За снимките- благодаря ти, радвам се, че ти харесват! А за цени- не знам, имаше преди в страницата ѝ във фейсбук, но съм забравила ( аз забравям цените 5 минути след като съм ги видяла обикновено). Ако наистина се интересуваш, ще питам за всичко, което те вълнува 
По повод снимките- поискаха на детето семейна снимка за детската градина. От днес за утре- така казала едната учителка. Оказа се, че нямаме нито една снимка четиримата на хартия. А аз го разбирам това в 7.30 вечерта и нямам фотопринтер. Красота. Пратихме детето със снимка на двамата с прабаба им, само дето Ади е бебе още. Хубаво, че се оказа, че има грешка и снимката всъщност е за днес и снощи извадих семейна снимка на хартия. Вече ще вадя по-често снимки, че резил голям се оказа.
Ние с гърнето върнахме здраво назад откакто застудя. Изобщо не му пука на Адриан, а на мен ми е жал да го държа гол като ми тракат зъбите.
Миналата седмица и моите деца бяха леко сополиви, леко кашлящи. Оправиха се бързо и лесно. Давам клеева тинктура, мед с джинджифил (на голямото дете). Купих и Имуномикс, това е сироп от черен бъз и ехинацея, който бил вълшебен. Братовчедка ми много го похвали- миналата есен едната ѝ дъщеря за месец сменила 3 антибиотика, после с този сироп почти не боледувала цяла зима, само леки сополи. Реших, че за последен път давам шанс на купешки имоностимулатор, дано пък наистина да е аааадски добър!
Оздравявайте бързо, дечица!

Аз черен бъз принципно си давам. Тоест редувам прополис и бъз, а големият нон-стоп е на джинджифил с мед.