Отговори
# 345
  • София
Пропуснах пожара. Арнав пак щеше да бъде залят с цяла кофа вода добре, че навреме се наведе, а Куши голяма фурия, дори пожарникар не би се справил толкова добре.

Joy Joy JoyНе успя да го залее, но  все пак крайният резултат от поливането с вода беше на лице Laughing глава да глава, и рамо до рамо си спаха двамата за първи път Heart Eyes

И да вмъкна и хумора от последните сериики Laughing забавни бяха всички от персонала на хотела  "Бали" в Делхи Joy Joy Като почнеш от пиколото/чичото  и стигнеш до управителката Laughing     Манорама/Мона, как ги посрещна в цялата си красота...шапка с цвете и слънчеви очила, прелест Crazy-точно в неин стил. А бабата/управителка- чудесна. Дори Хари Пракаш се сдоби с ново обръщение HP
Laughing

# 346
Не съм гледала Пътеките.. с руски дублаж, а само със субтитри и смея да кажа, ч руският превод е много по-добър от българския, а и звученето на гласовете на изпълнителите съвсем променя възприятието и наистина крайният ефект е много по-добър, особено сравнено с БГ дублажа и заспалия дубльор на Арнав и неубедителната българска Куши. Така, че който поне малко отбира от руски да си го гледа с руски субтитри и да се кефи. Забава голяма е. Всички играят великолепно. Личи си, че самите актьори са се кефили по време на снимкитете. .

# 347
Пропуснах пожара. Арнав пак щеше да бъде залят с цяла кофа вода добре, че навреме се наведе, а Куши голяма фурия, дори пожарникар не би се справил толкова добре.

Joy Joy JoyНе успя да го залее, но  все пак крайният резултат от поливането с вода беше на лице Laughing глава да глава, и рамо до рамо си спаха двамата за първи път Heart Eyes

И да вмъкна и хумора от последните сериики Laughing забавни бяха всички от персонала на хотела  "Бали" в Делхи Joy Joy Като почнеш от пиколото/чичото  и стигнеш до управителката Laughing     Манорама/Мона, как ги посрещна в цялата си красота...шапка с цвете и слънчеви очила, прелест Crazy-точно в неин стил. А бабата/управителка- чудесна. Дори Хари Пракаш се сдоби с ново обръщение HP
Laughing

O, да! И къщата беше преобразена! На мен ми хареса Анджали в черно сари и вързана коса. Красавица!

# 348
  • Пловдив
А на мен ми е много смешна и онази серия,в която двамата за пръв път спаха в дома на Куши и Арнав изгърмя бушоните в целия квартал с монтирането на климатик.Трябваше да спят на тясното легло на Куши и се скараха кой от коя страна да спи.Арнав,естествено, й се наложи и легна на нейната страна,а леглото от тази страна веднага се разскърца.Той пита какъв е този звук,Куши отговаря,че нейната страна на леглого го издава и Арнав веднага "Разбира се!Това е твоята страна на леглото,нима може да мълчи?" Joy
Последва  нощ,в която заспалата Куши почти го изрита от леглото. Laughing
Ами когато го  прилъга да влезе в банята и да се сапуниса,без горкичкият да знае,че точно тогава спират водата и после го изкъпа на чешмата пред къщата на леля си пред всички!
Имаше обаче и един много трогателен момент от епизодите с гостуването при  лелята,когато Арнав осъзна в какви тревоги вкара семейството на жена си с безгрижното поръчване на закуска на цена,равна на едномесечните доходи на родителите й и след това изкупи зеленчуковия магазин.

# 349
  • София
pomeranche  Hug
всички епизоди от гостуването на Арнав в дома на Куши са чудесни, забавни и трогателни Heart Eyes разказала си ги страхотно, споменала си точно тези моменти които и на мен са любими.  Момента с голичкия и насапунисан Арнав ме остави без думи, ноо се сещам и за гимнастиката която им спретна преди това Heart Eyes Секси спортист беше с този потник, как си размахваше дървото със замах Crazy.  За стотен път ще се повторя Laughing към който и момент да се върна, все ми е любим Heart Eyes С Пътеките е така, няма слабо място този сериал Hug

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 23:37 от miha-

# 350
  • Варна
О да, pomeranche, miha с нетърпение ги чакам и тези серии, всички всъщност  Laughing. Аааа от тези серии голям майтап е и когато Куши реши, че Арнав иска да я убие #2gunfire, те всичи са смешни, но най-смешно ми е с въжето за простира  Joy.
Преди това обаче ще се насладим и на страхотната им изява на сцената, където Арнав си изля душата, а после ни лук ял ни лук мирисал  Whistling, след като беше разкрит от Куши.
Да, а сега се сещам за това дето се работят, как Куши го убеди, че подаръка който и подари за рождения ден всъщност не е от него.  
Той и подарява подарък, а тя звъни на Аман да му благодари. После, когато Арнав настоява, че той го е подарил, тя го пита:
- Ти ли го избра?
- Не.
- Тогава може би ти ходи да го купиш?
- Не.
- А да, значи си казал в кой магазин да го купи?
- Не.
-Тогава съм сигурна, че ти си го опаковал.
- Не.
- Значи ти ли си го подарил?
- Вече не мисля така.
 Mr. Green Joy

# 351
  • Пловдив
Miha,сетих се за епизода с бухалката за крикет,(или както там наричат това дърво),но реших да го пропусна,че ми стана дълъг поста.Обаче не мога да се въздържа да не спомена момента,в който Куши,след като го представи като слабак пред съседите си,зяпна от изненада,щом той взе да върти в ръце не една,а две бухалки.С какви очи само го гледаше!И най-вече когато му подаде вода и той й връчи бухалката.Тогава разбра колко всъщност тежи.Ех,и следващият момент,когато той изсипа водата върху себе си и разтръска мократа си глава! Heart Eyes
Magdi,от епизодите с чантата е много забавно и продължението със съдбата на злополучната чанта в ръчичките на Куши,но за това вече съм писала по-рано,да не се повтарям. Confused

# 352
Miha, Magdi, pomeranche  Hug Hug Hug
Искрено се забалвявам докато ви чета.
Довечера ще си ги пусна тези епизоди.
pomeranche  Hug
С Пътеките е така, няма слабо място този сериал Hug

newsm10
Личи си че са се забавлявали много по време на снимките.  Heart Eyes

# 353
  • Пловдив
Да се научи Арнав да прави  подаръци както трябва се оказа дълъг процес...Започна се с чантата за рождения ден на Куши.След доста серии,след отвличането,той се опита да й подари сари,което сам избра по интернет и не пропусна да отбележи,че го избирал два часа,но пак не нацели подходящия начин и момент да й го подари.Остави го на видно място,Куши се правеше,че не го забелязва и накрая избухливият му нрав взе връх и той го тикна в ръцете й с думите"Сега вече виждаш ли го?" Joy
Накрая се научи да подарява -винаги ме е трогвала особено много сцената,когато й накупи куп подаръци, (а тя като ги видя се уплаши,че пак не е опаковала нещо както трябва! Laughing),с любимите й лакомства и накрая перлената огърлица.Този път улучи момента перфектно!
По същия забавен начин сценаристите ни показаха и друг аспект от развитието на Арнав-как Куши го научи да се извинява.

# 354
Да се научи Арнав да прави  подаръци както трябва се оказа дълъг процес...Започна се с чантата за рождения ден на Куши.След доста серии,след отвличането,той се опита да й подари сари,което сам избра по интернет и не пропусна да отбележи,че го избирал два часа,но пак не нацели подходящия начин и момент да й го подари.Остави го на видно място,Куши се правеше,че не го забелязва и накрая избухливият му нрав взе връх и той го тикна в ръцете й с думите"Сега вече виждаш ли го?" Joy
Накрая се научи да подарява -винаги ме е трогвала особено много сцената,когато й накупи куп подаръци, (а тя като ги видя се уплаши,че пак не е опаковала нещо както трябва! Laughing),с любимите й лакомства и накрая перлената огърлица.Този път улучи момента перфектно!
По същия забавен начин сценаристите ни показаха и друг аспект от развитието на Арнав-как Куши го научи да се извинява.

