Есен хубава настана и ритници радват ЯНУАРСКА мама – Тема 8

• 28 501
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Здрасти пак,
Благодаря ви за мненията. След като се зачетох в едни руски сайтове, които мама_Зузи ми прати, започнах да мисля по-положително, абе вярвам в тези неща малко или много. Татяна няма да е, мислим да емигрираме, а Таня го има и трам . Ако знаете, аз като кажа казвам се Светла, и умните глави-аааа Светлана, от Русия! Е мнооого е дразнещо и досадно. Та така...

Линията ми се появи 4-5м. бледо, но послкре изчезна.

Сега да ви споделя днес днес какви контракции! Ствам в 10, до 12 се излежаваме с детето на дивана. Звъни една съседка -с децата малко навън. Добре, слизаме от 4ет, по стълбите, долу усещам как ми натежава коремът. Вървя 20 метра и ме стяга ниско долу, чак боли, пробожда ме и кръста. Едва се върнах, легнах, пих 2 нош па и след половин час ми мина. Такова нещо дори и с първото дете не ми се бе случвало! Ужас.

# 661
Аз и линия имам и пъпа ми е изхвръкнал,и всичко ми е тясно и ми убива,даже и ниско да е свалено,или ако има шев там.Бебето много рита и се протяга много боли,в края на месеца ще ходя за последна морфология,дано всичко е наред,че много се притеснявам.
Да ви се похваля днес малкия ме завлече в хиполенд и там какво да видя-голям щанд с намаления-55% и айде на всички познати деца подаръците за коледа са вече на лице,то и без това после е лудница и с големия корем няма да ми се обикаля,а днес около 1 часа,нямаше хора,спокойно си избирах, Money

# 662
  • Варна
Аз съм лесна с играчките, сестра ми работи в Хиполенд. Само казвам какво искам, тя заделя, вземам и плащам. Преди това беше в Рая, същата схема. Mr. Green

# 663
Аз търся някакво международно име, да ме грабне. Ама не Джесика примерно. А като Ема,Ева, Ана, само да не е трибуквено,че четох за енергийния заряд да имената, колкото по-дълго, толкова по-сложен характер и така...лично мнение.

И откачам, че нищо не ме грабва, но предполагам ще си дойде от само себе си. Питах майка ми как точно са ми харесали името, толкова си го харесвам.......искам и моето дете да си го харесва.

# 664
  • Варна
Аз търся някакво международно име, да ме грабне. Ама не Джесика примерно. А като Ема,Ева, Ана, само да не е трибуквено,че четох за енергийния заряд да имената, колкото по-дълго, толкова по-сложен характер и така...лично мнение.

И откачам, че нищо не ме грабва, но предполагам ще си дойде от само себе си. Питах майка ми как точно са ми харесали името, толкова си го харесвам.......искам и моето дете да си го харесва.
Мария, Елена, Даниела, София... Аз много харесвам Магдалена също... Пробвай да навиеш мъжо за Далия, много е хубаво. Peace

Едит: Лора?
Карина...

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 20:44 от Katia_N

# 665
Сега изрових, че Далия има скандинавски произход.
Той предложи Фрея и Асдис. Шепочина.....

# 666
Да се смея ли, да плача ли. Но ще надделея с добро или лошо.

# 667
Сега изрових, че Далия има скандинавски произход.
Той предложи Фрея и Асдис. Шепочина.....
И двете не съм ги чувала,може би фрея ми е по познато,твоето предложение ми харесва повече

# 668
Шепочина е впечатляващо..

# 669
Ше почина аз, това не го е предлагал Simple Smile
Само да напомня, че него майка му е искаша да го кръсти Ингемар Simple Smile

# 670
  • Варна
Асдис го знам от футболните съпруги... hahaha
Ох, мацки, цял следобед ми се стяга корема. Пих 2 магнезия, сега пих и Но-шпа. Гледам да лежа... Що не ми минава?  Rolling Eyes

# 671
Мн неприятно като описваш. Дано мине.
Моята се намества пак и то доста агресивно, а аз имам пак лошо храносмилане и тежест и болки в кръста...

# 672
Мами, гледам волейбола и направо вече имам нъжда от кардиолог..... а и бебо се развълнува. Катя, и мен понякога като ме стегне корема магнезият не ми помага. Пробвай с лека разходка.
Хепи,хубаво се посмях с "ше почина" и името, предложено от свекито Simple Smile

# 673
Май само аз не гледам волейбол. Даже не знам правилата.  Mr. Green

# 674
Аз съм лесна с играчките, сестра ми работи в Хиполенд. Само казвам какво искам, тя заделя, вземам и плащам. Преди това беше в Рая, същата схема. Mr. Green
Катя питай я ако може на  ноември ли ще е черния петък на Хиполеенд Laughing

Общи условия

Активация на акаунт