Дванайсетокласници - 2016/2017

• 113 897
  • 752
  •   1
Отговори
# 360

Leila, поздравления!

# 361
  • гр. София
Още веднъж благодаря на всички за поздравленията!  Heart Eyes Сега се чудим дали Медицина или Стоматология да запише....  Crossing Arms Баща ѝ е твърдо за Медицина, аз също бях, но почти се бях примирила, че ще учи Стоматология, когато разбрах, че все пак има колебания и мисли и проучва.... Та ако има някой от вас в тези области да даде съвет може би.....   newsm78

# 362
  • София
Leila, поздравления и от мен за резултатите на дъщеря ти!
Голямата ми дъщеря завършва медицина, те се колебаеше между нея и фармацията.
За стоматолозите казва: "По-малко неща учат, а повече пари изкарват. " Simple Smile Имайте предвид, че за зъболекар се изисква сръчност на ръцете и търпение.
Успех в избора!

# 363
  • гр. София
Oceans, благодаря!  Simple Smile
Именно защото не е особено сръчна, да не кажа хич, не подкрепяме много решението ѝ за Стоматология. Не е и търпелива - все бърза, нервна е. Или както казва баща ѝ: По-добре да работиш нещо с ума си, отколкото с ръцете ти.  Joy Ако следва Медицина, иска да става дерматолог, алерголог .. 

# 364
Момичета  нашето изпращане беше днес. Не съм ходила но толкова съм развълнувана. Гледам какъв голям мъж е станал....и кога мина това време. От друга страна се чувствам малко остаряла. Ние тази година имаме 25 години  от завършване на гимназията.

Честно казано ми се насълзиха очите....хем от радост хем от малко тъга

# 365
  • гр. София
Момичета  нашето изпращане беше днес. Не съм ходила но толкова съм развълнувана. Гледам какъв голям мъж е станал....и кога мина това време. От друга страна се чувствам малко остаряла. Ние тази година имаме 25 години  от завършване на гимназията.

Честно казано ми се насълзиха очите....хем от радост хем от малко тъга
Hug
Нашето изпращане беше вчера. Аз успях да изляза за малко от работа и отидох. Огледах целия випуск почти - ами те пораснали деца, големи хора!  Simple Smile Дано имат късмет в живота!

# 366
И аз бях вчера на изпращането на сина ми,много вълнуващо,чак до вечерта ме държа,..пораснаха децата и аз като usmihnelka малко поостаряла се почувствах. Дано имат късмет дацата!!
Leila поздравления за дъщеря ти!!!

# 367
# 368
  • София
Браво на тази учителка,много приятна изненада е направила!
Дано има повече такива класни ръководители.

# 369
Страхотна изненада!
Нашият класен им подари пикник в екопарка и една фотосесия в двореца Евксиноград!
Много хубави ни бяха децата на изпращането.

# 370
дами, у дома имам десетокласничка, която днес трябва да избере какъв да бъде ЗИП-а, по който ще държи втора матура - колебае се между химия и биология /изненадващо за мен/
дали имате идея как са като сложност двете матури? глупаво, но с коя от двете е по-голям шансът да изкара по-висока оценка? ясно е, че ще учи, но все пак? опитваме се да преценим и кой е учителят, който ще им преподава, но това е за конкретното училище /испанската в Сф./
извинявам се за глупавия въпрос, но съм поставена в ситуация "посъветвай ме, ама веднага", което не ми дава особена възможност да се информирам предварително  Crazy

Обвързване между профила на вашето дете в училище и избора на матура НЯМА Simple Smile Все пак доколкото разбирам сте в езикова гимназия и никой не може да задължи детето ви да се яви на точно определена матура.  Такова обвързване има само в професионалните гимназии. Например ако детето учи в паралелка със Счетоводство, втората му матура ще е именно по този предмет. Но при езиковите гимназии няма такова нещо. Детето може да е профил Химия, но да се яви на втора матура Философия. Отделно има и трета, четвърта.. и тн. които са "по желание" . На тях се явяват ученици, които искат да използват оценка от ДЗИ за кандидатстване в даден университет вместо да полагат кандидат-студентски изпит.

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 02:03 от marinadp

# 371
  • В най - голямото село
Leila  smile3501 newsm51 smile3525 за дъщеря ти!
Браво за успеха и за професията , която е избрала!

КЪСМЕТ И УСПЕХ УТРЕ НА ДЕЦАТА НИ!

# 372
  • София
Да им върви по вода и късмет на всички деца !

# 373
успех на децата  и по една целувка  за късмет  Hug

# 374
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Успех!!! ... и късмет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт