Снимки, направени със смартфон

• 47 069
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Дъщеря ми, ми каза за някакво приложение което директно качва снимките от тел. някъде в мрежата  newsm78 Трябва да я попитам  Thinking
Има да, само трябва да се включи.Но аз съм го изключила,че не искам всичко да се качва веднага.

# 106
Дъщеря ми, ми каза за някакво приложение което директно качва снимките от тел. някъде в мрежата  newsm78 Трябва да я попитам  Thinking

Много е лесно и има доста такива приложения. Аз ползвам google drive, а преди dropbox, имам познати фенове на skydrive. Можеш да нагласиш апликацията да синхронизира само когато си закачена за wifi, за да не ти точи data пакета. Освен това не важи само за снимки, а за всякакви документи. Примерно, някакъв договор имаш, слагаш си го в папката на dropbox-а и после през деня, докато си в движение, имаш достъп до него, можеш да си го разпечаташ от телефона и т.н.
Даже не знам, как съм успявала преди години без подобно елементарно удобство. Успех.

Ето и от мен две снимки от Средна Гора, за да не е спам:

# 107
  • Euskal Herria
От коледните папки изрових тези (от различни години са):

# 108
  • София
Страхотни снимки показвате всички. Но котаракът е... Без думи.   Grinning
Ни котарак видях, ни "балон" от вино Sad Другите снимки ги виждам.
п.с. 99% от снимките на Тайна са страхотни  Peace (да не говоря за кулинарните  chef)

# 109
Прочетох за тази тема от "Покажи се". Много интересно, идвам да се запиша. Simple Smile
И аз щракам наляво и надясно изключително само със смартфон. bowuu

Запис с една снимка от стария ми телефон Galaxy S3

и от Galaxy S6, който има наистина страхотна камера по моите смартфонски критерии:

Довечера ще прочета темата и ще видя какво сте публикували. Simple Smile

# 110

Щерка зад обектива и котак пред него

Toзи котак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 111
  • София
Аууу, да! Страхотен кадър, страхотен котарак!  Peace

# 112
  • Berlin
С HTC Desire, ама трябва да се види в реален размер, така не си личи колко е ясна всъщност. И малко да се отреже . Simple Smile
Скрит текст:

# 113
АнМари, поздравления за щерка ти! Ето такива кадри ме карат да се радвам, че има все по-добри фото хард- и софтуер за телефони.

Яна, Барба, Шайн - много гот.

Абс, миглите!

От мен - кактус.

# 114
  • Euskal Herria
Опитах се да снимам от колата, когато се прибирахме от отпуска (сетих се, че коментирахме аутобаните). Не всичко е сполучливо:
Австрия

Германия

Испания

# 115
  • София
Видях че съм пуснала снимка на Власинкото езеро (Сърбия). Но пътя до там е такъв

Природата е много красива, а пътя - хубав. Едва обаче сега успях да оценя красотата.
Първият път шофьор ми беше един момък, на който категорично заявих, че е убил всичко детско в мен и "повече с теб никога" Simple Smile По принцип в кола не ми става лошо, но с него се наложи да спираме веднъж  Embarassed

Телефона ми е Самсунг Галакси Алфа и имам инсталирани точно 3 камери, за всеки случай  Laughing

# 116
Яна, не съм била в Австрия. Все още.

АнМариLaughing

# 117
  • Berlin
Миглите са мнооого дълги, това е големият син преди 3г. Simple Smile

# 118
Телефона ми е Самсунг Галакси Алфа и имам инсталирани точно 3 камери, за всеки случай  Laughing
АнМари, никога не съм се замисляла, че може да се инсталира друга камера и си карам с "купешката". Какво по-различно и интересно има по другите апп-ове?

Разгледах снимките назад. Много интересни кадри. Simple Smile Много ме разсмя бизнес разговорът от офиса на Фея (снимката, където стърчат само едни крака Laughing).

# 119
  • София
АнМари, никога не съм се замисляла, че може да се инсталира друга камера и си карам с "купешката". Какво по-различно и интересно има по другите апп-ове?
Ми май нищо според мен Simple Smile
На мен ми трябваше някаква "екшън" камера. Инсталирах си Fast Burst Camera lite. Снима бързо, но качеството е кофти. На мен ми трябваше, за да мога да снимам мамути с пояси в басейн (разбирай дърти мъже Simple Smile) Края на юли ходихме в троянския балкан и това беше най-голямото забавление - пораснали деца с пояси.
И все още не съм я махнаха.

Инсталирах си гугъл камера, щот е като за идиоти - поне по отношение на правене на панорами. С тез панорами съм скарана тотално  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт