Съвет за име на момиченце....

• 21 403
  • 303
  •   2
Отговори
# 210
  • София
За мен Алина е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Антоана, Антонела Naughty но Антоанета  Peace и Антония бива.

# 211
Арабела?   Laughing

# 212
Страхувам се, че накрая авторката наистина ще окепази някое нормално хубаво име. Дано таткото успее да я спре.

# 213
Страхувам се, че накрая авторката наистина ще окепази някое нормално хубаво име. Дано таткото успее да я спре.
Да, дано, дано и от Багряна се е отказала  Praynig  Laughing 

# 214
  • София
Не ми прозвуча като да е било някога в листата й Багряна.

# 215
Алина.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Peace

# 216
Еми ще отговоря на мацката така... Към Михаела и Клементина, май се прибавя и Йоана. Те май останаха масовите, ама получих толкова разнопосочни мнения за по-интересните имена, и ако ги премеря повечето са отрицателни мнения. Въпреки, че Хрисиана и Анджелика са на дневен ред.
Ама щом досаждам преставам да ви занимавам. Пък и щом на баба Анче и допада Йоана... Хайде ще се вкл., когато има видим резултат.
Успех и лека бременост на всички....

Михаела, Клементина и Йоана са ок за мен.

# 217
Алина, Клементина, Йоана, Михаела са все хубави. Но усещам, че в момента, в който одобрим тук някое име, авторката се впуска в размисъл за нещо по-шантаво. Дано все пак се спре на едно от тези четири вече.

# 218
  • София - Рим и обратно
До тук - Аника и Клементина харесвам.
Алина ми е някак...беззвучно.
Предлагам Ралица (предпочитам Рали, пред Али) и Магдалена.

# 219
Дано все пак се спре на едно от тези четири вече.
Aaa, до февруари има време, ще избере  и ще размисли още 3 пъти  Mr. Green

# 220
А то понеже ще е зимно бебе... може ли да измислим заедно нещо по-лятно, или поне лятото да празнува имен ден. Имам идея ... Светлена????? Решено ли е????
А относно таткото... той се бъзика с мен, прави си шеги за моя сметка. И така...

# 221
Имен ден на Светлин, съответно разните светли имена е на 6.02 - точно зимата. Simple Smile
Лятно име е Марина, примерно, имен ден на 17.07.

# 222
Светлена не ми харесва  Rolling Eyes Предлагам ти Ралия, Ирена, Лиана, Малена, Мариам, Алиса, Кая, Грета, Анастасия, Мона, Дивна, Белослава, Лариса. Вече не знам какво ти харесва така, че предлагам на посоки  Grinning

# 223
О, аз се отказвам. Тук постоянно се хвърлят нови и нови имена, които нямат нищо общо с предишните, нито по звучене, нито по нищо. Така може да се изредят всички имена на света и да се коментира темата месеци наред. Моят съвет е авторката първо да редуцира до няколко  и тогава да търси съвет.

# 224
Марина  Peace

Предлагам и Илина  Peace

И двете имена са с летен имен ден.

Общи условия

Активация на акаунт