Дванайсетокласници - 2016/2017

• 113 619
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • гр. София
В затруднено положение съм относно онлайн магазин за дамски по-офицялни рокли-разбирайте не за абитурентите ,а за майките. Wink Онлайн,защото мноГо са заети тез жени Joy Joy Joy
Благодаря!

Междудругото и аз за момента гледам онлайн за мен. Нямам никакво време да ходя по магазини, но още нищо не съм взела.  Laughing

# 256
  • София
Аз пак от вас научавам за важните неща: тези декларации за матурите с какъв срок са за подаването? Моят безхаберник дума не е обелил  ooooh! Или сега се подават от тези, които се записват за предварителни изпити?

# 257
  • В най - голямото село
Аз пак от вас научавам за важните неща: тези декларации за матурите с какъв срок са за подаването? Моят безхаберник дума не е обелил  ooooh! Или сега се подават от тези, които се записват за предварителни изпити?

И аз не съм чула... тя дъщеря ми сама си се оправя с тези неща.
Най - важното е , че поръчах нейната рокля, та камък ми падна от сърцето... а за мен има време.

# 258
  • гр. София
Срокът за подаване на тези декларации май започва да тече от 6.03., но в нашето училище ги искат още от декември. Предполагам, за да могат да ги съберат без проблем от децата, понеже много от тях почти не ходят на училище вече. Така че - спокойно!  Peace

# 259
  • София-Младост
Вчера май им беше последния срок да декларират втората матура...избрала е АЕ, след голямо мислене, дали да не е МАТ...
Роклята се шие, даже май днес ще е готова.
Майка и' ще чака и тя сайтове, макар че рокля без да пробвам мога само за плаж да си купя. Така или иначе ще е след март месец, каквото и да избирам.
В неделя ще се явява на пробна матура по БЕЛ, организирана от Бултест.

# 260
Стреснахте ме с тези срокове ей. Попадам на следната информация:
Матури 2017 – Изпитен график
Сесия май-юни
1.) Подаване на заявления за допускане до ДЗИ(държавен зрелостен изпит) – 06.03.2017г. – 17.03.2017г.
2.) Обявяване на списъци с разпределението на зрелостниците по училища, сгради и зали –  до 18.05.2017г.
3.) Издаване на служебна бележка за допускане до държавни зрелостни изпити – до 18.05.2017г.
4.) Провеждане на държавни зрелостни изпити – дати за провеждане на ДЗИ 2017
5.) Оценяване на изпитните работи – 20.05.2017г. – 04.06.2017г.
6.) Обявяване на резултатите от държавните зрелостни изпити – до 09.06.2017г.
Надявам се да е актуална.

# 261
  • София-Младост
По т.1 явно съм в грешка, но понеже от седмици я мислеше втората матура и миналата сподели, че вчера трябва вече да декларират.

# 262
При нас вчера класният им ги е раздал. Днес сутринта я попълних/защото съм пишела по-красиво/ и вече я е предал. Казали са им какви са изискванията за снимките - размери, брой, да са матирани, а не гланцирани . Предстои да ходи да се снима.
Не му се ходи по магазини, не му се мерят дрехи. Много е висок и слаб, затова все нещо не е добре - сакото или панталона. Аз искам нещо младежко, спортно-елегантно, да може да си ги носи и след това. Той се хвърля на строго официални костюми в тъмен цвят.

# 263
По т.1 явно съм в грешка, но понеже от седмици я мислеше втората матура и миналата сподели, че вчера трябва вече да декларират.
В частност за "нашето" школо са подали декларациите за ДЗИ,значи гррешката е вярна Laughing За втора матура по МАТ хич не сме мислили,че преподавателката я няма от миналата година ooooh! И при нас втора матура АНГЛ.
В неделя и на пробен по БЕЛ -в Бултест. Като гледам резултатите почти само от нашата гимназия ходяхт,има пълни 6-ци и масово над 5,50!Браво!

# 264
  • гр. София
В частност за "нашето" школо са подали декларациите за ДЗИ,значи гррешката е вярна Laughing За втора матура по МАТ хич не сме мислили,че преподавателката я няма от миналата година ooooh! И при нас втора матура АНГЛ.
В неделя и на пробен по БЕЛ -в Бултест. Като гледам резултатите почти само от нашата гимназия ходяхт,има пълни 6-ци и масово над 5,50!Браво!
Какъв е този пробен по БЕЛ? Къде се намират Бултест и заплаща ли се нещо?

# 265
  • София-Младост
http://www.bultest.org/?p=izpitimaturi
20 лв. е таксата. В 35 СУ в Лозенец ще се провежда пробната матура, в неделя 12.03. от 14ч.
Иначе са учебен център, не е необходимо да са посещавали разни курсове, за да се явят на тестовата матура.

# 266
  • гр. София
http://www.bultest.org/?p=izpitimaturi
20 лв. е таксата. В 35 СУ в Лозенец ще се провежда пробната матура, в неделя 12.03. от 14ч.
Иначе са учебен център, не е необходимо да са посещавали разни курсове, за да се явят на тестовата матура.

Благодаря, Ала-Бала  bouquet . Ще кажа на дъщеря ми, ако има желание - да отиде. Близо ни е. В неделя тя има и пробен по биология, та ще видим......

# 267
  • София
И на мен дискусията относно сроковете за ДЗИ предизвика мини стрес, но се оказа, че всичко е под контрол.
Миленита, поставили са им срок до 16.03. Моята ще се явява на три матури, но заявлението все още отлежава бюрото, притиснато от по-важни задачи. Laughing
П.П. Наистина ли някъде не ходят вече на училище?

# 268
  • София
П.П. Наистина ли някъде не ходят вече на училище?

При нас девойката поне ходи редовно, пишат се отсъствия. Разбира се, има и такива, които отсъстват и след това изсипват извинителни бележки ...

На мен пък мини стрес ми предизвика разговор преди малко с родител на приятелско дете, което ще кандидатства в Германия чрез фирма - вече били подали документи  Shocked
Девойката настоява да кандидатства сама и твърди, че още било рано.
Оставила съм я да си чете и избира сама, уж й имам доверие, но се стреснах. Някой друг за Германия,  закъсняваме ли?

# 269
  • София
Carmela Biscuit, не закъснявате, права е дъщеря ти.
Как са подали документи без диплома? Thinking
По принцип срокът е 15.07. и децата се справят без фирми. Желая успех!
Виж и тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=934385;topicrefid=19

Общи условия

Активация на акаунт