Категорично отказа да ходи събота и неделя по 6ч. . Имат ускорен курс по Бел,само за матура.Започва от януари и мисля там да го запиша. Поне от сега свиква с мисълта ,че двата почивни дни ще са заети Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 16:52 от albenapen

# 173
  • София
За кандидатстване може би има смисъл от целогодишен курс. За матурата по БЕЛ според мен е необходима допълнителна подготовка максимум 2 месеца. Не че моето дете иска да ходи на някакви курсове, де. Simple Smile

# 174
  • София по рождение
И моя син няма да се готви за матурите . Готви се за кандидат-студентския изпит.Родителска среща имахме. Място и дата на бала е уточнен. 90лв е куверта . Но за учителите които ще поканят освен класната допълнително трябва да се плати.

и при нас положението е абсолютно същото с изключение на цената на куверта

# 175
  • под Витоша
Привет, има ли кандидатстващи в Оксфорд или Кеймбридж?
Ще успеете ли със подаването на документи в срок (15октомври)

# 176
  • В най - голямото село
Привет, има ли кандидатстващи в Оксфорд или Кеймбридж?
Ще успеете ли със подаването на документи в срок (15октомври)

Ние не. Дъщеря ми не иска и да чуе. Избрала си е Унита в Лондон.

# 177
  • София
А моят още нищо не си е избрал #Cussing out
Трябва са съм му  благодарна,че поне реши с какво да ще кандидатства ooooh!

# 178
  • гр. София
Да знаете случайно откъде мога да намеря примерни матури Философски цикъл? Почти безобидна?  newsm78

# 179
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да знаете случайно откъде мога да намеря примерни матури Философски цикъл? Почти безобидна?  newsm78

Дай мейл да ти изпратя примерни матури от 2007 до сега Simple Smile Както и ... правила съм под формата на речник (понятие - определение) за 9,10 11 и 12 клас ... както и автори и техните концепции пак по класове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт