София - ден и нощ.

• 169 647
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Малко никакво епизодче беше ...  Whistling

# 391
  • Sofia
заболя ме главата от крясъците argue

# 392
Мхмммм ако може един екзистенциален въпрос да изтърся... Whistling Според вас Рая трябваше ли да си признава пред Поли за Марио? И наистина ли се надява, че оттук нататък ще бъде приета, че ще бъде уважавана, че ще й бъде гласувано доверие?
Мен ми е ясно, че всеки греши.
И не всеки прощава.  Peace

Колкото до другите,
общо взето само Кокича и Порчо ме кефят. И двамата са на един акъл, но поне искрено се смея.
Всички други в даден момент дразнят ужасно.
Поли е наивна и кифла,
Рая е абсолютна нахалница от самото начало, пък се опитва да се изкара положителен персонаж,
Сабина е пълна невротичка и освен това ме озадачава постоянно сладка ли я правят тези веждици или смешна  Mr. Green
Софи - мъжко момиче, прекалено мъжко  Whistling , но е верен човек и приятел
Боби - какъв авторитет, 40-годишен мъж се заврял да живее в една стая, съквартирант с една сюрия 18-годишни..И сега се сетил да става бащичко.
Дани - мъж, който не може да ми състави мнение, означава, че не е достатъчно мъж. Няма и много недостатъци, на такива обикновено компромисно казвам .."Абе..добро момче"  Mr. Green
Марио - имам алергия към такива мъже. Отдалеч си личи мазнотията и калта /за поведение говоря/ На външен вид го докарва момчето, поне откъм физика.
..Много ми харесва сериалът. Чак карам мъжа ми да го гледа. Неуспешно. Tired Laughing

# 393
заболя ме главата от крясъците argue
Точно, започнаха да ме натоварват с безсмислени и безкрайни скандали

# 394
Сега сценария мисля, че ще се развие така:
Рая ще се окаже бременна, Дани ще се зарадва, щот нали му се играе на баща. Обаче ще се светнат, че бебето може и да е на Марио и оня понеже хич не се вижда като баща /нали се присмиваше на Дани/ директно ще отрича и ще вдига скандали. Поли няма да остане по назад с врясъците, крясъците и пискането /умишлено пиша три синонимни думи, толкова не мога да и търпя поведението на набедената певица  Laughing/.
Оня от студиото преди да запише песен ще предложи на Политу да се погушкат малко. Ама тя нали е принципна много ще се подърпа малко, ама в крайна сметка ще си полегне с него. После я запишат песен, я не  Rolling Eyes

# 395
Току-що дадоха промото за довечера. Рая отива да реве на Марио Whistling
Иначе и на мен ми мина през ума, че може да е леко забременяла от някой от двамата. После 9 месеца ще се чуди кой е бащата. Обаче си мисля, че бебето ще е от Дани, а той ще започне с "Не ти вярвам, то и другото бебе уж беше от мен, дадох камара пари за тест и останах разочарован ... Пари за нови тестове няма да давам, не ти вярвам" и т.н.
Дани вероятно все пак ще се вземе със Сабина.
Поли отново и отново ще прощава на Марио, защото си е глупава.

# 396
  • varna
Аз Сабина не мога да я разбера - толкова очевадно е, че не е права в случая, какво се тръшка.
Поли е мега тъпа кифла, ми да се види отстрани как се разхожда облечена, после що я мислели за такава и онакава.
Мазникът Марио кога ли ще си го отнесе, се чудя.
Рая трябваше да си мълчи, според мен, така съвсем я намразиха.
Десинка, и аз му се чудя на Боби, ама като гледам жена му каква е, то къде да отиде Laughing

# 397
В последния епизод Боби май спомена за религията на Сабина - какво точно имаше предвид?

# 398
За религията съм го пропуснала, но вероятно е имал предвид, че в семейството й се натрапва разбирането, че жената трябва да е съпруга, домакиня и безгласна буква. Мъжете трябва да се носят на ръце, да им се слугува, да им се раждат деца и до там.

Поли много се вживява. Тя щяла да изгони Рая ... От къде на къде?

# 399
  • София
Според мен всички единодушно ще изгонят Рая,ми то нито Сабина я понася,нито Дани откакто разбра,че е преспала с Марио,за Поли е ясно,а останалите са ми малко като безгласни букви(Коко,Боби и Софи).Не мисля,че ще се застъпят за нея особено предвид постъпката и към Поли.

# 400
Според мен всички единодушно ще изгонят Рая,ми то нито Сабина я понася,нито Дани откакто разбра,че е преспала с Марио,за Поли е ясно,а останалите са ми малко като безгласни букви(Коко,Боби и Софи).Не мисля,че ще се застъпят за нея особено предвид постъпката и към Поли.
Всъщност си мисля, че Дани може и да се застъпи за нея, защото знае Марио какъв боклук е - нали беше и със сестра му в банята като беше пияна. Така че на него методите на Марио са му ясни и може да влезе в положение на Рая. Тъкмо по този начин ще се разкрие пред Поли и заварката със сестрата  Peace

# 401
  • Gotham City
Рая и Марио са си един за друг. Еднакво безгранично нагли.

# 402
Тази Поли много глупава излезе.  Stop
А в началото ми беше симпатична.
Макар,  че Рая много ме дразни и нямам против да я изгонят.  Whistling
П.п. Мисля, че Дани ще каже за Марио и сестра му, за да спаси Рая.

# 403
Стана ми жал за Рая, сега Поли да се осъзнае, никой не и е крив, че Марио е женкар

# 404
Сабина обясняваше, че било нормално очите на Марио да шарели и били виновни момичетата, които му се връзвали ама не си спомни как тя самата почти пусна на женен мъж ... Whistling
И на мен ми стана жал за Рая, но това не означава, че я оправдавам. А факта, че пак ще се намърда при Марио, защото я били изгонили я превръща в поредния долен боклук. Да се вземат накрая, та поне да не ги мислим ...
А Поли с тези префарцунени маниери и изказвания ми е по-противна и от тримата изброени по-горе взети заедно ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт