Отговори
# 360
Аз горещо ви препоръчвам историческата сага Джодха и Акбар, която е много занимателна и е по действителни събития. Там артистът, който играе Акбар е невероятен, от класата на Барун Собти е, ако не и по-добър. Да се играе ролята на богат и арогантен бизнесмен не е толкова трудно, колкото да се пресъздава образ на реална историческа фигура, за която зрителите имат обикновено предварително създадена представа. Това момче изгражда страхотен образ на великият хан на могулите. Да отбележа, че физическите му данни изобщо не са впечатляващи. Но е страхотен актьор. Извинете за дългия пост.
mumbas,  Hug Hug Hug
Това момче има доста фенки в темата.  Wink На мен лично ми е идол откакто гледах филма. И преди сме писали за него - Ритик Рошан. За него има отделна тема в бг-мамма даже.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761559.0
Очарователен, прекрасен, със силна воля.
Да не пропускаме и не по-малко прекрасната Айшваря Рей, която му партнира във филма.

Барун и Саная са младоци в сравнение с Ритик, но смея да кажа че са не по-малко талантливи.
Хубаво го казахте всички горе - очите им говорят.
По-трудно е да си правдоподобен актьор в тв сериал, отколкото в киното. Едва ли някой си играе да прави ефекти в сапунките.

# 361
  • Варна
Magdi,загледах се от любопитство в този сериал,който ти  препоръчваше като "първообраз"на Пътеките-"Песня,никому неизвестная",стигнах до към 150 серия и ми доскуча.Има някои общи неща с Пътеките,като лошото отношение на героя в началото към героинята,по-скоро обаче общото е в прийомите,които са характерни въобще за индийските романтични сериали-като закачането на дупатата за всевъзможни предмети и дърпането й от гл.герой например.Обаче  свежият хумор и остроумните диалози от Пътеките тук почти изцяло липсваха,началните петдесетина серии са много мрачни и за пореден път ме стреснаха с жестокостта и нелогичността си описаните там индийски обичаи.Второстепенните персонажи,които трябваше да донесат малко смях,изглеждаха глупаво,а главните герои...мъка! Cry Особено  Маан-артистът изобщо не ми хареса как играе.Не знам дали и той е бил преди това модел  Laughing,ама като актьор е пълна скръб!

Да , две мнения няма хумурът и остроумните диалози почти липсват. Опитали са се да направят нещо, но не се е получило. Второстепенните персонажи и мен ме дразнят. На мен също ми доскуча някъде към 150-170 серия. Към 200 обаче или може би малко по-рано се появява втора влюбена двойка. За мен лично става по интересно и те ми харесват повече. Сега съм на 237 серия и гледам да видя какво ще се случи с тях. Песнята е разтеглена малко повече от колкото трябва.
Не искам да ангажирам никого с мнението си. Все пак всеки има различни критерии.

Аз писах да не очаквате да ви хареса повече от Пътеките и че Пътекита са подобрен вариант. Имах предвид, че Актьорите са по-добри - визия и игра, музиката е по-хубава и въздействаща и самите сцени са направени и изиграни по-добре, по реалистично. За пореден път се убеждавам и аз, че в Пътеките са наблегнали на хумура и не са прекалили с драмата.
Има доста моменти, които си приличат. Руснаците също са го коментирали, но не знам ти къде си гледала. На ЛС ще ти пиша за някои, които се сещам сега да не прекаляваме тук.

# 362
# 363
# 364
Здравейте!
Снощи научих много интересни неща на курса. Това, което мисля, че ще е интересно и на вас, касае т.нар. жертвоприношения с храна.
Всеки ден първата порция от сготвеното се поставя пред домашния олтар за благословия. Смисълът на това е ние, хората, да се научим, че нищо не ни принадлежи. Дори храната, която сами отглеждаме или купуваме, пак ни е дар от природата и респективно - от Бог. Затова всеки ден се предлага от храната първо на боговете, за да покажем уважението си към това, че има с какво да нахраним физическото си тяло. По този начин като цяло ставаме по-осъзнати за всичко останало и се учим да не приемаме нещата за даденост. Храната, предложена на боговете, след това се яде, води се благословена и с най-много качества.
По принцип е съвсем достатъчно да благодарим мислено за храната преди да започнем да се храним, явно това е и смисълът на молитвите преди хранене на някои места. В този смисъл, хората, които ядат и/или готвят месо, могат да правят същото - разбира се, с много по-голямо осъзнаване, че е отнет живот. Но тези действия определено намаляват тамастичния ефект, който някои храни имат върху нас.

# 365
Тази Санчи обаче изглежда още по-дразнеща и противна от Гаури. А това не е никак, никак лесна задача...

# 366
  • Хасково
Аз горещо ви препоръчвам историческата сага Джодха и Акбар, която е много занимателна и е по действителни събития. Там артистът, който играе Акбар е невероятен, от класата на Барун Собти е, ако не и по-добър. Да се играе ролята на богат и арогантен бизнесмен не е толкова трудно, колкото да се пресъздава образ на реална историческа фигура, за която зрителите имат обикновено предварително създадена представа. Това момче изгражда страхотен образ на великият хан на могулите. Да отбележа, че физическите му данни изобщо не са впечатляващи. Но е страхотен актьор. Извинете за дългия пост.
mumbas,  Hug Hug Hug
Това момче има доста фенки в темата.  Wink На мен лично ми е идол откакто гледах филма. И преди сме писали за него - Ритик Рошан. За него има отделна тема в бг-мамма даже.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761559.0
Очарователен, прекрасен, със силна воля.
Да не пропускаме и не по-малко прекрасната Айшваря Рей, която му партнира във филма.

Барун и Саная са младоци в сравнение с Ритик, но смея да кажа че са не по-малко талантливи.
Хубаво го казахте всички горе - очите им говорят.
По-трудно е да си правдоподобен актьор в тв сериал, отколкото в киното. Едва ли някой си играе да прави ефекти в сапунките.

Аз мисля,че mumbas има впредвид сериала Джодха и Акбара,а не игралния филм с Ритик и Айшвария.

# 367
Емилия_Иванова, да имах предвид сериала, но ако има и филм ще го погледна. Интересна историческа сага е. Актьорът от сериала е даже по-млад от Барун и Саная, а артистката играеща Джодха е ужасно статична и нехаризматична.

# 368
  • Хасково
Едно клипче с двамата сладури Шах и Каджол по случай 20 г DDLJ

https://youtu.be/xSmvMgAKeLs

# 369
  • Русе
Здравейте!

Аз не съм от обичайните зрители на сериали  - следя обикновено само тези, които истински ме вълнуват и след турските с любимката ми, ( Wink която си разнасям с мен) само Пътеките успяха отново да ме вкарат в следене и повтаряне на епизоди и клипове. Попаднах лятото на епизоди по Диема Фемили и после благодарение на вас стигнах до руските преводи, които гледам във всяка една своя свободна минута. БЛАГОДАРЯ ви  bouquet, че ми доставихте тази радост, иначе не знам как щях да издържа само с дозата в събота и неделя  ooooh!

Miha, Magdi, pomeranche  Hug Hug Hug
Искрено се забалвявам докато ви чета.
Довечера ще си ги пусна тези епизоди.
pomeranche  Hug
С Пътеките е така, няма слабо място този сериал Hug

newsm10
Личи си че са се забавлявали много по време на снимките.  Heart Eyes

Тази вечер реших и да се обадя най-вече заради думите, които съм подчертала и нещо, което намерих преди два дни  Simple Smile Аз го гледах вече няколко пъти, вижте клипа и няма да съжалявате  Peace Особено краят му, когато Саная и Барун явно получават някаква награда  Thinking май за екранна двойка.

Такива емоции не съм виждала, а следя от близо турската си любимка ( толкова много си приличат двете със Саная - като усещане, игра, визия и увличане на партньора в роля, все едно не играят, а изживяват всичко това, а от там и убеждението на зрителя, че любов има и зад кадър)

Не се стърпях, ама... и май доста се увлякох, като за първа поява тук.  Blush

Извинете ме, ако съм ви досадила.  Peace

# 370
  • Варна
Здравейте!

Аз не съм от обичайните зрители на сериали  - следя обикновено само тези, които истински ме вълнуват и след турските с любимката ми, ( Wink която си разнасям с мен) само Пътеките успяха отново да ме вкарат в следене и повтаряне на епизоди и клипове. Попаднах лятото на епизоди по Диема Фемили и после благодарение на вас стигнах до руските преводи, които гледам във всяка една своя свободна минута. БЛАГОДАРЯ ви  bouquet, че ми доставихте тази радост, иначе не знам как щях да издържа само с дозата в събота и неделя  ooooh!

Miha, Magdi, pomeranche  Hug Hug Hug
Искрено се забалвявам докато ви чета.
Довечера ще си ги пусна тези епизоди.
pomeranche  Hug
С Пътеките е така, няма слабо място този сериал Hug

newsm10
Личи си че са се забавлявали много по време на снимките.  Heart Eyes

Тази вечер реших и да се обадя най-вече заради думите, които съм подчертала и нещо, което намерих преди два дни  Simple Smile Аз го гледах вече няколко пъти, вижте клипа и няма да съжалявате  Peace Особено краят му, когато Саная и Барун явно получават някаква награда  Thinking май за екранна двойка.

Такива емоции не съм виждала, а следя от близо турската си любимка ( толкова много си приличат двете със Саная - като усещане, игра, визия и увличане на партньора в роля, все едно не играят, а изживяват всичко това, а от там и убеждението на зрителя, че любов има и зад кадър)

Не се стърпях, ама... и май доста се увлякох, като за първа поява тук.  Blush

Извинете ме, ако съм ви досадила.  Peace

Добре дошла Cveti67!

Да, Миха ни беше писала, че си остават приятели и си празнуват по разни поводи. Надявам се отново да се появи и да ни поразкаже това онова.
Аз съм гледала подобни клипчет за сериала зад кадър. Много са се забавлявали. Ако направят един филм, та сериал дори Пътеки към щастието зад кадар, съм сигурна, че ще се гледа както и самия сериал.

Ей аз забравих за танцовото шоу, където участва Саная, какво става, щях да гледам уж.

# 371
Cveti67!,  Hugв клуба на почитателите на индийските сериали с подгрупа "фенове на Пътеки към щастието". Филмът е особено заразителен наистина. А ти за кой турски сериал говориш? Аз освен 1001 нощ, който съм гледала частично, за друг не съм се залепяла.

# 372
Здравейте дружки! Hug

Помните ли ме?
Аз съм вече тотално зарибена и зпленена от Пътеките!!!!!!
Всяка вечер по няколко серии-останах без сън!!!! Crazy Crazy
Може ли няколко въпросчета-в кой епизод-български Арнав се обяснява на Куши,или пък кога той самия разбира и признава сам на себе си че я обича?Искам да ги гледам тези моменти-просто нямам търпение-пусто да остане!!!Иначе стигнах до 28-29 епизод-искам ад ви настигна,заедно да си се вълнуваме,още повече, че на мен всичко ми е за първи път Grinning Heart Eyes,а доколкото разбирам вие вече всичко сте изгледали.Но май по Диема са доста напред.

Също така-колко епизода,български е целия сериал?Да знам за колко време ще имам наслада Heart Eyes Hug

Цвети добре дошла!И аз си имам няколкос сериала,които истински са ме вълнували досега,не са много,бързала съм за вкъщи,гледане по нощите,повтаряне ,препотретване и много се радвам че тази тръпка я изпитвам с  Пътеките!Все си мисля че като свърши любимия сериал не би се появил друг който да ме развълнуваистински,и обикновенно е така.Минават една ,две години,три години докато ме грабне истински някой сериал.Не съм  и очаквала че ще се запленя по Индийски сериал.Пркалено наивни са ми,досадяват ми,/извинявам се/но този е друг bouquet Hug Hug

# 373
Cveti67!,  Hugв клуба на почитателите на индийските сериали с подгрупа "фенове на Пътеки към щастието". Филмът е особено заразителен наистина. А ти за кой турски сериал говориш? Аз освен 1001 нощ, който съм гледала частично, за друг не съм се залепяла.

Не съм Цвети,но ти отговарям аз Grinning-"1001 нощ","Аси."..иии май това е/имаше един  сериал "Зоро"-колумбийски ли беше,който изгледах открай докрай,може би той ми е в листата/Да видим дали сме на едно мненеие с Цвети Hug

# 374
Аktivity, и Пътеките са наивни , точно като в приказките за мечо и заю, но имат невероятен чар и въздействие, така е.

Общи условия

Активация на акаунт