Момичета, ей ме отново!
По едно следобедно:
Айрич, тръгнах да пиша веднага в отговор на оня твой пост, където предлагаш да се слеят темите, но ме прекъснаха та до сега. Аз съм за! Защото така е смешничко по двама - трима души и тема. Не мисля, че ще имат против да се слагат снимки и на Джемре. И на всички, с които се е снимал. Както и на всичките му сериали и филми, където е участвал. Нещо от рода на "Къванч Татлату и колеги в минали, настоящи и бъдещи проекти". А и като се съберем повече хора в темата, ще има различни възгледи и мнения, ще прехвърчат искри и ще е и по-интересно.
Да ви кажа с какво се занимавах днес. От тук от форума, в тема за ремонти по дома откликнах на един въпрос , но и аз зададох, че търся електричар. Трябва да си сменя таблото. Така днес дойде един млад мъж на годините на голямата ми дъщеря за оглед на таблото и за други дребни неща. Останах много приятно изненадана. Все още има хора, които работят съвестно, стараят се и не са кожодери. Да не говорим, че да намериш някой, който да дойде да ти направи някое дребно ремонтче няма. Всички искат все големи, цялостни ремонти и т.н. А бе, знаете, да не набирам негативизъм. Нека си остана с хубавото настроение от преди обяда.
След това веднага излязох, после гласувах и те така.
Сега ще си пусна да изгледам серията на Перла, че не можах. Гледам, че коментирате Нихан. Ми прави сте. Сестра ѝ я "кове", че и тя имала право на щастие. Има, но да си го е търсила на времето, а да не се е правила на умряла. А това с мнимата смърт е "друга бира". Както и Айрич казва - много фантазии има и в този сериал. Не мога да си обясня как така се прави погребение, има гроб на неумрял човек. Каква е тази администрация. въобще възможно ли е това. Или си 100%-ва чиста проба фантасмагория на сценариста. Защото този номер го има и в други сериали, мисля. Въобще, ми идват доста нанагорно измислените ситуации на техните сценаристите в сериалите.