Съвет за име на момиченце....

• 21 382
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
Клеми, Креми, звучат ми еднакво.
И Алва предлагам аз.

# 166
  • София
Клементина на мен ми е ок, повече ми харесва от Михаела.
Клеми, Пими, Тина, Минти все са ми ок. Виж Миха, Мише, Мишле а ми бляк...

# 167
А днес коментирахме за име Хрисияна. Според вас върви ли си?

# 168
Да, хубаво е ,но сте изтървали едно ,,Т,,..Ако го няма ,,т,, - то постоянно ще а бъркат с Християна...
Та ХрисТияна е по-добре..
Сияна - също е хубаво  Wink
А какво стана с буквата ,,А,, ??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 169
Еми съвсем се обърках... От срещите с родата, приятелки, четене на именици, четени из форуми и съвсем се сбърках. Апропо то има и вариант да е Ан Никол - хем с А, хем толкова модерното Никол, ако не е твой патент.  Grinning Че тогава става сложно... newsm78 Grinning

# 170
  • Най-красивата страна
Християна ми харесва.
Антония,Алексия Heart Eyes

# 171
Спести Никол, моля те. Първо е твърде, прекалено разпространено, второ - не е кой знае какво.
Трето - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%BD%D0%B0_%D0%9D%D0 … D0%BC%D0%B8%D1%82 - стриптизьортка, модел на плейбой, златотърсачка, страхотна асоциация  Crazy

# 172
Еми съвсем се обърках... От срещите с родата, приятелки, четене на именици, четени из форуми и съвсем се сбърках. Апропо то има и вариант да е Ан Никол - хем с А, хем толкова модерното Никол, ако не е твой патент.  Grinning Че тогава става сложно... newsm78 Grinning
Хихиххи споко - отстъпвам ти правата.. Grinning Grinning Grinning Mr. Green

Иначе, послушай сърцето си, не се съветвай толкова с този и онзи, виж как го чувстваш,една майка винаги усеща,кое е най-подходящото име за детето и , и когато го откриеш ще си на 100% сигурна,че е то!!!  Grinning Grinning Grinning
 ,,Николки,, има много, но ,,Ан-Николки,, - не съм чувала до сега  Wink Wink Mr. Green Mr. Green Peace

# 173
  • София
Ами то или ще е Ани или Ники/Никол в крайна сметка... така и не виждам смисъла на двойните имена...

# 174
Анна Никол Смит
Да, виждам разликата в имената Peace, но това ми е първата асоциация.

# 175
Анна Никол Смит
Да, виждам разликата в имената Peace, но това ми е първата асоциация.
Първа и единствена... Grinning
п.с. Даже не се бях сетила за тази, като си мислих никнейма...  Mr. Green

# 176
Сега видях поста на Еовин по-назад. И докато аз търсех хубава снимка на въпросната ... е, хайде... дама, Ео е казала кратко и ясно каква е тя.

# 177
А какво ще кажеш за Аника?  Grinning

# 178
  • София
Чудесно е, по мое мнение, къде-къде по-добре от Ан Никол.
Предлагано е назад в темата,  явно не се е харесало на авторката.

# 179
Аника е страхотно име,  не съм го отхвърлила изобщо. А Анина??? Андреана??? Апропо Ан Никол беше шегичка...

Общи условия

Активация на акаунт