90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Охаааа,
 пък аз днес от командировката в Карнобатския край си донесох страхотен пресен кервиз, една зелка, кило ябълки червенушки....и карфиолче и картофки....всичко от производител  chef ....сега спретнах една чудна картофена салатка и зелева салатка с пресен кервииииз мммм страшно вкусни картофи, направо сладнят, чак съжалих ,че не взех повече Simple Smile
А в хладилника се мъдри едно червено LEVA Shocked Praynig
Жени, умопомрачителен минус......хайде, че след малко ще държим секциите, дали от Норвежко чак при нас ще се усети hahaha hahaha
Стасите, мерси за пожеланията за бебе, но не мога да се преборя пак с математиката и кандидатсване в английска hahaha hahaha

# 736
  • Targovishte
Ох, ядох - 4 вилици ориз и по-малко от половината салата.  Sick За първи път моята лакома душа е сита. Оставям останалото за утре вечер. Ще експлоадирам. Така че ако не от Осло, земетръса може да дойде от пукването на моя корем  hahaha

# 737
# 738
Hrisi, kurdov, не се сетих за бульона, че не трябва да се ползва. Ама стореното-сторено. Уж чета, ама...
Хриси, за първи път ли си на режима? Ако да, казвай всеки ден (известно време) какво ще ядеш, ако може.
Жгмъц, а ти как си, откога си на режима? Аз се чудех дали този или ВМ-НВГХ, но избрах този, допада ми повече.
Вечерях с щрудел с ябълки и малко шоколад.
Утре ще съм плодова. Приготвих си диня, ябълки, грозде и сливи. И орехи.
Спокойна вечер, вържете коланите  Grinning!

# 739
  • Калифорния, САЩ
   Малкият ми стачкува - не иска да спи   #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Време за компа - НЯМА!!!

# 740
Привет,

моля за съвет кога мога да ям крем супа от тиква? Предполагам, че в плодовия ден (може ли да се добавят в нея и ядки - малко, за вкус и цвят).

Simple Smile

# 741
  • Targovishte
М-тина  Hug Нямам представа какво й се слага на тази супа, но мисля че ако няма мляко и/или сметана, става за плодовия.
Има нова тема, заповядай там  Hug

Общи условия

Активация на акаунт