90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 897
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Такааааа, измих прозорците, изпрах пердетата и ги закачих, почистих книгите в библиотеката и всичко, което се полага на едно  сериозно есенно почистване. Дори дадох килима за пране.........и защо да не смрачи и да не завали след малко #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
За обяд изядох 2 кроасана и 1 морена, но съм гладнаааааааааааааа....пия чай, защото водата на върви.
Довечера - пак сладко!
pe6ehodche, давай, ей го къде е Добрич hahaha Аз когато съм напрегната-чистя и то много ефективно. А както съм напушена в последно време, мога да изчистя къщите на цялата  група hahaha hahaha hahaha hahaha

Да се произнеса и аз за кус-куса, към тази микстура от кус-кус и спанак + чесънче, много подхождат малко сушени доматки...прибавят леко сладко-кисело усещане на небцето  Laughing Laughing Laughing

# 706
Привет, не смогвам да пиша, но редовно ви чета!  Hug
При мен режима си върви, днес белтъчен ден, тъкмо обядвах с пилешко филе от гърди и салата + ПФХ. В тоя ред на мисли вие по колко месо ядете? Че аз сега си думнах две пържоли и оставих една за вечеря. Цялото количество е към 500 грама. Дали е много?  newsm78
Поздравления на всички за минусите!   bouquet

# 707
PAPURCHE MEHURCHE да ти кажа и на мен май ми идва много това хапване, не съм свикнала да поемам такива количества и после ми става едно тежко и тегаво на коремчето Confused
Ще пробвам да понамаля количествата леко, дано не сгреша, нека по опитните кажат.
Irinita БРАВО на теб. Ей, това направо ви завиждам, на вас в Добрич, виквате си фирма, взима килимчето, пере, ароматизира и ви го връща сух и като нов в къщи. А ела да ми видиш мен лятно време като изхвърля къщата да пера с градинския маркуч, голяма забава настава с малкия  Joy

# 708
Мацки, сготвих кус-куса със зеленчуци, магданоз, чесън и босилек и много ми хареса. Запекох леко във фурната. То пак много нещо стана. Ще го дояждам след 3 дена, ако не се е скапало.
Иринита, и аз "га съм ядна най-бело пера"  Joy Joy Joy. То май всички жени сме така. Е, не всички. А сега ти е готино и спокойно, нали!
П.П. Забравих да кажа, че във водата на кус-куса сложих 1/2 кубче телешки бульон. Става екстра. Другата половина я изпих след това.

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 16:27 от Морска вълничка

# 709
  • Бургас
Irinita БРАВО на теб. Ей, това направо ви завиждам, на вас в Добрич, виквате си фирма, взима килимчето, пере, ароматизира и ви го връща сух и като нов в къщи. А ела да ми видиш мен лятно време като изхвърля къщата да пера с градинския маркуч, голяма забава настава с малкия  Joy
Ааа, аз съм  от Бургас Naughty Hug pe6edocheto е от Добрич. Имах пред вид,че какъвто съм Фитипалди с колата, за нула време ще стигна до Добрич, за да изчистя къщичката  й. hahaha
А иначе на вилата и ние перем килимите с маркуч и става голяма забава. Нищо, че малката е на 18. Joy Дори се караме кой да ги пере, защото маркуча е в него и нали се сещаш какво се случва с останалите....все едно сме стадо слонове в басейн hahaha
Морска вълничка Joy Joyтози израз не съм го чувала, но много ми хареса... Да сега ми е готино, защото съм в темата, и ми е чистичко и спокойно....време за кафе Hug

# 710
Bobinaaa пилешко 300 гр. за деня
ето ти и помощен материал ако го нямаш http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=805
Irinita извинявай   bouquet хубави хора сте в Бургас, сестра ми е омъжена там Wink

# 711
Че аз сега си думнах две пържоли и оставих една за вечеря. Цялото количество е към 500 грама. Дали е много?  newsm78
500гр. пилешко за деня или на едно хранене?

# 712
Аз нямам кантар и действам на око. Две пържоли за обяд, една за вечеря, две бутчета за обяд, едно за вечеря и т.н. Само с млечните виждам малко проблем да ги определя, но и ги ям многооо рядко.
Някой питаше за тофуто, според мен е за белтъци.

# 713
Че аз сега си думнах две пържоли и оставих една за вечеря. Цялото количество е към 500 грама. Дали е много?  newsm78
За целия ден  Wink

# 714

За целия ден  Wink

izgariashtata и аз като теб правя обикновено. Взех си една опаковка пил.филе и бяха 3 парчета, двете си ги направих за обяд и едно си оставих за вечеря. После обаче видях, че пише 519 гр. на етикета и се замислих дали пък не е много? newsm78

# 715
Не мисля, че е много. Към 260 гр. на обяд и 160-70 на вечеря, цялото пилешко не ти е над 500 калории за деня. И аз на око си слагах. Че даже при млечните доста повече ядях  hahaha

# 716
Дружинка едно въпросче... Нали идеята на РЧШ е да действа като антиоксидант  Thinking та чета си аз разни нещица из форума и попаднах на тези прословути плодчета годжи бери, че и тяхната идея била такава като антиоксидант... та мисълта ми е някой пробвал ли ги е и ако да дали пък не може РЧШ да се замени с няколко плодчета от годжитата въпреки че не съм ги яла и незнам може да имат по-гаден вкус и от РЧШ  newsm78 Joy

Ако разсъждавам хипотетично би трябвало да може да се приема друга храна, която е антиоксидант като например годжи берито. Но като се има предвид, че в книгата пише изрично РЧШ и е посочен за въглехидратна вечеря, където по принцип е мястото и на шоколада, тогава трябва да кажа, че не - не може да замениш РЧШ с годжи бери или друг антиоксидант.

# 717
Морска вълничка Joy Joyтози израз не съм го чувала, но много ми хареса... Да сега ми е готино, защото съм в темата, и ми е чистичко и спокойно....време за кафе Hug
Като казахте кафе и аз ще ударя едно...еееей страшна кратуна ме цепи днес.... #2gunfire #2gunfire
Иринитка, я идвай утре и у нас, килимът обаче е изпран август, имаха промоция на Белина еко....много съм доволна и едно две лекенца от вино се изпраха, грее сега..... hahaha hahaha, перде има само в кухнята.... Simple Smile

# 718
atariHug благодаря ти и аз така си помислих, но понеже ме заглождиха тези годжита дето даже незная какъв вкус имат та реших и някой друг да си каже мнението  Simple Smile продължавам с мъките на ЧШ при "греховната" вечеря  hahaha

# 719
Годжито го пробвах за закуска, то е изсушен плод, няма проблем да закусваш с него. Но в каквито и варианти да го пробвах, все не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт