90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 897
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
аз до сега кус-кус не съм яла Joy

# 691
  • У дома
Нели, като малка не си ли яла кус-кус с пр.мляко, сиренце, масло и захар. леле само мен ли са ме хранили с такива неща, сигурно затова съм топче hahaha Joy
Хайде да ви допиша една режимна рецепта за кус-кус, която мноого обичаме вкъщи: Сварявате си кус-кус (макаронения), слагате в тиган малко лук и чесън, после мноого спанак, след като е готова сместа, омесвате с кус-куса и леко запичате, оригинала е отгоре с кашкавал, но аз го пропускам.
М/у другото, ТОФУ кога може, към кое се води?

# 692
И мен, и мен hahaha hahaha, ама само със сиренце и масълце, обожавам го Heart Eyes

# 693
Ясно. Имам го в шкафа и го почвам. Мерси, Genni !

# 694
  • У дома
ето защо Мина е елегантна, а аз топче, тя е пропускала млякото и ЗАХАРТА hahaha

# 695
Genni Какъв минус! Shocked Браво! Това компенсация за плюсовете на миналата врътка ли е?  hahaha
И да ти кажа, тази сутрин се събудих Laughing с мисълта за тортата, където ти писах преди и че забравих да ти кажа, че бишкотите се сиропират малко с водата от компота/плодовете.  Wink

# 696
  • Берлин
Да драсна и да бягам. Днес -400, добре е за настроението.
Ама така хубаво хапнах, сега ми се и приспа...Парното в офиса е надуто на 5 /най-силна степен/, прозорецът е отворен - чуднинка. Закуската беше банан, за обяд тиквички със сирена и малко к.мляко, вечерята ще е като обяда.
Аз пак питане - ако ям салати с всяяко ядене, не мога да хапна нищо режимно, тоест прецаквам идеята на режима. Днес си оставих салатата, нямам място. И това е на всяко ядене. Направо не знам какво да ги правя тия салати  newsm78 /че не обичам е ясно, но поне не са ми отвратителни като черния шоколад/. Чудя се дали ще се саботирам сама,ако зарежа напъна с тях  newsm78

# 697
Genni  браво за водния
е не съм яла и като дете,поне не помня,и на детска градина не съм ходила та там да са ми давали
Но сега на 50г е време да пробвам Joy,но по твоята рецепта.Като макароните ли се вари 8-10 минути

# 698
Genni  браво за водния
е не съм яла и като дете,поне не помня,и на детска градина не съм ходила та там да са ми давали
Но сега на 50г е време да пробвам Joy,но по твоята рецепта.Като макароните ли се вари 8-10 минути

Да, като макароните се вари, но аз го обичам малко по разварен и за това го варя малко повече, иначе по рецептата на Гени не може, има мляко и сирене и днес не може, хапни си го сега със салата и лютеница, а  довечера ако искаш може да си го поръсиш със захар Peace

# 699
  • У дома
JPG, къде се сети ти за тортата Hug аз не съм се засилила да е правя засега, имам квадрати, ябълков сладкиш, някаква шок торта и канелени питки (норвежки) във фризера, та скоро няма да творя hahaha JoyЗаписала съм си рецептата и ще я направя, ако имаме някакъв повод.
Папурче, незнам колко имаш да сваляш, явно се наяждаш от много малко храна, ако толкова не можеш да ядеш салати (подозирам обаче, че скоро ще имаш проблем с 00 заради салатите), ами ограничи ги или ги махни-тъкмо ще кажеш как е без салати, тук някои от потребителите адмирираме опитите, това е режим, който не е за 3мес, а ще спазваш и за вбъдеще и е хубаво да си го "нагласиш" според твоя хранителен режим, и най-важно е да хапваш с удоволствие и желание Hug
Нели, пробвай го със спанака много е вкусно Heart Eyes А за другият от детството ми, ММ още си хапва в събота или неделя сутрин, явно и той е ял и го знае, но с пр.мляко  и захар Joy На опаковката пише колко да го вариш, винаги и аз го оставям 3-4мин допълнително.

# 700
точно рецептата със спанак имах наум

# 701
Нели, извинявам се , пропуснала съм режимната рецепта с кус кус, и реших че искаш да си хапваш от другата, със сиренцето

# 702
MinaCankova    bouquet

# 703
Дружинка едно въпросче... Нали идеята на РЧШ е да действа като антиоксидант  Thinking та чета си аз разни нещица из форума и попаднах на тези прословути плодчета годжи бери, че и тяхната идея била такава като антиоксидант... та мисълта ми е някой пробвал ли ги е и ако да дали пък не може РЧШ да се замени с няколко плодчета от годжитата въпреки че не съм ги яла и незнам може да имат по-гаден вкус и от РЧШ  newsm78 Joy

# 704
  • Берлин
JPG, къде се сети ти за тортата Hug аз не съм се засилила да е правя засега, имам квадрати, ябълков сладкиш, някаква шок торта и канелени питки (норвежки) във фризера, та скоро няма да творя hahaha JoyЗаписала съм си рецептата и ще я направя, ако имаме някакъв повод.
Папурче, незнам колко имаш да сваляш, явно се наяждаш от много малко храна, ако толкова не можеш да ядеш салати (подозирам обаче, че скоро ще имаш проблем с 00 заради салатите), ами ограничи ги или ги махни-тъкмо ще кажеш как е без салати, тук някои от потребителите адмирираме опитите, това е режим, който не е за 3мес, а ще спазваш и за вбъдеще и е хубаво да си го "нагласиш" според твоя хранителен режим, и най-важно е да хапваш с удоволствие и желание Hug
Нели, пробвай го със спанака много е вкусно Heart Eyes А за другият от детството ми, ММ още си хапва в събота или неделя сутрин, явно и той е ял и го знае, но с пр.мляко  и захар Joy На опаковката пише колко да го вариш, винаги и аз го оставям 3-4мин допълнително.

Гени, имам около макс 10 кг. Наистина се нахранвам с малко. Абсурд ми е да изям нормална салата+нормална порция+филия хляб. Ще докладвам какво се случва без салати, а за 00 засега е ок положението, ще видим по-натам... Забравих да те поздравя за геройски отработения минус  Hug

Общи условия

Активация на акаунт