Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

• 66 470
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Доне, наща сервитьорка е смъкнала 10 кила за месец. Не е като да има реклама за продажба.  Изгода няма никаква.
Хера, знам само това име. Поръчвало се от нета.

# 151
Хора, моля ви, отговорни жени сте, майки, знаете ли какво могат да ви причинят такива хапчета с неясен състав? Само информативно, повечето такива съдържат мета амфетамини и други забранени субстанции. Лида бяха забранени, Липовон също не е ясно какво съдържа. Това най-вероятно е нещо подобно. Ще свалите 10 и после ще качите 20. От опит ви го казвам, опитвала съм всякакви боклуци

# 152
Леле Скарлет като те слушам с тия съседи и не се побирам в кожата си. Ние дълги години имахме подобни идиоти за съседи при наште и майка ми по едно време вече сериозно се замисляше да продадат апартамента и да отидем някъде другаде да живеем.
Ние пък тук сме тормозени от съседите отдолу-  много сме им тропали. Понеже сградата е гредоред и се чува дори и да кихна, представете си изблиците на дивотия на едно две годишно хлапе. Но това е само по макс 1 час на ден. Обаче тия са някви тъпи немски надувки и се сърдят. Принципно по закон нямат право да ни кажат нищо, защото това се води естествен шум, но ММ се е притеснил да не ни изгонят от жилището. Та сега учим Еми да лети Simple Smile

# 153
Жалинка, то и ние мислим да го продаваме, ама не знам дали ще има купувачи  Wink тук предлагането е повече от търсенето. А вашите съседи без да ми се сърдиш, но напълно ги разбирам. На комшиите от долният етаж хлапето постоянно тича, скача и т.н. а то си набива така краката, че се чува горе при нас, ами наистина е ужасно дразнещо. През деня не чак толкова, но на обяд тъкмо си се излегнал на дивана, или вечер в 22ч тъкмо си легнал да се успивате с детето и то почва да пищи, търчи и скача, еми дразня се много. Но те в момента са ми най-малкият проблем. А защо казваш 1ч на ден, надали е само по толкова  newsm78 Моята пък е "тихата стъпка" ходи като котка в буквалният смисъл, редовно ме плаши защото аз например нещо съм се навела да вадя от някой шкаф, тя тихо се промъква и току виждам една глава хилеща ми се в шкафа  Laughing

# 154
По 1 час на ден е защото толкова време реално скача и дивее, през останалото време играе на килима в хола. Ние сложихме едни пътеки в коридора и се надявам да не се чува толкова много. Просто при нас това е огромен проблем с гредореда. Но се дразня и аз, защото те непрекъснато ни звънят и ни правят проблем, това като цяло в Германия е много често срещана междусъседска разпра.
Кажете ми за Алиекспрес. Пише ми нещо си за удължаване на времето за процесинг(това за неща, които чакат процесинг), какво значи това и какво трябва да направя?

# 155
Това са рисковете на общежитията. Трябва да се преглъща. Иначе си купуваш къща в гората и там на никого не пречиш и никой не пречи на теб. Трябва да има ред, да се пази тишина през нощта, следобедна почивка, но през другото време съседите все пак са живи хора - ходи им се, скача им се, бяга им се. Не могат да седят като препарирани.

# 156
Исках да се похваля, че отново си намерих два стари български филма, които да ми допаднат, и си ги изгледах с кеф и пак тъй драго ми стана.... 'Къде живееш?' и 'Петък вечер'. Ако си спомняте серията, която направих преди месеци, забравих точно кога. Данчето беше пуснала един линк във Фейса с един филм и от него като се засилих, та поне 5-6 ги излгедах и то не от тези, дето вече наизуст ги зная, а даже два бях улучила, които никога не бях гледала.

# 157
Запалих се по старите бг филми след като изгледах наново цялата поредица с К. Цонев "Дом за нашите деца". След тях и всичко, което излизаше в ю тюб, започвайки с филми, в които участва Н. Коканова.
"Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" започнах, но не съм довършила. Много добър ми изглежда. Прочетох и книгата наскоро.

# 158
  • varna
Жалинка, това ти е времето, в което си защитена като купувач - обикновено са около 60 дни. В това време можеш да пускаш диспути, да си искаш парите обратно или да маркираш, че си получила пратката. Тъкмо и на мен ми се наложи скоро да го удължавам, щото бг пощите ми бяха върнали една пратка, та да пратят нова. Ето например сега, чак днес получих известие за нещо, дето го чакам поне от преди 2 седмици, ако не бях го получила, щях да пускам удължение пак и да си чакам Simple Smile

# 159
'Светът е голям....' съм го гледала, да приятен е, но не ми е любим. Той и няма оная атмосфера...., която търся аз.
Наскоро гледах един филм, не научих името, с Ники Илиев, жена му, Орлин Павлов и прочие обичайните заподозрени, в Балчик се развиваше действието. И там живееха по всякакъв начин, но не и по начина, по който живеят в Балчик. Уви! Измишльотини.

# 160
Благодаря много за отговора за алиекспрес. Аз се запалих много и накупих подаръци за Коледа от там. Някакви милиони дреболиики, но да видим дали ще дойдат навреме.
Сега чакам черния петък в Амазон, защото съм си харесала няколко неща и много ми се иска да ги намалят драстично.
Момичета - бебето е болно, с гноини сополи. Какво мога да слагам в носа освен физ. разтвор?

# 161
  • София
Жалина, гнойни сополи ми звучи по-сериозно, но предлагам да капеш и лайка.
Пине, Ники Илиев е един бездарник, който освен за манекен /в миналото беше такъв/ за друго май не става. От съвременните български режисьори харесвам Стефан Командерев, като „Светът е голям…“ и „Съдилището“ са ми любими.

# 162
Днес вихрих танци на Гери-Никол. Дребоса много ѝ харесва единствената песен. Опитах се да пусна Крисия, Хасан и Ибрахим, опитах с Индила, но не! Гери-Никол и толкова. Криско върви и той, но тя е любима. И аз какво да правя, раздрусах кълки  Mr. Green
Пак гледах хотели в Анталия. Лелеее, там какви хотели имало, комплексирах се!

# 163
Пишете за добри български филми, моля Simple Smile На мен "Светът е голям.." ми хареса. Цветовете, завръзката, атмосферата от онова време е докарана според мен. Не ми допада Васко само. Някак ми идва огромна разликата с книгата (представата, която си създадох) и филма.

Гугълвах Криско. Хъх.

# 164
Днес вихрих танци на Гери-Никол. Дребоса много ѝ харесва единствената песен. Опитах се да пусна Крисия, Хасан и Ибрахим, опитах с Индила, но не! Гери-Никол и толкова. Криско върви и той, но тя е любима. И аз какво да правя, раздрусах кълки  Mr. Green

Тя и на Вики е любима, днес танцуваше в таксито на връщане от ясла, че бяха пуснали точно тази песен по радиото  Laughing На 2 пъти падна на задната седалка, но не се отказа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт