А колко проста и невъзпитана!!
... Ама тя, съвсем сериозно си вярва, че правото да избере булка на брат си, й принадлежи! Реалистично ли е това? 
Снощи научих много интересни неща на курса.
А колко проста и невъзпитана!!
... Ама тя, съвсем сериозно си вярва, че правото да избере булка на брат си, й принадлежи! Реалистично ли е това? 
в клуба на почитателите на индийските сериали с подгрупа "фенове на Пътеки към щастието". Филмът е особено заразителен наистина. А ти за кой турски сериал говориш? Аз освен 1001 нощ, който съм гледала частично, за друг не съм се залепяла. 

в клуба на почитателите на индийските сериали с подгрупа "фенове на Пътеки към щастието". Филмът е особено заразителен наистина. А ти за кой турски сериал говориш? Аз освен 1001 нощ, който съм гледала частично, за друг не съм се залепяла.
-"1001 нощ","Аси."..иии май това е/имаше един сериал "Зоро"-колумбийски ли беше,който изгледах открай докрай,може би той ми е в листата/Да видим дали сме на едно мненеие с Цвети 

Но от друга страна, ако си свръх разглезена лигла, която си въобразява, че светът се върти около нея и всички са длъжни да изпълняват прищевките й щом тропне с крак, не мисля, че е съвсем непостижимо.
Тук има значение какви са взаимоотношенията между Шив и Санчи, предисторията им, емоционалната връзка помежду им... А тъй като до момента нямаме почти никакви наблюдения върху образа на Санчи, или поне по-подробни такива, няма как да кажем със сигурност доколко реалистично е това й, на пръв поглед абсурдно изискване, да избере съпруга на брат си.
Зачудих се, дали е типично, традиция, или прищявка на тази конкретна лигла ...

,а доколкото разбирам вие вече всичко сте изгледали.Но май по Диема са доста напред.

Наистина са наивни,но толкова завладяващи,че спираш да обръщаш внимание на наивността им.
Интересно ми е, дали самият Джагдиш е бил привлечен от нея, без значение дали на външен вид или просто я е харесал като човек, или семейството му е счело, че Санчи е добра партия и го е накарало да предприеме подобна стъпка. Хем да бетонират съвсем връзката си с Шекхарите. И дали отношението й към Ананди си остава същото до края или се променя по някое време? Щото причината да я мрази, е изключително тъпа... Била селянка.
Ако баткото си беше избрал Ашима, нямаше да има проблеми, че е проявил подобно неуважение да не я попита за мнението й, ама ако е селянка, ореваваме света и се правим на важни. 
Наистина са наивни,но толкова завладяващи,че спираш да обръщаш внимание на наивността им.
- такива милички, весели, правят едни дяволии, а в същото време карат хората да се усмихват, никой не остава безразличен към тях. Но... знаят и как да постигат своето и с две думи - крадат сърца, така и горкият Арнав без да се усети потъна. 

), но не помня по цифри, защото си ги пускам и те вървят автоматично една след друга 
Препоръчани теми