Снимки, направени със смартфон

• 47 261
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Cyberspace

Прясна-прясна алея от мен.
Не се загледах в дядото на пейката на живо, просто щракнах, но като разпънах снимката, изглежда сякаш плаче и ми стана много мъчно   Cry Cry

# 631
Сайбър, от цялата снимка лъха самота заради това, че дядото седи на тази пейка. Точно той дава вкус на кадъра.

Градски пролетен следобед

# 632
Още нещо от мен.

И

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 19:49 от Carrie br

# 633
Не се загледах в дядото на пейката на живо, просто щракнах, но като разпънах снимката, изглежда сякаш плаче и ми стана много мъчно   Cry Cry
Много красиви цветови и симетрия! И дядото е съвсем ан мястото си (и дано плаче от щастие!)

Брюксел?!? Или бъркам Simple Smile

... А още пейзажни снимки с голямата камера и обективче има ли къде да видим?! Simple Smile newsm68
Ей, El Mariachi, голям си ласкател значи Simple Smile
Има много, чак да му се догади на човек колко съм снимала, но нали се уча... само дето са разхвърляни по различни албуми, даваш ми добра идея да систематизирам най-сполучливите си кадри в даден жанр в отделни албуми...
Фликр профилът ми е тук.
Скрит текст:
но почни оттук - https://www.flickr.com/photos/snezhana/albums
И гледай основно албумите с имена на пътешествия/ваканции - там имам пейзажни (защото съм имала време да снимам пейзажно от статив, хахаха)
И да, Canon rules  Crazy Zeiss also  Crazy Crazy и абсолютно те дразня в момента, защото усещам сродна фенска душа  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 23:36 от Agent Provocateur

# 634
Agent Provocateur, Валенсия. Party

# 635
Бронкс

# 636
Скрит текст:
Много красиви цветови и симетрия! И дядото е съвсем ан мястото си (и дано плаче от щастие!)

Брюксел?!? Или бъркам Simple Smile

... А още пейзажни снимки с голямата камера и обективче има ли къде да видим?! Simple Smile newsm68
Ей, El Mariachi, голям си ласкател значи Simple Smile
Има много, чак да му се догади на човек колко съм снимала, но нали се уча... само дето са разхвърляни по различни албуми, даваш ми добра идея да систематизирам най-сполучливите си кадри в даден жанр в отделни албуми...
Фликр профилът ми е тук.
Скрит текст:
но почни оттук - https://www.flickr.com/photos/snezhana/albums
И гледай основно албумите с имена на пътешествия/ваканции - там имам пейзажни (защото съм имала време да снимам пейзажно от статив, хахаха)
И да, Canon rules  Crazy Zeiss also  Crazy Crazy и абсолютно те дразня в момента, защото усещам сродна фенска душа  Crazy Crazy Crazy

10Х!  newsm10 bowuu

# 637
# 638
  • Враца
Много снимки съм изпуснала, но им се насладих. Страхотни неща видях.

Ние бяхме морски за пролетната ваканция и сбъднах мечтата си - видях лебед и успях да го снимам. Не е нищо особено като снимка, но за мен лично изживяването беше повече от страхотно.

И един позьор  Flutter Laughing

И двете снимки са от Несебър.

Фея, на фестивал си била?

# 639
И двете снимки са от Несебър.

Фея, на фестивал си била?
Много харесвам лебеди. Радвам се за теб!

Да, вчера бях на фестивала. Имам билет за Джоди Фостър - една от любимите ми актриси. За Том Ханкс и Джон Оливър ще съм на Rush Ticket опашка (като за Джей Джей и Крис), че изтървах редовните билети.

# 640
След края на работния ден, няма нищо по-хубаво от това да разпуснеш край морето :

# 641
В събота и неделя кръстосвах града с Фръцлите. Повечето от следващите кадри са заснети в ботаническата градина.

Скрит текст:

# 642
  • Cyberspace
Всичките са направо разкош  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 643
  • София
Красива градина Simple Smile
Нищо не съм снимала аз. Малкият беше на екскурзия в събота.
- Какво си снимал тук?
- Дупката Simple Smile
Ходиха до Враца, Леденика и Черепишкия манастир.

# 644
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Уникални кадри Heart Eyes Heart Eyes

Cyberspace прекрасен кадър Heart Eyes

ФЕя и другите снимки са много хубави, но след тези от Ботаническата направо съм зяпнала bouquet

*Пепи* за момент ме накара да забравя, че смятам лебедите за тъпи, бели птици Wink

Една пейка, която ми се изпречи

Общи условия

Активация на акаунт