Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

• 66 462
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Хм, ами аз свикнах да ми пристигат нещата за мааааксимум 25 дни и това ме изнервя. Не за парите, това са неща по 2-3 лева най-много, а защото чакам и нямааа.

# 76
Терп комшу, не знаех, че с теб задръстваме една и съща поща... Ама старичка ти е информацията. Откак ме разкараха до митницата в най-горещия ден в годината за една купичка, която им върнах за отмъщение, съм под вънкашност чужда и под име ново.

# 77
  • varna
Терп, иди да си го търсиш в пощата, може да са пропуснали да ти пратят бележка. Аз от толкова поръчани неща сефте ми се случи сега - първо известие не ми пуснали, то нещото дошло на 3 септ, аз получавам второ известие на 18ти, баш преди празниците, викам айде ще отида след 4-те дена, те да вземат точно на 23-ти да го върнат обратно на изпращача - сиреч в Китай Shocked Голям скандал им дигнах, аз отде да знам, че работят и на нац. празник, че и не са ми пратили 1-ва бележка - файда от скандала никаква. Сега писах на китайците да ми го пратят пак, като си го получат обратно, дали ме разбраха, не знам newsm78 В тази връзка как си искам парите обратно? Трябва ли да е преди края на тоя къстъмър протекшън период или след това?

# 78
Преди да изтече защитата пускаш диспут или удължаваш времето. Аз не го правя никога, не дойде ли за 60 дни си искам парите. Ако евентуално дойде им плащам на ново. Така вече няколко пъти. Инапе рекорда ми е поръчка февруари получена септември 😂

# 79
  • София
Бемолс, права си, стара ми е информацията, от пролетта, лятото... Тогава редовно те мярках из книжата, доколкото изобщо мога да видя нещо там, с обърната наопаки книга Simple Smile

Хера, ама аз ходя 2 пъти седмично. Познават ме, знаят ми адреса, понякога само номера на улицата уточняват, дават ми пратки на мое и на мъжа ми на името без документ... изобщо близки си станахме вече Simple Smile

Купих си обувки на 12 см. ток. И едвам се държа на тях, пълен абсурд. Купих си ги по повод и се чудя дали само за официалните снимки да се пробвам с тях, защото само като ги погледна и ме заболяват краката. А едно време, ех! Все токове носех, пък сега се колебая между какво да избера между кецове, кецове и кецове.

# 80
Купих си обувки на 12 см. ток. И едвам се държа на тях, пълен абсурд. Купих си ги по повод и се чудя дали само за официалните снимки да се пробвам с тях, защото само като ги погледна и ме заболяват краката. А едно време, ех! Все токове носех, пък сега се колебая между какво да избера между кецове, кецове и кецове.

И аз все ниски избирам напоследък и рядко сменявам на всичкото отгоре. Имам чувството, че мозъкът ми се е програмирал на семпло и да става всичко бързо.
Давай смело с високите, докато можеш Simple Smile бих казала. Пък имай и резерва.

# 81
  • София
Niki, твърде голям мерак имам и ще се пробвам май. Но ще нося едни балеринки в чантата, защото в противен случай ще трябва боса в дъжда да ходя Simple Smile

# 82
хехе, ако не е твърде студено, давай и боса Simple Smile

# 83
  • varna
Много смел избор, аз на повече от 8 посмъртно не мога да се кача, камо ли да ходя.
Бобина, как се удължава времето, че не виждам никъде опция newsm78 Ще изчакам и ако следващия отговор е пак такъв уклончив, ще пусна диспут пък!

# 84
  • София
Здравейте, момичета!

Трудно ми е да напиша каквото и да е в темата с оглед на последните новини за Павчо. Чета, препрочитам, следя страничката във ФБ….. Както може би всички вас се моля, моля се от цялото си същество да стане чудо. Обнадеждава ме всеки един пост за алтернатива. Не спирам да мисля за Бени, препрочитам съобщението, което ми изпрати онази сутрин на 20.09….. И вярвам, вярвам, че Павел ще оздравее, вярвам, че семейството ще премине през това нелепо изпитание.
Дори ми е трудно да ви питам как сте, защото някак си самият въпрос е не на място, но ще го направя, защото ми липсвате.
Гемавар, надявам се, че си добре. Колко време остава още?
Пине, а Ю.? Как се справя в яслата?
Ицко на Руми и той?
Скарлет, започна ли работа, как е В., свикна ли вече?
Ники, вие как сте?
Терп, исках да те питам за фотографката Яна Мойсеева, да кажеш нещо повече за това, което предлага, за цените? Аз съм гледала ваши снимки и страшно много ми харесват.
Катенце, ти стана леля, кажи за бебето.
Захарчето порасна с една година, да сподели как се чувства.
Хера и тук да кажа, голям бонбон тази Ема Heart Eyes
Бобина от къде ти трябваше да кажеш, че в алито има стикита.... Даже и колеги поръчаха Laughing

# 85
Джине, Ю. днес е пак на ясла след 10 дневен престой вкъщи. Беше със сополи, нищо особено, ама не ги искат на ясла сополиви. През ден питаше за децата, да играела с тях, за лелките, които били вътре (в яслата). Явно ѝ е липсвало и макар, че днес пристъпи със свита душа, не плака, сама влезе и явно положението е хем- хем - хем ѝ харесва, и ѝ липсва, хем ѝ е чуждо и е резервирана.

Иначе какво да кажа, всички сме притаили дъх и чакаме следващия шанс, за да гледаме пак с надежда към някой далечен хоризонт. Дано, дано, дано да оздравее!  Praynig

# 86
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
ДжинеHeart Eyes Днес я изписаха сестра ми. Ще ходи да го храни на 3 часа. Иначе бебчо е добре, вече е извън кувиоз, само чакат да стане 2200гр и го изписват и него. Малкия мъж е много сладък и толкова малък. Свикнала съм с моите големи бебета и той ми се вижда направо мишле  Simple Smile

За Павчо какво да кажа - ВЯРВАМ в добрия изход и още повече вярвам, че има алтернатива, и че това прекрасно дете ще порасне голям и здрав мъж. Моля се за него всеки ден  Praynig

# 87
Върнах се на работа в поликлиниката, а след 3 седмици и в училище, как ще се справям тогава - идея си нямам. В. е болна от 2 октомври. Първоначално я държах в нас, но тя точи сополите оттогава та до сега, всъщност от вчера вече и кашля, ако ще боледува цял месец, няма кой да ме търпи толкова време болнични. Просто си ходи на ясла тази седмица, кашляща и подсмърчаща. Ако е като майка си, ще кашля поне месец  ooooh! Все още си реве профилактично сутрин, не мисля, че изобщо някога ще спре. Но няма избор.
Надявам се, че следващите новини за Павчо ще са добри, много ми е мъчно за него и семейството му. Дано стане чудо  Praynig

# 88
Моята щерка най- късно в понеделник пак ще е болна. Днес разбрах, че вчера дете от групата е било с температура и са се обадили да си го вземат. Което ще рече, че групата е пламнала, едва ли ще ни подмине...

# 89
  • София
Браво на Ю и В! За толкова кратко време, толкова малко рев /’ дет се вика/.
Кате, жив и здрав да бъде малкия! Представям си го…. Марина се роди 3 400, а Бранка 4 200- ами 800гр при бебетата са си бая, може би за това тогава я оприличих на пиле Градус.
Днес Марина отиде при свекърва ми за един ден. Приготвих и раницата /първата раница на Бранка/ и тя като я сложи на гърба си, не пожела да я свали, още снощи. Голям мерак.
Говори много, всичко, но по-голямата част е все така неразбираема. И от десетина дни имаме голям проблем: ака в гащите. Не знам защо. След това се извинява „навай нама повеече“ и така до следващият път. Всеки ден и повтарям, Маринка, като ти се доака какво ще направиш? Казва: кажам баба. Питам и къде ще акаш? Отговор: на нето /гърнето/ и пак същото…. А за пишкането направо отива, взима си гърнето, сяда си, после се оправя сама… Миналата седмица една нощ го бях забравила в банята и тя дойде специално да ме събуди, че да и дам гърнето защото и се пишка. Какво ще правим с голямата работа, направо не знам…

Общи условия

Активация на акаунт