Тази милата Поли е много зле с главата милата...

Според мен припадъка и думите на доктора, че й трябват по-добри почивка и храна са намек за евентуално развитие в посока "Анорексия"

Този новия ми хареса как се изцепи "Ти от коя секта си?", но не ми хареса как почти се из*ука с танцьорката в заведението. Ще има нещо гнило покрай тази Ани. Няма шанс просто да се държи по този начин просто ей така

Симона (Така ли беше щерката на Боби? Все я забравям!) все повече ме дразни! И имам усещането, че на нейния в един момент ще му писне, ще се обади на баща й и ще му каже и за тревата, и за алкохола, и за онзи с женствените вежди, и за всичко ... След което пича, естествено, ще се издигне в очите на всички

Софи започва да ме дразни с тези лесбо-истории. И това го казвам при все, че в обкръжението ми винаги е имало поне по една такава двойка

Радвам се, че Боби не даде заем на Поли. Ще се радвам и ако й даде ултиматум, както направи и с Коко, когато се стигне до момента да не може да си плати наема

...Данииии
.....ще се видят точно преди снимките,но никой няма да се откаже,з-то офертата и за двете страни е съблазнителна