Той и докато се научи да казва "Честит Рожден ден!" прати десетина поздрава от господин Хепи.  Joy Joy
И накрая я накара насила Куши да яде торта  Stop

Много беше смешен Арнав, когато сестра му беше при него и той не можеше още да се извинява  Mr. Green а тя нещо му се обясняваше и му се извини много пъти в едно изречение. Тогава той я погледна удивено и каза:
"Как го правиш?! Успя да се извиниш пет пъти за една минута?"
 Simple Smile

# 355
  • Варна
Да и какво му отвърна накрая Куши, когато той я попита защо не иска да пробва сарито и дори не може да се усмихне: "Купил си ми сари, но за съжаление усмивка не можеш да ми купиш".

Тя и чантата беше след отвличането.

А когато Арнав реши да си я връща и искаше съвети от Ен Кей. То всъщност сарито беше опит да направи нещо хубаво за нея. Хихи първо беше помолил баба си да и приготви любимото му ястие. Когато не се получи и със сарито, Ен Кей го посъветва да си спомни романтичните моменти между тях. Тогава Арнав започна да разказва как я затворил за цяла нощ и сватбата на Паял се развалила, как после наредил да излъчат падането и по всички телевизии, как я пуснал да падне от втория етаж, как я накал да работи на паркинга в пороя, как я заставил да работи в разрушената къща и тя едва не загинала, след което Ен Кей горкия поиска да прекрати. Каза му, че той е Арнав и може да прави такива неща, но Куши едва ли.Тя сигурно е правила романтични неща за него. Когато Арнав му разказа как веднъж го е поляла с горещо кафе, как го е нападнала с нож и го оставила гладен до припадък, Ен Кей беше ужасан и накрая каза "Боже помогни ми".  Joy

О да, момента с перлената огърлица и мен много ме трогна, едно че беше свързана с това, че и скъса перлената връзка на блузката при първата им среща и второ, че Куши си го представи, когато Арнав беше отвлечен.

# 356
  • Пловдив
Magdi,на този епизод с романтичните моменти и Ен Кей направо се заливах от смях,много хубаво го изиграха и двамата! Joy Joy Joy
И преди май съм го казвала,но  Барун е един от малкото актьори,които могат така успешно да играят с очите си.Преди доста години излъчваха по една от кабелните телевизии колумбийският сериал "Грозната Бети".(Между другото,също много хубав и нетипичен за  латиносапунка,с много римейкове).Та актьорът,който играеше там  главната мъжка роля-Хорхе Абейо, е единственият друг актьор,който съм виждала да "владее"толкова добре като Барун играта с погледи.Няма нужда от думи,погледът е достатъчен,за да изрази всички чувства,които героят изпитва в момента.Затова и толкова харесвам Барун и Саная.За разлика от немалко индийски актьори,които правят кариера в сериалите,слизайки направо от модния подиум,с впечатляваща визия,но с пълна липса на актьорски талант,Барун и Саная са светлинни години пред тях.
Това с  "Честит рожден ден!" и поздравите от мистър Хепи,за съжаление, се съмнявам да го преведат както трябва и вероятно ще се изгуби смисъла на този,да го наречем,каламбур. Sad

# 357
  • Варна
Magdi,на този епизод с романтичните моменти и Ен Кей направо се заливах от смях,много хубаво го изиграха и двамата! Joy Joy Joy
И преди май съм го казвала,но  Барун е един от малкото актьори,които могат така успешно да играят с очите си.Преди доста години излъчваха по една от кабелните телевизии колумбийският сериал "Грозната Бети".(Между другото,също много хубав и нетипичен за  латиносапунка,с много римейкове).Та актьорът,който играеше там  главната мъжка роля-Хорхе Абейо, е единственият друг актьор,който съм виждала да "владее"толкова добре като Барун играта с погледи.Няма нужда от думи,погледът е достатъчен,за да изрази всички чувства,които героят изпитва в момента.Затова и толкова харесвам Барун и Саная.За разлика от немалко индийски актьори,които правят кариера в сериалите,слизайки направо от модния подиум,с впечатляваща визия,но с пълна липса на актьорски талант,Барун и Саная са светлинни години пред тях.
Това с  "Честит рожден ден!" и поздравите от мистър Хепи,за съжаление, се съмнявам да го преведат както трябва и вероятно ще се изгуби смисъла на този,да го наречем,каламбур. Sad

Напълно те подкрепям. Почти същото бях писала и аз преди време. Това е може би основната причина поради, която ги харесвам.

Забелязах, че в този сериал романтичните диалози са по малко, но когато очите говорят думи не са нужни. Всъщност докато не гледах други подобни сериали не бях забелязала и не са ми липсвали.

# 358
  • Пловдив
Magdi,загледах се от любопитство в този сериал,който ти  препоръчваше като "първообраз"на Пътеките-"Песня,никому неизвестная",стигнах до към 150 серия и ми доскуча.Има някои общи неща с Пътеките,като лошото отношение на героя в началото към героинята,по-скоро обаче общото е в прийомите,които са характерни въобще за индийските романтични сериали-като закачането на дупатата за всевъзможни предмети и дърпането й от гл.герой например.Обаче  свежият хумор и остроумните диалози от Пътеките тук почти изцяло липсваха,началните петдесетина серии са много мрачни и за пореден път ме стреснаха с жестокостта и нелогичността си описаните там индийски обичаи.Второстепенните персонажи,които трябваше да донесат малко смях,изглеждаха глупаво,а главните герои...мъка! Cry Особено  Маан-артистът изобщо не ми хареса как играе.Не знам дали и той е бил преди това модел  Laughing,ама като актьор е пълна скръб!

# 359
Бидейки голям фен на Пътеките, така искрено ви се израдвах на коментарите, че не мога да се сдържа и да не добавя. Целият състав на филма искрено се е забавлявал, докато го снимат. Всички са великолепни актьори, може би само Дади чудовището да е по-слаба. Куши и Арнав са невероятна двойка като партньори пред камерата. И 2-мата имат много изразителна мимика и поглед, което прави текстовите обяснения излишни. А актьорът изпълняващ ролята на Шиям е толкова убедително омразен, че след този сериал сънародниците му са го нападнали в някакъв мол да го наказват, а самият той е носител на голямата награда за отрицателна рола - и те имат думата душман - герой. След този филм и инцидента в мола, актьорът отказва да пресъздава образи на отрицателни герои. Аз много се кефя и на лелята на Куши, и на нанито - бабата по майчина линия на Арнав и Анджели. Лаваня ми е малко необработен образ, но момичето е хубаво.
Песня никому неизвестна е създаден преди пътеките. Гормет Чудари също кат Барун Собти и Саная е бил модел. Изглежда в Индийското кино това е практика да се търсят актьори сред моделите.  Такъв е бил и партньора на Саная от цвета на стратта. Аз горещо ви препоръчвам историческата сага Джодха и Акбар, която е много занимателна и е по действителни събития. Там артистът, който играе Акбар е невероятен, от класата на Барун Собти е, ако не и по-добър. Да се играе ролята на богат и арогантен бизнесмен не е толкова трудно, колкото да се пресъздава образ на реална историческа фигура, за която зрителите имат обикновено предварително създадена представа. Това момче изгражда страхотен образ на великият хан на могулите. Да отбележа, че физическите му данни изобщо не са впечатляващи. Но е страхотен актьор. Извинете за дългия пост.

Общи условия

Активация на акаунт