Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

• 66 468
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ах тази Маринка бе  Laughing.Много бързо се наспала.В колко ляга?Иначе малчо е с памперс и съответно боди.Обаче за без си мисля,че никак няма да са удобни.Аз преди време му накупих комплекти със слипчета,обаче да видим кога ще им дойде ред.Сега предвид това,че е болен не го мъча,но ще трябва пак да започна.

# 136
Джине нещо е имало снощи, моята заспа уж към 22:30 и става през 30 мин и така до 2ч, когато му ревна едно яко, не знаеше и тя защо, питам я тя реве, баща й дойде да види защо реве, тя ревна още толкова, че искала да спи с него, комшиите дето ми тровят нервите, се разчукаха по стената, като че ли това ще помогне  Laughing та накрая баща й я отнесе на дивана в хола и спаха там до сутринта, каза не я е чул да се буди.
Боди ползвам само като спи, че нали спи с памперс, но иначе през деня - не, то докато сваля бодито за пишкане тя ще се напикае.

# 137
  • София
Джине, аз боди слагам, тъй като Адриан още е с памперс. Но на Александър спрях да му слагам когато спря с памперса. Потници понякога слагам, но обикновено му обличам тениска, така и така до следващото лято са малки, поне да ги износва. Съчувствам ти за неспането, най-омразното ми нещо след болни деца.

Скарлет, а какво стана със съседите? След жалбите, имам предвид.

# 138
Никакъв ефект нямаше от жалбите, но една поредна вечер, дойде един полицай, който беше по-услужлив от обикновено и писа някакъв протокол и им казал, това ММ го е чул, че другият път ще им пише глоба от 500лв, на другият ден имаха неблагоразумието да надуят пак музиките до дупка, но един роднина на собственика беше дошъл да им взема наема, та какво им каза не знам, но цяла седмица се съобразяват с вечерният час, и след 22ч е сравнително тихо. Но нещо хич им нямам доверие и се чудя до кога ще е това.  Thinking Виктория обаче ми играе партийно, че откакто се разболя всяка нощ реве по нощите, та пречи и на тях, и сутрин се буди с рев в 7, та им се чудя на акъла как още ни издържат и не са се изнесли, всеки нормален човек би се изнесъл с кеф, за да се откачи от ревливи деца, то и аз така щях да направя ако можех  Mr. Green ама те мазохисти се оказаха

# 139
  • София
Е, значи ако пак шумят и викнете полиция би трябвало да има глоба и съответно ефект. А малката добре се справя, браво на нея! Mr. Green

# 140
Бодита ползвам все по рядко. Слип и потник. Имам в огромни количества.
Джине, ти като експерт по този вид "хранителни добавки" чувала ли си за ABC?  Няколко приятели си купили и тука ми обясняват за ефект от -10 за месец и на ме ми изкочиха очичките.

# 141
Не ползваме бодита, защото в яслата не ги искат, а си е с памперс в пълна сила и е кофти, понякога, ама... Тя повече е вкъщи и по- малко е на ясла, но гардероба е съобразен с тях. Ето днес започваме седмица, в която ще си е изцяло вкъщи. Тя може да оздравее за два дни, но дадоха болнични и няма да ни вземат с тая бележка по- рано. Тя не е и много болна, даже почти не личи, зависи от момента. В някои моменти е сополива и кашля, в други изобщо. Обаче не ми се ходи през ден по лекари и направо за цяла седмица е бележката. Оф!

# 142
Е, значи ако пак шумят и викнете полиция би трябвало да има глоба и съответно ефект. А малката добре се справя, браво на нея! Mr. Green
Пак приключения, ама моят си е виновен, трябваше да я остави да си се нареве в спалнята снощи. Днес пак рев, че "Не ика пинка" редовните разправии на обяд, тези тъпаци, като я чуха в 12:30 на обяд, почнаха да чукат на стената, после пуснаха чалгата до дупка, и почнаха да скачат по земята  #2gunfire е това да правиш напук на 2 годишно дете трябва да си егати идиота  #2gunfire Обадих се на ММ, който вдигнал телефона на хазяина му и ги заплашвал, че ако не ги изгони, той ще ги изхвърли  Shocked което аз не знам как точно ще стане, но той винаги е бил на принципа со кротце со благо, ама май този път и той се ядоса, каза този път хазяина мълчал и нищо не е могъл да каже  ooooh!
Агнес -10 какво килограма ли Shocked?

# 143
Ох, голяма простащина! Не е за вярване. И детинщини, де. Какво ли си представят, че правят и какво ли целят да постигнат?! Най- вероятно не са мислили по такива въпроси.

# 144
Доне, сервитьорката на барчето където от дъжд на вятър сядам е да пием кафе ги пила и смъкнала толкова за месец. Тя беше леко заформена, а сега доста добре изглежда. Братът на приятелка, който е приятел на сервитьорката пък за две седмици смъкнал 5 кила. Приятелката ми и тя си купила и сега ги пие. Чакам и тя да се похвали. В момента нямам никакви излишни пари, но ако наистина действа то още първият месец ще си избия парите чрез храната  Mr. Green Мисля си аз, мисля си  Whistling

# 145
Агнес, Скарлет, наистина ли вярвате на тези неща?  #Crazy

# 146
  • София
Скарлет, това е голяма идиотщина. А, този апартамент e купен, за да се дава под наем ли?

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 16:37 от Gina L.

# 147
Аз вярвам на приятелите си. Мразя лекарства под каквато и да е форма. Но сега положението е страшно.

# 148
  • varna
Агнес, какво е това АВС? Искам и аз да пробвам, че не се трае вече.
Иначе да се наредя и аз при болните. Ема цял уикенд е с температура от нищото - от 37.3 до 38.7 варира, спада, пак се качва, а тя е като свободен електрон, нищо друго й няма, търчи тук и дивее, дори прояде, че не искаше сутринта. Отидохме и излезе ЦРП 150, утре ще занеса и урина - какво е това чудо пък сега Shocked Естествено се почна веднага АБ, ама дано не е уро нещо Thinking

# 149
Джине очевидно - да, затова е купен.  #2gunfire И то пък от 20000студенти, до нас се паднаха от най-големите простаци.
Агнес питай тази приятелка има ли ефект, да не се окаже, че на жени не действа  Laughing а и да не върви с някоя диета, че последната дето пазих на Донка Байкова, умрях от глад и нищо не свалих. Embarassed То май разделното хранене на мен не ми действа добре, въпреки твърденията на много хора, как отслабвали, как им се оправял корема и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт