София - ден и нощ.

• 169 482
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Свети Влас
Сабина го защити, което ми е малко странно... А Коки говореше с Ани и шефа му се скара, защото му беше възложил задача, да се обади на клиенти, че имат 10 % отстъпка.

# 676
  • Свети Влас
Нали преспаха, та миссълта ми е, че там няма да я огрее, горката...

# 677
  • Свети Влас
*Мери*- Нещо ме човърка, че Стела е бременна от него... А може и пак да се друса.. Така като гадая, накрая ще се окаже нещо друго...

# 678
  • ГО
На мен,  шефът на Коки ми е симпатичен. Хубав и разбран ми е.

# 679
  • Свети Влас
Да, готин е, но Коки ще обърка нещата... Много е мързелив и ако още малко ми лази по нервите и ще му каже ЧАО.

# 680
Габриела Радева, моля те, използвай бутона "Редактирай" вместо да пускаш по няколко последователни мнения Peace

И мен ме е яд на Сабина, че защити Марио, но пък от части я разбирам - свикнала е да работи с него. Да, не е стока, но не се знае, какъв индивид ще дойде на негово място.

# 681
  • Свети Влас
Опс, извинявам се. Понеже последователно отговарям и затова стана така...  Simple Smile

# 682
Тя и Дени не е много голяма актриса,но Емилия е голяма кукла.Сравнение няма,прилика никаква,но все пак ако някой открие нещо общо да каже  Mr. Green Joy hahaha
Скрит текст:
Дени с Дрогон

Емилия

Starrydream ако имаш време изгледай 1-2 епизода на Троновете или най добре прочети първата книга,гарантирам че няма да съжаляваш Party
Стига съм спамила изчезвам,утре ще видя какви ги е надробил Коко Mr. Green

# 683
  • София
Сабина го защити, което ми е малко странно... А Коки говореше с Ани и шефа му се скара, защото му беше възложил задача, да се обади на клиенти, че имат 10 % отстъпка.
В каква връзка?

Тя и Дени не е много голяма актриса,но Емилия е голяма кукла.Сравнение няма,прилика никаква,но все пак ако някой открие нещо общо да каже  Mr. Green Joy hahaha
Скрит текст:
Дени с Дрогон

Емилия

Starrydream ако имаш време изгледай 1-2 епизода на Троновете или най добре прочети първата книга,гарантирам че няма да съжаляваш Party

Ооо, Сара Конор Heart Eyes
И какво за Рая? newsm78

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 21:30 от Starrydream

# 684
  • Свети Влас
Смисъл ?

# 685
Само това постяно ходене по гащи е напълно излишно.
На моменти говорят всички и крещът като кокошки,което е в минус за предаването...

# 686
Взех да се отегчавам. Нищо не се случва. Дани кога отвори студиото, кога завъди клиенти.  Crazy
За Поли било срамно да е сервитьорка, но не я е срам да търси пари на заем.
Този новия ме дразни.
И за капак- сцената с припадъка не разбрах за какво беше.
Скучен епизод- ако не сте гледали- нищо съществено не сте изпуснали.

# 687
  • Gotham City

Скрит текст:
Дени с Дрогон

Емилия

Ооо, Сара Конор Heart Eyes
И какво за Рая? newsm78
Тука нещо стана манджа с грозде  hahaha

Емилия Кларк = Даенерис Таргериан (Game of thrones)
И наша Михаела (Рая) решила, че е тя.

Епизода скучен, опитаха се да направят бум с припадака на това недоносеното, ама не им се получи. Извъртяха го по тъп начин.
А бе тая Стела мноооого нечистоплътна ми изглежда бе пффуууу ужас

Дани добре и го каза на Рая

# 688
  • Свети Влас
 Честно казано съм разачарована от епизода...

# 689
eдинственото хубаво и интересно беше как Ани го разкара тоя тъпак Коко

Общи условия

Активация на акаунт