Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

• 66 466
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Днес много пиша, ама...

Аз също не съм почитател на аптекарските имуностимулатори и витамини, но като се сетя колко пъти лежах с двете деца в болница през последните 2 години, като се сетя и колко пъти е били ад и без болница, с кошмарни температури и т.н., започвам да залагам надежди на всякакви чудеса. А естествените помощници на имунитета, качествената храна, многото разходки на открито и т.н. са били винаги част от ежедневието на децата, но с градинските вируси нищо още не се е преборило в моето семейство.

# 121
  • София
Бобина, ти ме разби….. Добре де, все пак не живееш в горите тилилейски, чак пък такъв арсенал от лекарства….. Тази година ли е хващал рота вирус?
Пине, за съжаление съм на работа /имам рестрикции/ и не мога да изровя снимката. Не знам във фб ли беше или в снимката. Мисля, че сте седнали на един кафяв фотьойл, тя е с боси крачета, ако не се лъжа няма и месец тогава.
Аз също не съм боледувала, но са ми давали Саностол /тогава от Кореком/. А, мм като малък е бил кекав. Много се притеснявах Маринка да не се метне на него /щото Бранка е като мен/, но за сега няма такива признаци. Но пък Бранка е все така злояда….Вече се отказах да се ядосвам.

# 122
Терп имай предвид, че моето не яде никакви зеленчуци и плодове под никаква форма. Ооо пропуснах, само банани от време на време. Единствените витамини които взема са този Имуномикс+.  Наистина разболя се в яслата, влачи се дълго време, но пък не ми е правила температури, няма усложнения, кашлицата не е от бронхит или нещо такова, а от стичащи се сополи. Ако и ядеше някакви полезни неща сигурно изобщо нямаше да се разболее  Laughing
Джине нали твоята няма да я пускаш на ясла, значи тази година ще е здрава, не ги мисли имуностимулантите.

# 123
Бобина, не давай прясно изцеден сок от цвекло на детето. Той е много полезен,но и много агресивен. Препоръчва се да престои поне два часа преди консумиране. Сварен може. Аз много обичам. Трябва скоро да купя, че отдавна не съм.

# 124
Джине, така е, има денонощни аптеки и то недалеч от нас. Обаче много често се случва ММ да е в командировка, и да няма кой да остане с детето, а аз да тичам по аптеки, недай си Боже посред нощ. Затова го държа всичкия тоя арсенал, а и често пътуваме насам натам. Рота вирус ни хвана милата година на нашето море. Тая година в Гърция нищо му нямаше, но що ентерол и тасектан накупих не е истина  hahaha
Агнеска, знам за сока, престоява поне час Wink

# 125
Агнес, кажи какво значи агресивен? Детето не пие, но аз пиех в Мексико по 2 наведнъж. И някакви други прясно изцедени, обаче без грам идея от какво бяха.

Миналата година и ние трябваше да представим семейна снимка и се оказа, че нямаме. Тази година пробвахме поне Коледа да отбележим заедно. Четиримата сме, но без особена композиция. И сега на почивката са излезли без фокус.

Терп, публични ли са снимките? Бих искала да видя.

# 126
  • София
Скарлет, тя от много скоро ходи на ясла. Но пък дано да е все така- само с леки сополи и подкашляне да минава всичко. Моята равносметка за три години детска градина е 4 престоя в болница. Три за голямото, един за малкото, плюс много пъти извън това. И всеки път злото идва от градината. Не знам какво бих могла да направя, май нищо.

Ники, кои дали са публични? На въпросната Яна снимките са публични, това са. А моите снимки не са публични, бях качила една тук днес, но я махнах. Ако от тях искаш да видиш, ще ти покажа Simple Smile

# 127
изпрати ми на лични, моля Simple Smile Ще се радвам.

# 128
Бемол, да не те отчайвам, но не знам дали това с пиенето на вода спира някога. На 4 години и половина е, от бебе се налива с вода по цяла нощ. Всяка нощ сменях памперси, пижами, чаршафи. И сега продължава. Поне по два пъти на нощ става да пие вода и най-малко веднъж да пикае. Вече всичко си го прави сама - отваря си шишето, пие, затваря го, става, пишка, загащва се, ляга и т.н, но все трябва възрастен да светне, да загаси...
Кирил пък никога не е пил нищо през нощта, той и през деня едвам се навива де. С него първо махнахме нощния памперс и след това дневния.

Спомням си една година, когато Д. беше първа група в градината, бяха празнували Деня на християнското семейство. Бяха направили някакво дръвче и всяко дете си закачваше семейна снимка. Тя тогава боледуваше всяка седмица, та това го бяхме пропуснали, но аз много се чудих ако беше на градина откъде щях да намеря семейна снимка Simple Smile И освен това бях впечатлена, че на този ден не празнуваха Хелоуин (не знам дали всяка година съвпадат двата дни, но тогава съвпадаха).

# 129
Ники, само тази статия намерих http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1328644
И от веган знам, че прясното цвекло е по агресивно към организма. Аз го обичам варено и така го ям. Да си призная честно нямам спомен да съм пила сок от цвекло.

# 130
Да се надявам значи, че от изтискване до моето отиване са минали 2 часа.
Бяха го сложили до морковения сок, значи не е случайно.
Благодаря Simple Smile

Дейзи, денят на хр. семейство е на 1 ноември, а Хелоуин на 31 октомври.

# 131
  • varna
Джине, мерси Heart Eyes И ние имаме проблем отскоро с голямата работа, пиш си прави спокойно в тоалетната, пуска си водата и загася даже после, обаче за другото продължава да ми казва пост фактум, а не преди това, хем няколко пъти имахме попадения. Ама няма пък да връщам пампи, достатъчно е, че нощем и следобед пак ги сложих Crossing Arms
Ние пък имаме доста снимки, ама аз не вадя на хартия и оня ден като дойде прадядото, вика дайте снимки на детето въх няма. Добре, че имах останали от сестра ми, та му ги дадох Embarassed

# 132
Дейзи, ти все ме отрезвяваш....
Simple Smile
Но пък ми припомни отдавна забравен спомен. Когато ходех нагости на баба ми и дядо ми, си имах гърне за през нощта. Явно за да не бродя нощем из апартамента. Не знам как това е било организирано вкъщи, но вероятно по начина, който описваш ти....

# 133
Джине, разбрах коя снимка имаш предвид! Там е на около месец, макар че по- късно показах снимките. Даже си мисля, че няма един месец, но може и да бъркам и да е на повече от един месец. Сега погледнах, наистина излеждат дълги краката.

# 134
  • София
Да, Пине, точно за тази снимка говоря.

Тази нощ какво чудо беше, не е истина.
Марина се събуди в 3ч и дойде при нас. Беше се наспала и с голям зор я катурнах да легне до нас, като междувременно трябваше да и галя крака. А аз се унасям, съответно спирам да галя, но тя ме сръчква да продължавам. Накрая стана в 5:45, тъкмо бях излязла от банята и се разсърди, че не искам да събудя сестра и. Изкара ме извън нерви.
Вчера пак свърши голямата работа в гащите. Не се изпуска, прави го нарочно. След като сутринта си отиде в тоалетната като хората, следобед реши, че трябва да ме ядоса. Отиде в спалнята, качи се на една табуретка да гледа през прозореца и си се усамоти. Аз се зарадвах, че кротува, а то какво било…
И да попитам вие ползвате ли бодита още? За мен е доста неудобно. Откакто застудя и слагам понякога боди, но като ходи да пишка не винаги успява да го вдигне високо, а понякога се затруднява и да ги разкопчава- тегли, дърпа… Та май ще трябва да накупя потници.

Общи условия

Активация на акаунт