София - ден и нощ.

• 169 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Все едно "Съдби на кръстопът", само че 3 пъти по-изкуствено.   Laughing

# 31
"Риалити" със сценарий и режисура, за дневния и нощния живот на младите в София. Загледах го от старта. Писали сте за участници от "Съдби на кръстопът" и "Истински истории". Едната девойка участвала и в х фактор. Реално на кастинга са търсили хора и с актьорски заложби, без да имат това образование. Писали са за това.
Повече би ми харесало, да следят живота на няколко млади в София, да следват стъпките им с камери, макар че така без сценарий, докато се случи нещо щяха да минат месеци. А и участниците щяха да се съобразяват пред камерите и нямаше да са себе си. Затова са заложили на сценарий и да покажат действително какво се случва при голяма част от младите събрани в един апартамент. Разбира се, не с всички е така, но преобладаващо.
Съмнявам се да покажат всичко в "целият му блясък" - знаете какво имам предвид, но все пак една малка част ще покажат. Повече ще наблегнат на любовните истории - видимо.

# 32
  • Пловдив
Това с хотела и тази София ми дойде в повече...... Някак странно минсе вижда да се демонстрира съществуването и на този тип взаимоотношения.

# 33
Аз не разбрах - те с истинските си имена ли играят?
Не. Момичето, което играе Поли, се казва Александрина Янкова.

# 34
  • при най-добрия мъж...
Абсолютна скука.Театрална сценка на читалищно ниво.

# 35
Абсолютна скука.Театрална сценка на читалищно ниво.
Peace
С една дума - халту̀ра...

# 36
  • varna
Аз го хванах от втората серия натам, пълен кошмар, личи си от километри, че няма никакво риалити в него. За какво изобщо го рекламираха като такова, не ми стана ясно.

# 37
Сбъркаха като го представиха за реалити, защото няма нищо общо с реалити. На мен ми хареса (един Господ знае защо  smile3537) като си спомням разни други български сериали са били далеч по-дървени актьорите нищо, че са завършили НАТФИЗ. Може би очакваната публика ще е 16-25 годинишни. Хареса ми, че ще покажат точно това, че като дойдеш в София не значи, че червен килим ще ти постелят и веднага ще си намериш работа и парите ще идват от небето. Срещаш се с действителността, че на никого не му пука ти какъв талант имаш - иска се упорство. Хареса ми, че показват малките хитринки( това с портфейла в дискотеката, че могат да те натопят, че си го откраднал). Хареса ми и Боби, който дъщеря му като цъфна първата му работа беше да се обади на бившата й да я успокои, че детето им е при него. Защото повечето щото не се разбират с нея няма да го направят...

# 38
Аз не разбрах - те с истинските си имена ли играят?
Не. Момичето, което играе Поли, се казва Александрина Янкова.
http://www.visages.net/talentdetails.php?id=1027

http://www.pleven.utre.bg/2014/08/15/250755-filmut_kain_s_aleks_ … narodno_priznanie

Момичето явно има и филм зад гърба си.

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 14:56 от wantmenow

# 39
Момичето, което играе ''Рая'', новодошлата от Лом, не е ли Мина Маркова от ''Столичани в повече'', само че пораснала?

Момичето се казва Михаела Павлова, участваше в Дансинг старс 2014, танцуваше с Мариан Кюрпанов.

http://www.videoclip.bg/watch/308644

# 40
На мен ми хареса (един Господ знае защо  smile3537)
Като започна отначало и си викам - б.си тъпнята, ама се загледах  Joy Сега и аз ще го следя  Joy

# 41
  • varna
Е, каква стана тя сега, кастинги-мастинги, запиши се али-бали, пък накрая всеки ще се окаже от някъде. Егати нагласеното, сигурно е имало и нещастни хора дето наистина са писали да участват, горките.

# 42
толкова изкуствено, че не можах да го изгледам до края. Рецитират все едно са в съдби на кръстопът. някакви сценки пресилени, конфликтите и любовта, даже разхвърляна стая не са истински, а режисирани. дразни.

ми то тоя дето први съдбите го прави и това ooooh!

# 43
Аз гледах "Поли" във Фактора. Изписаха Поли, а не Александрина  Confused

# 44
  • София
  София от къде ми е така позната?

Общи условия

Активация на акаунт