София - ден и нощ.

• 169 489
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Брееей ,все едно не е тя,но е болезнено слаба.
Ани ,наистина сякаш от някой секта.Някой беше написал ,че родителите й сигурно много я ограничават.Нещо такова ще се окаже.Както ги гледаше като се целуват ,сякаш не знам какво станало.Те ,че и малко прекалиха ,ама чак пък толкоз

# 722
  • Свети Влас
Може би семейството и е много религиозно https://www.instagram.com/p/9rDxX6neyD/?taken-by=jimytar хихи Тук мисля, че Рая ще се забърка с някой бандуга и ще отвлекат нея и Дани  Laughing Laughing Laughing
https://www.instagram.com/p/2N3vLvJqZd/?taken-by=mish.marshall тя като яде само зърнени храни как да надебелее...

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 11:46 от Габриела Радева

# 723
Добре де, това момиче защо не го гримират в сериала?
https://www.instagram.com/p/-mJfPjJqRX/?taken-by=mish.marshall
Значително по -симпатична изглежда

За мен поведението на Ани не е нормално. Особено на тази възраст.

Аз също не вярвам, че "Симона" е на 32, по-скоро "Дани" се бъзика
Вероятно заради ролята й. Както писах по-назад това с припадъка, вероятно беше за да ни насочат към евентуална анорексия при нея, а за да се случи трябва да изглежда възможно най-естествено и най-зле Peace

# 724
  • Свети Влас
И аз така мисля, все пак ако е анорексия трябва да има болнав вид...

# 725
И аз така мисля, все пак ако е анорексия трябва да има болнав вид...

Аз пък мисля че има вида на "куклата" от този клип https://www.youtube.com/watch?v=xIQ8Og2NnEE  Joy

# 726
  • Свети Влас
Определено си приличат  Joy Joy Joy

# 727
  • ГО
Все си мисля, че един сериал/филм, трябва да има някаква поука, ако щете, да показва реално историите от живота.
Ще ми се да застъпят анорексията, дрогата, рекета, проституцията, хомосексуалността, абе с две думи, всичко, което може да ти се случи.
Да ни покажат евентуалното развитие, изплуването, спасението, ама не съшито с розови конци, а по-реално.
Щото в "Съдби на кръстопът", 45 мин. разказват история и изведнъж, за 5 мин. всичко се оправя.

# 728
  • София
Приятелят на Коки ще излезе дявол на магаре ми се струва.А тази Галя кой знае каква елитна... е.И да много помага на Рая,все към "хубави" неща я тласка.

# 729
  • Sofia
ще направи ли някой нова тема?

# 730
  • Свети Влас
Да ще е хубаво ако включат и такива теми, нали е „ реалити сериал “, но нещо ме съмнява. Все още не мога да разбера замисълът на този сериал...

# 731
Замисъла е повече от ясен. Показват се неща, които правят не малка част от хората на възраст 16-25 години, най-вече ако се местят от малко и забутано градче в "елитната" столица Peace
Дано повечко родители си отворят очите, защото знам за не два или три случая с деца, които са стигнали дъното, а родителите им го осъзнават накрая Whistling

# 732
  • Свети Влас
Друго имах в предвид. Нали е „ реалити сериал “ , хубаво щеше да е ако наблегнат на важните теми- секс, наркотици, проституция, анорексия, дори и СПИН. Ама явно няма да ги включат...

# 733
Е, сериала все още не е свършил все пак. Има време за всичко. Ако бяха вкарали всичко това от самото начало сериала щеше да се превърне в помия и нямаше да е интересен.
А и тук има и проституция (първо двете жени, които искаха да платят на Дани за да спи с тях; след това Поли и продуцента й; на Рая колежките), и алкохол, и трудните отношения между тийнейджърите и родителите им, и безразборен секс ... За анорексията доктора вчера го намекна. За нежелани бебета също се говореше. И за мутри, кражби, бягане от училище, трудностите около намиране на работа, около заплащането и работата с клиенти ...
Ужасно много неща са заложени в сериала, просто не всяко се натъртва, а и не всичко е показано от първия епизод Peace

# 734
  • Свети Влас
Може би в следващите няколко епизода ще се говори за проституция- сводници и анорекция. хихихи ще ми е забавно ако Дани се окаже сводник на Рая  Joy Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт