София - ден и нощ.

• 169 579
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Тая Събина помакиня ли го играе newsm78

# 496
Май да. Защо?

# 497
  • София
Ще стане, то стана. Много грозно беше това с багажа. Къде пак беше Боби? Пак се направи на гръмнат. И той май е станал подай гъзец-където му отърва
Падна ми в очите...

# 498
  • ГО
Според мен Дани няма да стигне до край със Събина. В мислите му е Рая. Или още по-зле, ще си клати Събинчето, а ще мисли за Рая  Sick
Не трябваше Рая да удря дъното толкова рано. За една нощ я изхвърлиха от квартирата и стана стриптизьорка. Не й харесваше да преподава в школата, че нямала развитие, а на пилона - има.  Tired

Не знам за вас, ама на мен ми е неудобно да гледам как София и другата се свалят. Неестествено ми е просто. Не знам.

Коко от къде извади 800лв. за папагал? Беше го закъсал, на София дължи пари, пък... Как ще изкара месеца?

Собственика на папагала беше супер, хахахах
ВзЕми се Обеси, хахахха

# 499
  • Gotham City
Боби сигурно е бил на работа. Не може да си зареже работата и да пази нещата на Рая.

А само аз ли разбрах накрая, че това бяха мислите на Рая, а не на Дани, защото нея даваха на бекграунд...

# 500
И аз мисля , че това бяха спомените и мислите на Рая. Sad

# 501
Да на Рая спомените бяха,а направиха паралел как Дани се въргаля с Ина,един вид загърбил миналото  Thinking
Нощницата беше страшна,паднах от смях преди малко,още ме държи  Joy
И аз се учудих от къде ги извади Коко тези пари,при 30 лв. надница бая ги е събирал  newsm78
Те Боби отдавна не си го уважават и зачитат,ама той си е такъв  Tired
Забелязахте ли че Стелчето е добавена към представянето,преди имаше ли я не помня  newsm78

# 502
  • София
Да на Рая спомените бяха,а направиха паралел как Дани се въргаля с Ина,един вид загърбил миналото  Thinking
Нощницата беше страшна,паднах от смях преди малко,още ме държи  Joy
И аз се учудих от къде ги извади Коко тези пари,при 30 лв. надница бая ги е събирал  newsm78
Те Боби отдавна не си го уважават и зачитат,ама той си е такъв  Tired
Забелязахте ли че Стелчето е добавена към представянето,преди имаше ли я не помня  newsm78
А Дани защо гледаше в пространството тогава и кадрите бяха предимно моменти с Рая, на фокус?!

# 503
  • Gotham City
Защото тя си е самовлюбена?  Laughing
Даваха си Рая, след това спомени, пак Рая как реве, пак спомени и така...

Не съм забелязала Стела, но ми е адски портивно това момиче, не само като характер, но и като визия

# 504
А сцените от песента на Графа - Моменти дали са част от филма или са правени за самата песен?
Ако е така би трябвало Дани и Рая отново да са заедно.На един от тези сцени нали и подарява кола   newsm78 и се пее за голямата любов  Simple Smile .Значи би трябвало да се съберат защото нали всички спомени ги връщат един към друг .Както се пее : " всички спомени ме връщат към теб"

# 505
Е, на финала най-вероятно ще се вземат, на Марио ще му дойде акъла и ще се кротне, Поли ще му даде пореден шанс и така ...
Другия вариант е Боби да си намери някоя, а всички други да напуснат квартирата и да поемат по пътя си.
Иначе сега погледнах клипа. Не вярвам сцените да ги вкарат в сериала, освен може би онази със Симона и балоните с боя.

# 506
  • varna
Ох, ама това на Събина нощница ли било? Аз тъкмо се чудех как е тръгнала да излиза по бельо такова смешно Joy
Много ме дразни и мен тая Стела, ама явно ще я задържат за по-дълго Sad Кога ли ще избухне Дани и ще каже за Марио newsm78

# 507
Стела доста ще трябва да го ядоса за да каже на другите за нея и Марио. Все пак, каквато и да е, му е сестра.

# 508
Ох, ама това на Събина нощница ли било? Аз тъкмо се чудех как е тръгнала да излиза по бельо такова смешно Joy
Много ме дразни и мен тая Стела, ама явно ще я задържат за по-дълго Sad Кога ли ще избухне Дани и ще каже за Марио newsm78
Да да нощница  Joy  Joy  Joy .Направо си беше покана за секс това нейното .
Днес пак гледам епизода края на филма за да чуя песента и да я намеря ,че ми хареса много .Вгледах се във веждите и които коментирахте в ъгъл си личи как ги повдигна  Joy доста се смях .

# 509
И аз доста се смях на нощницата на Сабина, а дъщеря ми, която случайно я мярна точно в този момент, ме попита - "Тази балерина ли е?  Laughing" (aз гледам сериала на таблета, че има неподходящи сцени и мисля, че не са подходящи за деветгодишно дете).

Общи условия

Активация на акаунт