София - ден и нощ.

• 169 463
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Това с припадъка беше за да се разбере,че сестрата на Дани е била наркоманка...
Тази милата Поли е много зле с главата милата...
Е, ние знаехме, че е била наркоманка. По спомен Дани беше споделил и на някой от другите.

Стела уж е слаба, а месата на краката й висят...грозна картинка. Като добавим и че е плоска като дъска и със спластена изрусена коса бърррр
Слаба, не означава стегната все пак Peace

Според мен припадъка и думите на доктора, че й трябват по-добри почивка и храна са намек за евентуално развитие в посока "Анорексия" Thinking
Този новия ми хареса как се изцепи "Ти от коя секта си?", но не ми хареса как почти се из*ука с танцьорката в заведението. Ще има нещо гнило покрай тази Ани. Няма шанс просто да се държи по този начин просто ей така  Whistling
Симона (Така ли беше щерката на Боби? Все я забравям!) все повече ме дразни! И имам усещането, че на нейния в един момент ще му писне, ще се обади на баща й и ще му каже и за тревата, и за алкохола, и за онзи с женствените вежди, и за всичко ... След което пича, естествено, ще се издигне в очите на всички Grinning
Софи започва да ме дразни с тези лесбо-истории. И това го казвам при все, че в обкръжението ми винаги е имало поне по една такава двойка  ooooh!
Радвам се, че Боби не даде заем на Поли. Ще се радвам и ако й даде ултиматум, както направи и с Коко, когато се стигне до момента да не може да си плати наема Praynig

# 706
  • Свети Влас
Да, Симона се казва дъщерята на Боби. Хм, това за анорекцията ще е интересно. И аз се изкефих, че Боби не даде заем на Поли. Поли на моменти ме дразни. Вярно е, че е хубаво да следваш мечтите си, но в даден момент трябва да разчиташ на сигурното...

# 707
  • София
Този новия ми хареса как се изцепи "Ти от коя секта си?", но не ми хареса как почти се из*ука с танцьорката в заведението. Ще има нещо гнило покрай тази Ани. Няма шанс просто да се държи по този начин просто ей така  Whistling

Ех... какво пък толкова гнило търсите в момичето, приемете, че има и такива... това, че не се разкрачва след 2ра среща - ненормална ли я прави  Tired ooooh!

пп: ония - големия отворко - като видя, че охраната ги спипаха - драсна първи  hahaha

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 01:59 от Starrydream

# 708
пп: ония - големия отворко - като видя, че охраната ги спипаха - драсна първи  hahaha
Тоя е голям противник, честно  Tired
Аз ако съм на Симона на гаджето и я заваря така седнала в него да се натискат и се сбия с него , никога не бих седнала с него на маса или най-малкото да му нося акъла и да ходя да крада из магазините. Детска работа. А пък иначе момчето ми изглежда свястно, за разлика от оскубания  Laughing Peace

# 709
Този новия ми хареса как се изцепи "Ти от коя секта си?", но не ми хареса как почти се из*ука с танцьорката в заведението. Ще има нещо гнило покрай тази Ани. Няма шанс просто да се държи по този начин просто ей така  Whistling

Ех... какво пък толкова гнило търсите в момичето, приемете, че има и такива... това, че не се разкрачва след 2ра среща - ненормална ли я прави  Tired ooooh!

Никъде не говоря за "разкрачване след 2-ра среща"! Говоря за начина й на мислене - не пие, не пуши, в началото дори не искаше да излязат на обикновена среща, съди другите хора за поведението им (което означава, че е научена, че правилни са само границите, които са й възпитани от родителите и всеки извън тях върши нещо неправилно).
Това, че ти мислиш за отваряне на крака съвсем не означава, че всеки е ограничил мисленето си до там и сравнява хората само по това, кога точно биха легнали с някого Peace

# 710
Малко скучен епизод беше снощи,очаквах повече  Confused
Тая Поли хич я няма,много проста и наивна горката.Била ходела по кастинги ,хората я знаели от Х фактор ,как щяла да работи като сервитьорка... Shocked Тъй ли не се намери някой да й каже ,че не може да пее.Хем няма 2 лв в джоба ,хем претенции.Коки номер 2 ще стане тая.
Галя ме изкефи мацката,сега в следващия епизод дадоха ,че предлага на РАя еротична фотосесия  Laughing И Райчето ,ако я направи ,с Дани няма се погледнат още 100 епизода. Money
А Симона ...това пишлеменце /която в реалност била на 32г./ такива тупаници я очакват и да си ходи при психо майката ,че омална стана и тя.Само поразии.
А за Стела очаквах наистина да е бременна ,пък то нищо не се случи.Голяма драма направиха пък накрая ...нищо.

