Въобразявам ли си?

• 18 735
  • 167
  •   1
Отговори
# 15
Освен единствената цел да е да дразнят съпругата, пък а дано си вдигне багажа и освободи гнездото за следващата. Друго обяснение не виждам.  Thinking

точно това е обяснението /особено ако той не скача да си събира багажчето/
в по-драстични случаи има анонимки: "виж твоят още какво си има ... "
или пък срещи на четири очи между двете жени

но със смс-ите любовницата е "абсолютно невинна, тя не е искала така да стане ... "
а съпругата е виновната вещица ...

# 16
Анабел, много си мила (без ирония го пиша), но за жалост в случая авторката е права и никакви такива оправдания не вървят. Изтрити смс-и се виждат на някои телефони в "изтрити", аз също така съм намирала на бившия ми едни отврати.
А разговорите по нощите, криенето и триенето ... абе баш за връзка си говорят, за нищо друго.

misunderstood, за съжаление не мога да ти дам съвет, аз тази война я загубих навремето след 2 години мъки, накрая вдигнах ръце и казах Край, не мога повече. Дано пише някой, който е успял да си върне мъжа обратно и да ти даде адекватен съвет.

Пожелавам ти спокойствие!  Hug

JoyБърди, благодаря ти. Може и да съм наивна, веднъж казах на мъжът ми, че ако го видя с друга жена, ще си помисля, че е паднал и се е спънал върху нея. От там изхождам явно, а и от факта, че и аз съм си писала по интернет много, ама много глупости от рода на флиртове и мръсотии даже с разни мъже, но нищо, абсолютно нищо не е произлизало от това.

# 17
  • София
Здравейте,
и друг път в други теми съм разказвала тази история ,с подробности.
Преди повече от година случайно открих , че съпруга ми комуникира с негова колежка.Не съм го следила ,знаех ,че се прибират заедно (в една посока бяха),пият кафе ,говорят си.Не съм смятала това за ненормално ,нито съм повдигала въпроса.Случайно обаче видях , късни разговори ,смс-и (умишлено изтрити).Всички тези неща за него са непривични.Няма да влизам в подробности.Разговаряхме.Отначало той реагира бурно "глупости ти си луда" ,"това е само приятелство "и т.н.След много разговори и скандали стигнахме уж до консенсус ,че границата е била премината и не е нормално 19 годишно момиче да търси женен мъж ,посред нощ , било то за приятелски разговор.
   Сега след толкова време, той си взе нов телефон и не успя да си прехвърли номерата.Аз имам много развита интуиция и нещо ме накара да погледна телефонния указател.Това ,което видях ,бяха няколко номера ( най-спешните): на майка му, моя , на сестра му, още няколко  и... нейния!Не издържах и го попитах.Абсурдни обяснения,започнал да прехвърля номерата и стигнал до нейния.После обвинения..."Ти си луда", "въобразяваш си"" измисляш си истории".Питам ви според вас въобразявам ли си?Луда ли съм?
Не си въобразяваш и не си луда.
На колко години е мъжът ти?
Ще ти кажа какво бих направила аз, вместо да живея в агония.
Без повече да се разправям с него, отивам при девойката, съобщавам й, че знам за за връзката и я питам сега ли да им  събера багажа- неговия и ня детето/ децата  и да го занеса у тях, или първо да се видя с родителите ѝ и да им обясня, че ще си имат зет и внуци?
Ще видиш как как набързо ще разтуриш идилията.

# 18
На мен пък ми е странна тази мода със среднощните смс-и. Защо го правят?
Колкото и да примираш от любовен мерак, чак пък толкова да не можеш да изтраеш до сутринта, ама не - зор голям да си пишат нощем като тийнове.
Освен единствената цел да е да дразнят съпругата, пък а дано си вдигне багажа и освободи гнездото за следващата. Друго обяснение не виждам.  Thinking
Хайде, за момата е ясно, напира да разкара съпругата и да заеме мястото ѝ, но позицията на мъжа каква е? Ако държи на семейството си, ще намери начин да прекрати тези смс игрички, колкото и да е влюбен и увлечен по новата си тръпка. За да ги допуска, значи или е съвсем инфантилен, или не му пука как се чувства жена му. Т.е. - сложил е вече кръст на брака, но отрича новата връзка просто така, за спорта. Както се казва - и на калъп да те хванат, отричай до дупка. Пък знае ли се, ако се стигне до бракоразводно дело, колкото по-малко доказателства има бившата, толкова по-добре за наш мунчо.
Ами тя си е тийн...и съм убедена,че кифлата се е навлякла сама там, а пък мунчо както казваш, понеже му са слаби ангелите е лапнал, но един ден ще съжалява, защото какво ще му даде едно 19 г.-стабилност ли, какво...има да иска шоколадчета и банани...
И явно не държи на семейството си, за да си пише поред нощ в присъствието на съпругата, защото наистина е инфантилен колкото си щеш.Но дори и да нямаше среднощни разговори  и смс-и, тези неща се усещат, ние жените имаме невероятна интуиция да ги надушваме.

# 19
Колкото и да примираш от любовен мерак, чак пък толкова да не можеш да изтраеш до сутринта, ама не - зор голям да си пишат нощем като тийнове.
Хайде, за момата е ясно, напира да разкара съпругата и да заеме мястото ѝ, но позицията на мъжа каква е? Ако държи на семейството си, ще намери начин да прекрати тези смс игрички, колкото и да е влюбен и увлечен по новата си тръпка. За да ги допуска, значи или е съвсем инфантилен, или не му пука как се чувства жена му. Т.е. - сложил е вече кръст на брака, но отрича новата връзка просто така, за спорта. Както се казва - и на калъп да те хванат, отричай до дупка. Пък знае ли се, ако се стигне до бракоразводно дело, колкото по-малко доказателства има бившата, толкова по-добре за наш мунчо.
Ами тя си е тийн...и съм убедена,че кифлата се е навлякла сама там, а пък мунчо както казваш, понеже му са слаби ангелите е лапнал, но един ден ще съжалява, защото какво ще му даде едно 19 г.-стабилност ли, какво...има да иска шоколадчета и банани...
И явно не държи на семейството си, за да си пише поред нощ в присъствието на съпругата, защото наистина е инфантилен колкото си щеш.Но дори и да нямаше среднощни разговори  и смс-и, тези неща се усещат, ние жените имаме невероятна интуиция да ги надушваме.

И какво те убеди, че сама се е навлякла. Горките мъже, те все изнасилени.

# 20

Не си въобразяваш и не си луда.
На колко години е мъжът ти?
Ще ти кажа какво бих направила аз, вместо да живея в агония.
Без повече да се разправям с него, отивам при девойката, съобщавам й, че знам за за връзката и я питам сега ли да им  събера багажа- неговия и ня детето/ децата  и да го занеса у тях, или първо да се видя с родителите ѝ и да им обясня, че ще си имат зет и внуци?
Ще видиш как как набързо ще разтуриш идилията.

[/quote]

И защо да се унижава? Да вдигне високо главичка и направо да му събере багажа и да го праща при девойката.Ако не се върне на 3-ия месец, но дали няма да е късно...обикновено такива захласвания по въртиопашки мъжете след това съжаляват. Това все още не  е стабилна жена/ може и  да не стане/Не знае дали и  се пикае или....

# 21
JoyБърди, благодаря ти. Може и да съм наивна, веднъж казах на мъжът ми, че ако го видя с друга жена, ще си помисля, че е паднал и се е спънал върху нея.

Да, най-добре е да си затвориш очите, но не всеки го може.

# 22

И какво те убеди, че сама се е навлякла. Горките мъже, те все изнасилени.
Не се изразих правилно, не съм убедена разбира се, но имат вина и двете страни, но мъжът ще съжалява за това си увличане по 19 годишно.-в това съм убедена!

# 23
  • София

Аз не разбрах, писането и триенето, в новия телефон ли е видяла?
Ако не е, а само номера на телефона ѝ е там, не е нужно да продължава да си влошава отношенията, защото рефлектира върху детето, а и е най- сигурния начин да отдалечи мъжа и от себе си, и от вкъщи.
Нека бъде нащрек, но и нека му покаже, че има какво да губи........

# 24
Аз не съм сигурна дали сега комуникират.Пуснах темата за да видя отстрани, дали не съм повлияна от наранената си гордост и наистина да преекспонирам нещата.Скандали няма да вдигам повече , нито ще търся момичето.Казах му и на него вчера ,че ако ме лъже си е за него , все някога нещата излизат на яве и щом иска да рискува нещо градено с години и щастието на детето му си е негова работа.
 Виновни са и двамата ,той е позволил да се стигне до такава комуникация , относно девойката казах вече ,че я познавам и тя е съвсем наясно с факта ,че той е семеен с дете.
    На 25 г. съм ,  в живота ми се случи така ,че преживях много по -драматични събития ,смятам ,че ако той желае да развали всичко , няма какво да направя.

П.П : В новия телефон е само е само номера и.

# 25
Аз не съм сигурна дали сега комуникират.Пуснах темата за да видя отстрани, дали не съм повлияна от наранената си гордост и наистина да преекспонирам нещата.Скандали няма да вдигам повече , нито ще търся момичето.Казах му и на него вчера ,че ако ме лъже си е за него , все някога нещата излизат на яве и щом иска да рискува нещо градено с години и щастието на детето му си е негова работа.
 Виновни са и двамата ,той е позволил да се стигне до такава комуникация , относно девойката казах вече ,че я познавам и тя е съвсем наясно с факта ,че той е семеен с дете.
    На 25 г. съм ,  в живота ми се случи така ,че преживях много по -драматични събития ,смятам ,че ако той желае да развали всичко , няма какво да направя.

Дано всичко е както трябва! Пожелавам ти го! И не рови-така повдигаш егото му! Peace

# 26
  • София
Добре си постъпила. Реално, нещата наистина може да са приключили навремето и да не е имало повече комуникация.

# 27
  • София
В такъв случай, ще ти бъде ли трудно да спреш да говориш с него " само служебно"?
Ще можеш ли да бъдеш отново мила и топла с него, за да възстановите равновесието?

# 28
Тези неща вече зависят и от двамата, не само от нея.

# 29
Това наистина зависи от двамата ни. Аз мога да се опитам да преглътна , че съм обидена и наранена , но това няма да има смисъл ако той не ми покаже нежност и внимание. За момента той е в отбранителна позиция , а аз нямам избор. Не е нормално  вечерта да съм сърдита , сутринта от нищото да съм забравила.Ако все пак има нещо ,което крие от мен , това мое поведение , би могло да бъде разбрано като ,че може да му се размине.

Общи условия

Активация на акаунт