90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро дружинка Simple Smile  Hug
Искам да се похваля като една новобранка!След първата четворка вече съм -1,4кг, което ужасно ме мотивира и съм много доволна  newsm44 newsm44 newsm44
Днес белтъчен:
З: фреш от 1 грейпфрут
2-ра З: фреш от 1 грейпфрут
О: свинско с праз + салатка + ФПХ
В: 1/2 от порцийката свинско с праз + салаткааа
хубав и усмихнат ден на всички  newsm51

# 661
Гени, браво  Hug. Значие не качваш от вода  hahaha. И днес вечерта и друг фитнес и си изкарала млечните и сирената  hahaha
Токолина, 2 филийки са малко. Ние ядем по една с другото ядене, през другите два дни. Може половин хляб да си хапнеш. Аз пак си казвам, че си мерех 300гр. на обяд лимецов хляб, с шарена сол, домашна лютеница, салата... Ммммм... вкусотия

# 662
Стаси, направо ми потекоха лигите ... Май взех да огладнявам, ще мушна едно грозденце. Аз пак да питам, може да става досадна ама моля за ИЗВИНЕНИЕ, нали ми е ГРЕХОВНА вечеря, може ли пак да си хапна малко салатка преди сладкото?

# 663
  • У дома
Стасиии, не ме засрамвай тука с "фитнесите" hahaha Joy  Не качвам от вода, защото се съобразявам колко пия и след 20 часа не приемам никаква вода, дори и да съм жадна, знам си се, че пия ли имам плюс, изпитала съм го няколко пъти на гърба си Whistling
Токолина, присъединявам се към Стаси, аз ядях по 4-5 филии домашен ПЗХ, това е мноого повече от тия бебешки филийки ВИТА hahaha Задължително и салата, да не ядеш само хляб и лютеница Peace

# 664
Стасиии, не ме засрамвай тука с "фитнесите" hahaha Joy
И аз като Курдов сега, искам снимки  hahaha hahaha hahaha

Токолина, не. Салата само ако ще ти е солена вечерята. Но щом ще хапваш сладко, само сладкото, то до 200гр. и РЧШ  Peace

# 665
  • У дома
Стасиии, ще ти дам аз на тебе едни снимки fight
Токолина, Стаси е казала, ако В е сладка, само сладко, не може салата hahaha

# 666
Добро утро банда, Hug Hug Hug
Гени честит ти минус  Hug Hug Hug
Аз вчера удържах сладкия фронт, но в момента още ми е лошо, гади ми се  Sick Sick Sick, душата ми копнее за един айрян със сол, ама няма.
Иначе резултата е -2,3кг, или кантара ми не е в ред ,или аз не съм в ред и варивата не са мойте, след тях беше огромния плюс, абе незнам писна ми вече с това " нагоре- надолу".
Днес грозде, пъпеш и за вечеря диня.
Айде до после

# 667
Genni, Стаси, ясно момичета. Соленото си е солено, сладкото си е сладко, направо ми е странно, вечеряш сладко и за десерт РЧШ ... УРАААААААААААААААААА

# 668
  • Бургас
Добър ден,....на можах да кажа Добро утро, защото ставам сега Crazy
Пия кафе и мисля какво ще е менюто днес.
Определено сме скарани с варивата. След вкусната манджичка вчера, днес + 600  ooooh!
Днес може да направя сладък ден...да видим и аз дали ще се отвратя  от сладостите Laughing MinaCankova, толкова ли е гадно това сладко, а?? Настина ще пробвам днес Twisted Evil
жгмъц, браво за минусчето!
Ир, пешеходче,  Hug Hug Hug за кафето, хлапето и закуската!
Светле, приказно и романтично Hug
Tokolina, сменила си аватара си? Чудесен е! Много уютен!
Стаси, аз първо писах - компресче за главата, когато изпиеш виното hahaha
Genni Hug Hug чудесна цифра!!! Хайде, да я устискаш и чакам с нетърпение новите  изпълнение на "Лили чудото" Hug Hug Hug Hug
Valence7o0o,Браво за резултата!!! Имам 2 снопа праз, да взема и аз ли да забъркам нещо с него newsm78

Хайде, лек ден, а аз започвам с домашния фитнес, също като Genni, но съм в отпуска и искам да ми е чистичко - да взема да измия прозорците ли??? newsm78 newsm78 Току виж паднал някой грам.
За момичетата, които скоро не са писали, дано всичко да е на ред и много Hug Hug Hug

# 669
  • У дома
Иринита, от тъпия булгур е, аз защо мислиш се отказах от тази манджичка, незнам защо от нахута, който издува зверски съм Зеро или малко минусче, ядох и само булгур един ден, ами мисля около килце имах в повече Rolling Eyes Аз като хапвам нещо за пръв път ям само него, за да разбера как действа, та затова си знам тъпия булгур носи плюс при мен Close
Хайде успех с фитнеса, аз пуснах вече втора пералня, изтупах всички завивки, сложих да втасва "
 един Тутманик  и измих чиниите, още не съм почвала с прахосмукачката, че беше рано, да не ме помислят за луда съседите Joy Joy Joy 100 клека направих и 20мин на степера.
Мина, ти си категория "Комарче", а толкова много кг от това сладко, ще се жертвам и аз, освен с нещо не мнооого сладко на О и сладко на В newsm78
Хайдее ще минавам да ви наглеждам пак Hug

# 670
Благодаря, Irinita за аватара. А, бихте ли споделили със Genni за домашния фитнес в какво се изразява, с тия клекове май няма да се сприятеля, имам проблем с десния крак ...  Sunglasses дали да не взема да правя само с единия  Joy

# 671
Иринита сладкото само по си е супер, пробвай заради резултата си заслужава, но на стомаха ми май не му се отрази много добре, и в момента ми е зле, даже май ще си ходя от работа.
Гени незнам дали са реални тези кг, ама поне изчистих тлъстия плюс след варивата, май в тази категория "+ след варива" аз водя класацията 2,9кг.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 672
Добър ден от мен    Hug
Кафето е поднесено   bouquet за Ир
Пешеходката се е погрижила за смеха в темата и закуската
Разсяхте ме с тази крушка  с Мими hahaha
Светле как е венеца днес, дано минава по-бързо  Peace
Ехааа Гени браво, заслужаваше си глада и упоритостта вчера  Hug
Токолина просто си изчистила плюса от варивата и затова имаш огромен минус, но направо е учудващо огромен  Hug
Успешен ден  Hug

# 673
А, бихте ли споделили със Genni за домашния фитнес в какво се изразява
В това:  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes
 hahaha hahaha hahaha

Вили, мен вече ме забравяш  Rolling Eyes
Иринитка, още съм спяла аз като съм чела  hahaha

# 674
Ееее Стаси не така, я кажи какво прегреши вчера и какво каза кантара сутринта  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт