Отговори
# 735

Момичета, ей ме отново!

По едно следобедно:

Айрич, тръгнах да пиша веднага в отговор на оня твой пост, където предлагаш да се слеят темите, но ме прекъснаха та до сега.  Аз съм за! Защото така е смешничко по двама - трима души и тема. Не мисля, че ще имат против да се слагат  снимки и на Джемре. И на всички, с които се е снимал. Както и на всичките му сериали и филми, където е участвал. Нещо от рода на  "Къванч Татлату и колеги в минали, настоящи и бъдещи проекти". А и като се съберем повече хора в темата, ще има различни възгледи и мнения, ще прехвърчат искри и ще е и по-интересно.

Да ви кажа с какво се занимавах днес. От тук от форума, в тема за ремонти по дома  откликнах на един въпрос , но и аз зададох, че търся електричар. Трябва да си сменя таблото. Така днес дойде един млад мъж на годините на голямата ми дъщеря за оглед на таблото и за други дребни неща. Останах много приятно изненадана. Все още има хора, които работят съвестно, стараят се и  не са кожодери. Да не говорим, че да намериш някой, който да  дойде да ти направи някое дребно ремонтче няма. Всички искат все големи, цялостни ремонти и т.н. А бе, знаете, да не набирам негативизъм. Нека си остана с хубавото настроение от преди обяда.

След това веднага излязох, после гласувах и те така.
    Сега ще си пусна да изгледам серията на Перла, че не можах. Гледам, че коментирате Нихан. Ми прави сте. Сестра ѝ я "кове", че и тя имала право на щастие. Има, но да си го е търсила на времето, а да не се е правила на умряла. А това с мнимата смърт е "друга бира". Както и Айрич казва - много фантазии има и в този сериал. Не мога да си обясня как така се прави погребение, има гроб на неумрял човек.  Каква е тази администрация. въобще възможно ли е това. Или си 100%-ва чиста проба  фантасмагория на сценариста. Защото този номер го има и в други сериали, мисля. Въобще, ми идват доста нанагорно измислените ситуации на техните сценаристите в сериалите.  

# 736
Орси Hug, мерси за кафето, сега ще го пия Wink
за темата така е, колкото пове4е хора, толкова по-интересно, пък и шанса да се изпокараме е по голям hahaha
за Нихан-най ми е 4удно как след тая катастрофа, в която остава инвалид, с евентуална травма на гръбначния стълб е износила и родила здраво бебе Crazy
ноооо нали знаете, че възможностите на турската медицина са необятни Laughing
ние май пак  останахме без тема newsm78
пък и Роминка скоро не е идвала....

# 737

още една снимка от гласуването му. Айре  Heart Eyes благодаря!
Орс  Heart Eyes newsm10
Какво правим с темата ? Роминке  Heart Eyes нарде си  newsm78
 Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 738
Фенче Heart Eyes, втория виц hahaha hahaha hahaha
ами ако до утре нямаме тема, може да пусна една, ама да не стане като миналия път с две нови теми  Tired

# 739
Фенче Heart Eyes, втория виц hahaha hahaha hahaha
ами ако до утре нямаме тема, може да пусна една, ама да не стане като миналия път с две нови теми  Tired

newsm10 newsm51
Нещо от мен за лека вечер! А, кажете, че и на другата ми огромна слабост не му отива униформа  Heart Eyes

# 740

Айрич, пусни новата тема, моля те! Ромина като види тази да не пуска и тя. И да не се сърди, моля, начи!  Simple Smile

Фен, тези смехурки са мнооого сладки! Човек гледа, чете че и на глас се засмива нищо че е сам със себе си.

А това, че сме щели да се караме в евентуално другата, глобалната тема, в това няма нищо лошо. Както казах, ще е по-интересно.

А що се отнася до необятните възможности на турската медицина, не знам те ли са необятни или тези на сценаристите!?!?   hahaha hahaha

# 741

newsm10 newsm51
Нещо от мен за лека вечер! А, кажете, че и на другата ми огромна слабост не му отива униформа  Heart Eyes

Ееееее! Фен! От къде ги копаеш тези красотииии!?  Много му отиват на Фреди такъв милитаристичен стил костюми. Глей каква напета походка вади. Ами превъзходен шоумен е той. Ненадминат!

# 742
Орси Hug, не мога сега, трябва да я подготвя малко, а ме мързи, утре сабалем Peace

Фену Heart Eyes,отива му, отива му Peace

аз стигнах до 80 серия на КГ, ве4ер се приспивах с Кузи и сега много ще ми липсва smile3518
освен да го по4на отна4ало hahaha hahaha

айде Лека ви да не хабим място Laughing Hug

# 743
Орс  Heart Eyes като пантера е, а ? Няма друг като него ...
Айре  Heart Eyes ами щото е с перфектна фигура. Винаги съм се чудела какви дълги крака има, висок е 1.79м, а все едно, че е 2 метра мъж. А не му е къс трупа, баш тамам си е newsm78
Хайде и аз изчезвам, че ще прехвърлим позволените страници ...
Айре , ми сега се приспивай с Бехлюляка  Laughing смени малко интериора Joy Joy Joy Joy
Хади, лека ! love001

# 744
Готова е НОВАТА ТЕМА

Ама не можах да разбера, защо не ми се получи линка към старата тема Tired

Общи условия

Активация на акаунт