Съвет за име на момиченце....

• 21 406
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Багряна си е нормално, при все не много разпространено име.
Климентина, просто за жена не ми харесва иначе и то не е толкова изчанчено. Климент за момче страшно харесвам.

Но Анина, Хрисияна, Андеана.. и подобни... са пълни измишльотини Crazy

# 196
Багряна и Климентина ми харесват. Хрисиана - по -добре Христиана или направо Христина - едно от любимине ми имена. Алана е ужасно. Алина , Алена, Алексия, Анастасия са по - нормално звучащи.  

Авторката ще каже ли дали се е спряла на някакви варианти или само така си ги коментираме?

# 197
Клементина ми харесва много. И съответно моят съвет е да спреш да мислиш име.

# 198
Багряна на мен ми е ужасно. Боряна звучи подобно и си е съвсем ок.

# 199
Какво ще кажеш за Изабела - на галено Изи или Бела  Peace Peace Grinning
А пък може и Ана-Изабела.. Peace

# 200
Еми ще отговоря на мацката така... Към Михаела и Клементина, май се прибавя и Йоана. Те май останаха масовите, ама получих толкова разнопосочни мнения за по-интересните имена, и ако ги премеря повечето са отрицателни мнения. Въпреки, че Хрисиана и Анджелика са на дневен ред.
Ама щом досаждам преставам да ви занимавам. Пък и щом на баба Анче и допада Йоана... Хайде ще се вкл., когато има видим резултат.
Успех и лека бременост на всички....

# 201
  • София
Брях, кой пък каза че досаждаш... такава дейна авторка с толкова жива тема отдавна не е имало, къде по-приятно е от варианта - пусне темата и изчезне.

Иначе освен масовите са останали и много не така масови, но все пак не  съвсем измислени имена.
Йоана пък е сред най-най-масовката....

# 202
Еми ще отговоря на мацката така... Към Михаела и Клементина, май се прибавя и Йоана. Те май останаха масовите, ама получих толкова разнопосочни мнения за по-интересните имена, и ако ги премеря повечето са отрицателни мнения. Въпреки, че Хрисиана и Анджелика са на дневен ред.
Ама щом досаждам преставам да ви занимавам. Пък и щом на баба Анче и допада Йоана... Хайде ще се вкл., когато има видим резултат.
Успех и лека бременост на всички....
Бреххх TODICHKA, недей бе душа.., на никой не досаждаш... Както каза  Angel_Dust,толкова жива тема скоро не е имало Wink Peace
Йоана е по скоро на Иван, а и галеното на Йоана /поне на 2-те Йоани които аз познавам/ им казват ,,Йо,,../ако те устройва това/... Иначе и хубаво име и имен ден ще си има... Grinning Grinning Grinning

# 203
КлЕментина много ми харесва. И умалително Клеми ми звучи чудесно. Но Багряна  Joy . Подсеща ме за първи имена като Сталин, Толбухин, та и Багряна ми звучи подобно (Елисавета Багряна). Нищо, че е псевдоним, пак ми е смешно за първо име.
Боряна си е много хубаво, както предлага някой по-назад.

# 204
Йоана е толкова масово и съответно вече скучно.  Rolling Eyes

# 205
  • Варна
Павлина,Павлета....да сменим генерално буквата хахах  Joy

Самира (скоро го 4ух,лада-самара  Laughing ),Клер,Анабел...ей тъй ги измислих на прима виста хахаахах

# 206
# 207
С буквата П-Паулина, Паола, Полина, Петя, Преслава.
А- Алиса, Алис, Анабел, Антония.
С- Стела, Станислава, Соня.

# 208
Не мога да се стърпя... До 02. има доста време. Ще ме търпите... Wink Joy
Да кажа, че се замислям за Алина, с галено Али, звучи красиво.
А с П категорично отказвам. И имена като Петя, Катя, Таня, Поля, Соня, Мима никога... не искам да обидя никого, просто аз ги свързвам с "братовчедите от махалата" (ако ме разбирате правилно). Но това са си мои схващания и притенции, не ангажирам никого.
А нещо от рода на Антоана, Антонела????

# 209
Да кажа, че се замислям за Алина, с галено Али, звучи красиво.
Имай предвид, че това ми е любимото име  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт