Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

• 66 749
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Весе, ти го ядеш с Калин, а аз сама  Embarassed Обожавам го! Сгущенка, не съм правила. Не устисква. Не купувам защото му виждам дъното всеки път.

Бемол, такива подложки за торти бяха пуснали на Лидл, но вече няма.  Мисля че в Джъмбо има.

# 601
Аз ще правя торта тези дни. Поръчах си подложка, заедно с фондана. Поръчвам от hitrini. com . Подготвям парти на детето, аз ще съм аниматор на десетина пет-шестгодишни. Ще видим дали ще оцелея  Simple Smile

# 602
  • София
 Здравейте!

Като гледам от известно време тук се говори само за храна и избягвам да влизам /на диета съм/.
Днес купих клинове от Лидъл, никога не съм купувала от там, с изключение на голямата ски бельо, от което съм много доволна. Не са нещо особено, но ще вършат работа. Не се сдържах и минах и през Премама /между другото все още има намаление/.
Ахи, как си, мини да кажеш как са нещата при вас.
Вчера мерих Марина, 12.5кг. Притесняваме, че все още не говори ясно. Например кубинеца- кубитета, училище- тилище и т.н. Е, голяма част от думичките си ги казва, не мога да преценя дали повечето са и правилни или развалени.
Дейзи, рожденичка ли имаш?

# 603
Джине не и се притеснявай, и моята е така, говори много, направо не млъква, но не всичко е правилно и вярно. Има време, ще се научат.

# 604
До навършване на 3г е нормално да говорят така. Джине, винаги имаш завишени очаквания.
И моята госпожица беше паднала под 14кг, но сега е наваксала, може и отгоре да е качила, т.е. приближила е пак 15-те кила. На ръст горе- долу успяхме да я измерим - 95см.

# 605
18кг и 100см. Мерено и теглено с дрехите при личната. Ого е на АБ. Не е добре положението. Аз съм в нас болничен. Според касовата бележка от аптеката, този месец съм дала над 100лв за лекарства. То днес само оставих 66. Месецът още не е свършил.

# 606
Ау, Агнес, това е ужасно! Оправяйте се бързо! Много ми е мъчно за малкото мече...

# 607
Какво се оказа, та АБ?

# 608
  • varna
Ужасно, наистина, дано се оправят бързо всички болни. Явно пак някакъв вирус е плъзнал, майка ми звъня днес, че била много зле снощи Sad
Аз пък точно тоя вид мляко хич не го обичам, или ми е много сладко, или не ми е вкусно. Хора всякакви сме.
Джине, коя диетка? Аз мъча зоната, ама засега вместо да свалям, качих, егати Crossing Arms Иначе за говора не се тревожи и Ема много плямпа, ама половината й думи са сбъркани или неправилни.

# 609
Агенс, да се оправяте скоро. Аман от болести тая зима.

Джина, аз имах среща с педиатър на 2.5 години, точно по същия въпрос. Попита ме дали си обогатява речника постоянно и дали прави изречения от 3-4 думи. Моля ви се не ме бийте много. Тя говори и английски покрай сестра си и не мога да преценя доколко всичко е наред в момента.

# 610
  • София
Много е рано още да се притеснявате за говора. И Лазар си бръщолеви по бебешки, не всичко му се разбира още.
Той много отслабна покрай всички вируси и шарка последните месеци. Ще навакса, няма къде да ходи, не се е метнал на комшията, честно. Mr. Green

Агнес, бързо да се оправя детето.

# 611
Тепърва предстои грипната епидемия.... До 10 дена и е почнала.

# 612
Агенс, да се оправяте скоро. Аман от болести тая зима.

Джина, аз имах среща с педиатър на 2.5 години, точно по същия въпрос. Попита ме дали си обогатява речника постоянно и дали прави изречения от 3-4 думи. Моля ви се не ме бийте много. Тя говори и английски покрай сестра си и не мога да преценя доколко всичко е наред в момента.

Значи Ого влиза в нормите. Изведнъж се отпусна да бърбори. Не са му добре изговорени думите, но доста от тях са разбираеми. Пее и рецитира части от песен и стихче.

Ого направи бронхит. Хубавото е че е жизнен и няма температура. Пие си сиропите и търси още. А аз за първи път в живота си съм болничен за гледане на дете. Чувствам се странно.

# 613
  • София
Момичета, стискам палци всички болни да оздравяват! Представям си колко е отвратително. Пине, нали уж студа убива вирусите, сега на тия минусови температури от къде ще се вземе тази епидемия?
Хера, 90 дневната. Peace
Днес съм изключително раздразнителна.  Confused

# 614
Aз съм раздразнителна, откак забременях. Не бързайте да ми честитите, искам да кажа от октомври 2013 г.

Както съм казвала и преди, бебешкият много ме кефи и дори не поправям постоянно. Даже ми е мъчно, че "тутита" вече стана самолет. Точно по тази причина съм и против чуждите езици на тази възраст, но разбира се при Вики нещата са други. и на ММ племенницата проговори английски на 3 г., без някой да я учи.

Пина, какъв си оптимист само за грипа! Така казаха по ТВ наистина, но може и да сбъркат, колко му е, нали все повтарят, че медицината не е математика.

Помня, когато  беше истерията със свинския грип, пак работех нещо с доктори и гледах статистиката в реално време. Беше наистина страшно. Та точно в този момент ММ се разболя и аз скръцнах със зъби моментално да бяга в аптеката да купува Тамифлу, защото тогава стоеше въпросът дали запасите в България ще стигнат. След няколко часа му звъннах да го питам купил ли е, и той вика дааааа. вече го изпих. Аз възкликнах, успял си да намериш! Колко даде? 50 лв!? Той каза, аааа, от аптеката ми препоръчаха едни прахчета по 80 ст.

Крум също умира за лекарства. Постоянно реве за сиропи, а преди няколко дни обяви, че си е удаил качето и дай каство за гъло.

Общи условия

Активация на акаунт