Снимки, направени със смартфон

• 47 227
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Euskal Herria
Еее, много тематично! В първия момент, докато се зареди нацяло изображението, гледам само лицата и се чудех какво е, обаче след това - грейнаха тиквите.  Laughing Това е направено за декорация или се продават?

# 136
Това е на входа на хранителните стоки. Продават се тиквите.

# 137
  • Euskal Herria
При вас си имат традиции за Хелоуин, тук не е така. Ще се радвам, ако има интересни снимки тогава.

# 138
  • София
Днес си инсталирах една програма и много ми харесват снимките ,които прави.Две от кученцата ни.Не се обработват след това, а избираш как искаш да снима и после снимаш.

# 139
Много необичайно, Тайна. Като негативна литография.

Яна, непременно ще снимам.

# 140
  • София
Като рисунки с графит са. Peace

# 141
Много красиви снимки .

# 142
  • София
Есен из квартала.Снимах със стария телефон,че не върви да тръгна с големия колкото таблет.Гледах да не хвана боклучийски кофи или изгорели блокове.В западния парк е много хубаво, но с моята коксартоза ми е трудно да куцукам до там.

Алеята с кестените, пролетно време е като зелен тунел, но не сега.

# 143
  • София
Тази е от февруари, снимах интересен облак, а като я качих видях,че се виждат заедно слънцето и луната.Има ги още на няколко снимки.

# 144
А дали е възможно със смартфон да се снима сравнително хубаво луната нощем?

Тайна, хубава есен!

# 145
  • София
Аз не съм успявала. А и телефона ми не прави хубави нощни снимки.

# 146
  • София

Тайна, хубава есен!
Можеш да я снимаш , но не е като с апарат с обектив.И трябва да го закрепиш неподвижно, че иначе "чертае" черти, дори и да не  дишаш.

# 147
  • Euskal Herria
Хубави снимки видях. Аз се опитах да снимам луната - тъкмо се показа миналата вечер и все още не беше се стъмнило. Не мисля, че стана добре, но все пак ще ви ги покажа:

А това е от разходката тази вечер, докато извеждах кучето:

# 148
  • София

Един залез като пожар, усилени са цветовете, за по-добър ефект.Жалкото е,че залезите ги снимам само от балкона.

YanaDG, хубаво снима твоя телефон.Последната на нощно ли е или и на тъмно снима хубаво.

# 149
  • Euskal Herria
Залезът е "Уау"!

Тайна, не съм променяла режима на снимане, освен утре да пробвам на "слабо осветление" как ще ги прави.

Общи условия

Активация на акаунт