Снимки, направени със смартфон

• 47 062
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
една от мен:

2015-10-19_02-48-50 by amoreto, on Flickr

# 91
  • София
АнМари, не бях виждала такъв балон.
Натиснах тапата... газ със странна сладникава миризма. Затова реших, че е от метеорологична станция.

# 92
  • София
Една снимка от февруари, нощна, по случай пускането на парното. Joy

# 93
Бррр. Тю бре, Тайне. Втресе ме. Какви снежища.

Соу, много спокойно.

Sinergon, хубав кадър. Да, жалко, че маммата така мачка изображенията.

# 94
  • Cyberspace
Една снимка от февруари, нощна, по случай пускането на парното. Joy

Ох, Тайна... Ама такова хубаво зимно настроение ми донесе с тази снимка. Искам сняг... И Коледа... И сняг. Ама прясно натрупал, бял, неотъпкан, чист. Размечтах се нещо  Whistling

# 95
  • София
Тогава чаках да видя дърветата побелели от цвят, а то взе,че наваля сняг.Предпочитам си зеленкото, нищо,че на сняг стават хубави нощни снимки.Много дълга ми се вижда зимата.

# 96
  • Euskal Herria
Една стара снимка - от Коледа 2012

А това е следващата Коледа (не е добро качеството):

Тайна, много ми хареса снимката!

# 97
  • София
От лятото, за софиянци, за който помни гьоловете на Богров.Моите деца там си изкарваха летата, сега вече няма плаж, но внука беше щастлив,че има поне мъничък достъп до водата, да се пошляпа.

И един мокър зеленоок треперушко.

YanaDG, иска ми се и на мен една такава Коледа.Тази година тъкмо се навих да отида до морето, то пък така се случи, че не можахме  Cry.

# 98
  • Euskal Herria
Ха, като дойдох тук, първата година ми беше много странно - насред парка с цветята - украсени елхи. Но вече свикнах. Ще потърся някои снимки.

# 99
  • София
Внука ми донесе цветенце,телефона отдолу вече не работи.Иначе снимам с GT-N5100.

# 100
  • София
От и на Беклемето
Скрит текст:

"Бързам да пипна морето"... Снимката е правена с/у слънцето. Последствия от бързането - пълно преобличане Simple Smile

Скрит текст:

Сърбия

Скрит текст:

Щерка зад обектива и котак пред него

Скрит текст:

# 101
Страхотни снимки показвате всички. Но котаракът е... Без думи.   Grinning

# 102
  • София
Редовно "почиствам" галерията на телефона... основно снимки има само на деца (каката се снима с голямо нежелание) и Харо.

# 103
  • София
Редовно "почиствам" галерията на телефона... основно снимки има само на деца (каката се снима с голямо нежелание) и Харо.
И аз съм така, всичко снимано за деня качвам в гугъл+ и трия от телефона. На една позната и откраднаха от чантата телефона с над 3000 снимки от ваканцията и в Испания.Никъде не ги беше свалила и ги загуби.

# 104
  • DE
Дъщеря ми, ми каза за някакво приложение което директно качва снимките от тел. някъде в мрежата  newsm78 Трябва да я попитам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт