Отговори
# 45
  • Варна
Момичета, имам голям проблем - изгледах всички серии на Пътеките с руски субтитри и сега не мога да понасям българския дублаж Simple Smile.

Не си само ти.  Sad Всъщност не знам какво точно имаш предвид. Аз имам проблем с превода. Гласовете на дубльорите ми харесват, дори мисля, че се доближават най-много до оригиналните на актьорите. Аз съм гледала с руско аудио и там гласа на Арнав много ми харесва, много подхожда на персонажа. Обаче, ако в бг сериите беше като тук http://bigcinema.tv/series/kak-nazvat-etu-lyubov-ozvuchka-yu-iss … ya-naam-doon.html, направо щях да се  smile3538
Magdi, не мога да се нагледам на профилната ти снимка!  Heart Eyes

И аз така.

Публикувам я в по-голям размер както и снимката на Барун, че нещо май има проблем с линковете.

# 46
Магди монтажът с бебетата и Барун е страхотен! Май фенките му са напълно полудели.

# 47
  • Варна
Магди монтажът с бебетата и Барун е страхотен! Май фенките му са напълно полудели.

Как няма Heart Eyes. Дори в сцени, където е рошав, мърляв, та дори и самият той да изглежда болноват пак е симпатичен. Докато има актьори, които направо не може да ги гледа човек. Конкретен пример: вчера погледнах сериите напред на "Как назвать эту любовь - 2" и май ми се отщя да го гледам. Освен това не съм гледала клипчетата, а само това, което се показва като снимка. Явно се случва нещо негативно и актьорите изглеждат ужасно.  Sick

# 48
  • София

Как няма Heart Eyes. вчера погледнах сериите напред на "Как назвать эту любовь - 2" и май ми се отщя да го гледам. Освен това не съм гледала клипчетата, а само това, което се показва като снимка. Явно се случва нещо негативно и актьорите изглеждат ужасно.  Sick

Здравейте момичета Hug
Маги Hug   не си заслужава да си губиш времето с него-лично мнение Wink А колажа ми попадна преди време, направих го на аватар Laughing но снимките на Арнавчо излезнаха много hahaha малки и се отказах Laughing

# 49
  • Бургас
По отношение на дублажа - губи ми се емоцията на сцените и естествения тембър на героите, а смесицата от английски и хинди, на който говорят - по никакъв начин не може да бъде усетена при дублажа. А и как не им дойде на ум на никоя от нашите телевизии да превеждат и песните - без тях се губи половината смисъл на дадения танц или сцена
.   

# 50
  • Варна

Как няма Heart Eyes. вчера погледнах сериите напред на "Как назвать эту любовь - 2" и май ми се отщя да го гледам. Освен това не съм гледала клипчетата, а само това, което се показва като снимка. Явно се случва нещо негативно и актьорите изглеждат ужасно.  Sick

Здравейте момичета Hug
Маги Hug   не си заслужава да си губиш времето с него-лично мнение Wink А колажа ми попадна преди време, направих го на аватар Laughing но снимките на Арнавчо излезнаха много hahaha малки и се отказах Laughing

Бях чела, че не струва. После пък срещнах някой друг положителен коментар и реших да го позагледам отново. Хареса ми, но после стана ужас.

Миха благодаря за съвета! Зарязвам го.

По отношение на дублажа - губи ми се емоцията на сцените и естествения тембър на героите, а смесицата от английски и хинди, на който говорят - по никакъв начин не може да бъде усетена при дублажа. А и как не им дойде на ум на никоя от нашите телевизии да превеждат и песните - без тях се губи половината смисъл на дадения танц или сцена
.   

Във вбокса качват епизодите с превод на песните.

# 51
  • Разпиляна във въображението
Lewis, благодаря за музиката  bouquet

# 52
  • Варна
Някой беше попитал за Ритъмът на мечтите. Аз го гледам. Харесва ми.
Също гледам и Сияйна луна, като той ми е фаворит в момента.

# 53
  • Пловдив
.   
Досега не съм гледала сериал по българска телевизия,в който да е направен превод на  песен.Явно им се вижда излишна загуба на време и най-вече на пари,знам ли.  Sad.Не съм срещала и романтичен сериал със субтитри да излъчват,пак по неизвестни за мен причини.
Мое лично мнение е,че телевизиите по принцип гледат на тези сериали като на нещо  несериозно и повърхностно,независимо от рейтингите,които имат и не влагат много пари в дублажа,за съжаление.
Но дори и така някои телевизии успяват да направят по-хубави дублажи от други,с няколко актьора,които  умеят добре да дублират,с хубав превод.Що се отнася до Пътеките-това е най-лошия превод и дублаж,който съм срещала при сериал ( може и да съм пристрастна,нали ми е любим! Wink),но  ми се иска да ми паднат в ръчичките преводачите,че и този,който дублира Арнав и fight

# 54
Някой знае ли къде живеят родителите на Шив, къде се намира това имение с розите? И защо даваха как му отиват на гости, като той живее всъщност при тях  newsm78

# 55
  • Варна
Аз също гледам Ритъмът на мечтите и Сияйна луна.

...че и този,който дублира Арнав и fight

#Shocked Въх Померанче, да не ме сполети и мен тая съдба. Аз писах, че ми харесва гласа на дубльора на Арнав  Whistling Обаче вече  smile3505 по тая тема.
 Joy

# 56
  • Варна
Да това с жилището на Шив го насъчиняваха изведнъж. Той нали живееше някъде до канцеларията си и нямаше какво да яде. И изведнъж се оказа в лятна вила с градината на дядо му отпреде.

# 57
  • Пловдив

#Shocked Въх Померанче, да не ме сполети и мен тая съдба. Аз писах, че ми харесва гласа на дубльора на Арнав  Whistling Обаче вече  smile3505 по тая тема.
 Joy
А,бухалката си я пазя за дубльора не защото не му харесвам гласа,има хубав тембър,а защото мрънка доста монотонно и не се старае да си преправи гласа,когато дублира други персонажи. Wink
Колкото Барун играе  хубаво,толкова  този приятел убива емоцията с монотонността си.Знаеш как може да крещи Арнав,като се ядоса и току ревне "Вън!"или "Слизай!"(от колата).А дубльорът почти не повишава глас. Angry

# 58
  • Бургас
И точно затова ще си го гледам с руските субтитри Simple Smile) Домашните любимци ми се смеят, че вече сигурно мисля на руски ....

# 59
  • Варна

#Shocked Въх Померанче, да не ме сполети и мен тая съдба. Аз писах, че ми харесва гласа на дубльора на Арнав  Whistling Обаче вече  smile3505 по тая тема.
 Joy
А,бухалката си я пазя за дубльора не защото не му харесвам гласа,има хубав тембър,а защото мрънка доста монотонно и не се старае да си преправи гласа,когато дублира други персонажи. Wink
Колкото Барун играе  хубаво,толкова  този приятел убива емоцията с монотонността си.Знаеш как може да крещи Арнав,като се ядоса и току ревне "Вън!"или "Слизай!"(от колата).А дубльорът почти не повишава глас. Angry

Ох, олекна ми благодаря!  Laughing

Да, дубльорите от руския сайт се справят по-добре, поне според мен.
Да допълня, че не обичам много да гледам филм със субтитри, за това все говоря за дублаж, но всеки си има предпочитания.

Общи условия

Активация на акаунт