Natural rose cosmetics - Българска козметика с розово масло

• 4 155
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте!
Съвсем случайно попаднах на един нов тип козметика, който до сега не бях срещала и не бях използвала. По принцип винаги залагам на сигурното - купувам си козметика от Нивеа, Микса, Гарниер, но този път се изкуших да пробвам нещо ново. Говоря за българска козметика, която включва в състава си розово масло. Има изключително голямо разнообразие от продукти, от които аз си купих едно масло за тяло, мултифункционално олио за коса, кожа и нокти 4 в 1 и една мицеларна вода. Някоя ползвала ли е нещо подобно, какви са ви мненията? newsm03 Ето снимки, за който се интересува повече:

# 1
  • Бургас
Да,имам 2 маски за лице с роза и една мицеларна вода,супер качествени и  разкошни

# 2
  • Пловдив
Има ли някаква информация за тях в Интернет или къде се предлагат в различнит градове и по-специално Пловдив

# 3
Има ли някаква информация за тях в Интернет или къде се предлагат в различнит градове и по-специално Пловдив

Eто линк към техен сайт http://www.bulgarianrose.bg/index.php?lang=bg
Иначе има техни продукти почти във всяка дрогерия, също така имат и фирмени магазини. Simple Smile

# 4
  • Пловдив

Иначе има техни продукти почти във всяка дрогерия, също така имат и фирмени магазини. Simple Smile

Благодаря  Hug

# 5

Грешите линка е към прдуктите на Карловска роза, а продуктите са на друга фирма която работи с разово масло казва се Арси - аз имам масло за тяло тяхно и погледнах какво пише на опаковката Peace

# 6
  • София
Ако става дума за Арси, имах техен скраб за тяло и за мен е лоша покупка, меко казано- директно отиде в коша за боклук, след редица опити да му дам шанс. За пореден път се убедих, че евтиното ми излиза скъпо, защото ей така изхвърлих няколко лева ( не помня колко, взех го от Елитис). Самият крем- основа е много мазен, лигав, слузест, никакъв. Миризмата една химично копие на роза, синтентична, евтина, а ексфолиращите частици- едри, груби, не ексфолират изобщо, да не говорим за почистване или нещо от този род, но за сметка на това раздразниха кожата ми, чак се зачерви. Освен това, самите частици са тежки или доста големи, че трудно се утичаха и за малко не ми задръстиха канала. Търсих сайт, за да им напиша едно оплакване от скраба, но такъв не открих- в 21 в. фирмата не мисли, че й трябва качествен уебсайт. Не мисля да си хвърлям парите да пробвам другите им "шедьоври". Само с претенции за роза и розово масло не се прави козметика... Peace

# 7
  • София
Да, харесвам на Биофреш, Българска роза Карлово, Фитокод.

# 8
Аз ползвам продуктите на Арси и точно от това масло 4в1 съм много доволна.Не знам на какъв скраб си попаднала но Арси имат много добри кремове за лице.Купувала съм този ,който е с арганово масло и е страхотен.На майка ми бях взела 5в1 това са масла за лице и тя също е доволна.Така,че спокойно може да пробваш.

Общи условия

Активация на акаунт