# 711
  • Sofia

Галя ме изкефи мацката,сега в следващия епизод дадоха ,че предлага на РАя еротична фотосесия  Laughing И Райчето ,ако я направи ,с Дани няма се погледнат още 100 епизода. Money

Моите предвиждания са,че след хиляди кандърми тя ще се съгласи на тази фотосесия и познайте кой ще е фотографа Wink...Данииии photo .....ще се видят точно преди снимките,но никой няма да се откаже,з-то офертата и за двете страни е съблазнителна Money

# 712
А Симона ...това пишлеменце /която в реалност била на 32г./ такива тупаници я очакват и да си ходи при психо майката ,че омална стана и тя.Само поразии.
А това инфо за годините от къде е? Ще ми е интересно да го видя с очите си, защото не мога да го повярвам Simple Smile

# 713
А това инфо за годините от къде е? Ще ми е интересно да го видя с очите си, защото не мога да го повярвам Simple Smile

ето от тази снимка https://www.instagram.com/p/7v2atfHe5k/?taken-by=jimytar

# 714
А, от коментар. Ясно. Аз продължавам да я намирам за под 20, не вярвам на коментари, но мерси Peace

# 715
  • София

Никъде не говоря за "разкрачване след 2-ра среща"! Говоря за начина й на мислене - не пие, не пуши, в началото дори не искаше да излязат на обикновена среща, съди другите хора за поведението им (което означава, че е научена, че правилни са само границите, които са й възпитани от родителите и всеки извън тях върши нещо неправилно).
Това, че ти мислиш за отваряне на крака съвсем не означава, че всеки е ограничил мисленето си до там и сравнява хората само по това, кога точно биха легнали с някого Peace
Познавам няколко човека които не пият алкохол, а повечето ми познати не пушат...
И какво - трябва да се съгласиш на среща с първия, който те заговори на улицата ли?!  newsm78  newsm11
А това, което правеха онези двамата на двойната среща е супер противно и лично аз - също го ненавиждам и бих реагирал , а не като Коки да мълча като мишка, докато се сговнят нещата... явно и аз не съм в крак с времето си  Naughty

# 716
Може пък Ани да даде втори шанс на Коки. Знае ли човек..ако много й се помоли. Странно е това момиче. Приятелят на Коки нещо не ми се вижда стока. Не харесвам такива демонстрации на публични места. Някаква граница трябва да има.
Рая според мен ще затъва все по-дълбоко. Сега и еротичен модел, после директно на богати клиенти ще мине.
Поли е куха като гъдулка.

# 717
Аз също не пуша, но не съдя тези около мен, които го правят. Алкохол пия рядко, но не съдя хората и за това, че пият. На мен поведението на онези двамата също не ми харесва, но не бих казала на някой, който не ми е някакъв как трябва да се държи. Не бих му направила забележка, просто бих го игнорирала или бих си тръгнала без демонстративно поведение.
За мен тези истерии не бяха нормални и са типични за хора, живеещи сред огромни ограничения, с натрапени чужди (и отново много ограничаващи) разбирания. Хора, за които само тяхното поведение е правилно, а всичко друго спада към ненормалното, нередното и т.н.

# 718
  • Gotham City
Добре де, това момиче защо не го гримират в сериала?
https://www.instagram.com/p/-mJfPjJqRX/?taken-by=mish.marshall
Значително по -симпатична изглежда

За мен поведението на Ани не е нормално. Особено на тази възраст.

Аз също не вярвам, че "Симона" е на 32, по-скоро "Дани" се бъзика

# 719
  • Свети Влас
Знаех се, че работата с Галя е гнила. Сигурна съм, че Рая ще приеме, колкото и противно ще и е. Ще ми е интересно, ако е Дани, но се съмнявам. Уау, това момиче с грим е красиво...

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 11:19 от Габриела Радева

Общи условия

Активация на акаунт