Съвет за име на момиченце....

• 21 387
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
От една страна нямам нищо против авторката да внася редовно нов елемент в темата, тъкмо е по-интересно. Но от друга изобщо не мога да й хвана концепцията за име и губя нишката на темата.

# 226
Кръсти я Никол и да се приключва  Laughing

# 227
Ми то вече заприлича на подигравка с хората, които пишем тук и се опитваме да помогнем.
Човек коментира дадено име, обяснява аргументите си, а в следващия пост на авторката все едно не е било-пльосва се ново име, коментираме и него, хайде пак друго и така- сто пъти.
Имам чувството, че това момиче и след като роди ще търчи през два дни до институциите да сменя името, че всеки ден ще й идва нова идея.

# 228
Е спрете се де. Защо да е подигравка? Ами не може да се спре на нищо. Вие запълнихте цялата тема с критики , а не с предложения за имена. Като сте предложили нещо не очаквайте веднага да каже - да точно това е.

За лятно име Марина. А защо не помислиш за име на цвете? Камелия?

# 229
  • София - Рим и обратно
Кръсти я Никол и да се приключва  Laughing
hahaha Това като - пиши к@@ и да си ходиме Laughing.

# 230
  • София
Лятно хубаво - Юлия, Яна, Йоана, Йохана, Мария, към края на май са произлизащите от Елена, също  Емилия, летни са Мадлена, Магдалена, Адрияна, Наталия, Петя, Петра, Кремена, Александра...Анна и производни може и декември, може и лятото по желание да празнуват. Валерия също е януари или юни.
Цветните също са добър вариант.

# 231
Юлиана или Илиана, Яна, Янина, Яница, Мари ....

# 232
Извинявайте, ама аз уважавам всяко мнение и предложение. Всяко се записва в тефтера, обсъжда се. Мадлена и Янина ми допадат. Екатерина много ми харесва, ама заради галеното Катя... Сетих се и за Ан-Мари, ама нещо не ми звучи... И Антония звучи добре.
Благодаря на всички, които ме разбират. Но малко ме е яд, че пуснах темата. Ама си остава мой проблем.

# 233
Нито едно от изчанчените не ми харесва, стандартните са много скучни, модерните са на всяко 2 ро дете. Абе не е лесно още повече,  като нямаш никаква идея. Пожелавам ти да сънуваш името, че да решиш, успех  Joy

# 234
Предлагам Ния, Дарина, Карина, Савина, Джулия, Анджела, Ева, Магдалена, Алис/а/.

# 235
Аз предлагам Юнона - на галено ,,Нона,,  Party Party Party
Юнона е висша римска богиня, еквивалент на гръцката Хера.

# 236
Вчера бях при сестра ми на гости в Благоевград. Запитах я и нея за име на нашата кокона, просто информативно. Тя не ми даде предложения, освен Анита и Анджела. Каза ми, че по-добър вариант е да кръстя малката на майка ми, защото дядото има вече Смилена. А аз чух на детската площадка една малка сладурана с име Елеонора. Сестра ми ме посъветва да измисля някое име, от което няма да се срамува детето.
Аз познавах една бабичка на близо 90 години, която вече почина, тя носеше името Екатерина, и всички и викаха Кина. В сравнение с другите жени, които носеха имена като Пенка, Стойка, Йорданка.... се питам дали се е срамувала от името си?
А за Розина, Жасмина, Кремена, Алисия, Сребрина, Драгомира???

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 12:54 от TODICHKA11

# 237

А за Розина, Жасмина, Кремена, Алисия, Сребрина, Драгомира???
Розина - не
Жасмина - не
Кремена - да
Алисия - не, но Алис/а харесвам.
Сребрина - ми, не. Ама Златина не е лошо  newsm78 Laughing
Драгомира - не, много ми е дълго.

# 238
Кремена ми харесва страшно много. Сребрина  също, макар малко по-твърдото /и малко бабешкото/ звучене.
Как се казваше майка ти, че не ми се рови назад?

# 239
Алисия ми харесва като Алиса

Общи условия

Активация на акаунт