Снимки, направени със смартфон

• 47 256
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Сайбър, Hug

Орлийн, красива пейка.

В лебедите има изключителна грация...

Два котешки кадъра, които снимах на връщане от ботаническата:

# 646
  • Враца
Красива градина Simple Smile
Нищо не съм снимала аз. Малкият беше на екскурзия в събота.
- Какво си снимал тук?
- Дупката Simple Smile
Ходиха до Враца, Леденика и Черепишкия манастир.
Сигурна съм, че има и други неща освен дупката Simple Smile. Много е красиво сега тук, зелено и синьо, приказка е  Simple Smile

Пепи, твоят лебед е по-малко срамежлив от моя.
Фея, страхотни цветя и цветове.
Тук вече пролетните цветя си отиват.

Малко гларуси и медузи от мен  Grinning

Последните мързеливо се наслаждаваха на слънчицето

# 647

Прясна-прясна алея от мен.
Не се загледах в дядото на пейката на живо, просто щракнах, но като разпънах снимката, изглежда сякаш плаче и ми стана много мъчно   Cry Cry
Къде е това?

# 648
Wa_wa, колко много медузи! Ситни ли са повечето или така ми се струва?

# 649
  • София
 Heart Eyes Божичко, тази червена врата. Влюбих се. Искам такава Heart Eyes Heart Eyes

Crossing Arms Crossing Arms При толкова медузи и кутрето не си топя в тази вода #Crazy #Crazy

Малко скали

# 650
Heart Eyes Божичко, тази червена врата. Влюбих се. Искам такава Heart Eyes Heart Eyes
Това са вратите на църква в Бронкс. Минаваме покрай нея на път от и до станцията на метрото, когато ходим в ботаническата.

Къде си снимала тези скали? Естествени ли са? Невероятни са просто!

# 651
  • София
 Heart Eyes Направо да ти се прииска да идеш на църква Whistling

Снимката е направена в областта Кападокия, Турция Wink Ако се загледаш ще видиш, че в тези скали се изсечени жилища Wink Доколкото разбрах от екскурзовода са се образували от вулканична дейност Wink Още ме е яд, че ми падна батерията на телефона и не можах да снимам балоните и местността отвисоко Wink Само на телефона на сестра ми има снимки оттам.

# 652
Снимката е направена в областта Кападокия, Турция Wink Ако се загледаш ще видиш, че в тези скали се изсечени жилища Wink ... не можах да снимам балоните и местността отвисоко Wink

Скалите наистина са невероятни, а аз чак сега направих връзка с главния мозък "балони - Кападокия - Турция - скали"... това за най-готините снимки в нета на балони!!!
https://www.google.com/search?q=cappadocia+turkey&tbm=isch&a … y+hot+air+balloon

# 653
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Наистина снимките са уникални. Направо ми дойде да си затрия моите на апарата Blush Blush 1/10 не съм уловила от красотата на това място Cry

# 654
О, мале мила! Каква красота!

Орлийн, аз помислих, че дупките са жилища, но не бях сигурна. В Турция не съм ходила. Само като междинно летище съм я ползвала.

# 655
Недей!!! Това си е твоята снимка и емоция, а онези - не, да не говорим , че те не са правени с телефон, а много от тях са обработвани драстично!

# 656
  • Cyberspace

Прясна-прясна алея от мен.
Не се загледах в дядото на пейката на живо, просто щракнах, но като разпънах снимката, изглежда сякаш плаче и ми стана много мъчно   Cry Cry
Къде е това?
Диимитровград  Peace

И аз се влюбих в портите с котарака на Фея  Heart Eyes Orlean, много красиви снимки, а балоните ти са уникални!

# 657
  • Бургас
Кападокия е едно от много интересно място, ходих преди няколко години и пак ми се ходи  Mr. Green
една стара снимка от мен от там

# 658
  • София
 Wink Пожелавам ти пак да отидеш Wink

На майка ми новата орихидея (само дето снимката нещо не ми се получи Sad)

И пак от ядогите на баба с Фея Wink

# 659
На път  към вкъщи, ей сега на връщане от магазина.

Общи условия

Активация на акаунт