Съвет за име на момиченце....

• 22 061
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не мога да разбера желанието ти да изкълчваш хубави имена в чудати, приличащи на сбъркани правописно... буквосъчетания.

# 181
А за Мери-Ан какво мислиш..? Grinning

# 182
  • UK
Предлагам само Ан. Кратко, но аристократично. Simple Smile

# 183
Пак съм аз.... Какво ще кажете за Алана????

# 184
 Laughing на гръцки означава "дивак".
Никакво звучене!

# 185
Ти толкова пъти си смени мнението, че...

# 186
Защо не си кръстиш детето с някакво нормално име, ами с тези извъртяни и незвучни имена никому познати. В някакви книги ли ги четеш?

Предложения: Надя, Надежда, Вяра, Константина, Берта, Бригита (немски имна), София,Йоанна, Е/Ивелина, Мария, Христина, Маргарита, Калиопи, Олимпия, Антигони, Афродити, (гръцки имена), Биляна, Елина, Елена, Катерина, Теофана и др. Толкова красиви и женствени имена съществуват.

# 187
На мен Алана ми харесва много! Simple Smile

# 188
Ти толкова пъти си смени мнението, че...
Хихихих - затова тази тема ми е любима...,пък и авторката се включва често и каквото и е на ум го ,,шляпа,, тук, и аз бях така докато стигна до правилното и ,,единствено,, име  Grinning Grinning Wink

TODICHKA11 - Какво ще кажеш за Алена, на галено Але или Али /с ударение на ,,А,,/, или Лена,Лени  Simple Smile
Алана е също хубаво, но в предвид,че на гръцки означава ,,дивак,, - по-добре не...

# 189
  • UK
Алана бъзик ли е? Simple Smile

# 190
Аз мнението не съм си го сменила. Но защо да не разширим кръга на възможностите. Пък и затова съм пуснала тема. Иначе само щях да си будувам, да си чета любовните романи безполезно.
Да някои имена са шеговити, измислени, бъзици... Ама Хрисиана/Хрисяна/Хрисияна не е... Joy Трябва да разпускаме... Sunglasses Laughing Grinning Simple Smile

# 191
На мен Алана ми харесва, имаше една такава героиня от един сериал  Mr. Green И не е латино! Макар че самата героиня май беше испанка, сериалчето е сай-фай.  Simple Smile

# 192
Пак съм аз.... Какво ще кажете за Алана????
Ужасно е, не ми харесва!

# 193
Не ми харесва!

Предпочитам Алина.

# 194
А ония ден чух име Багряна на едно долу-горе 4-годишно детенце. Различно е. Не звучи зле.
Не само аз съм шашава. Така, че моята Клементина си е по-добре. Пък и защо децата целия блок да са Николчета, Александри, Дария, Крисия и Рая???? Само и само да не е архаично, бабешко и изкилифенчено име... За сега съм дотук. Ще се вкл. като измисля ново име....  Wink Sunglasses Laughing Grinning Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт