София - ден и нощ.

• 169 427
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
На мене ми се струва напълно гледаем този сериал и засега ми е интересен. Не знам защо го наричат реалити, ама като се има предвид как вече и ББ/ВБ прилича на сериал, защо пък не. Tired Аз следя и Съдби на кръстопът, та този сериал ми прилича на микс от няколко от тамошните сюжетни линии и може би ще се получи по-интересно така, отколкото кратките истории, които Съдбите предлага и които в края на серията набързо се разплитат, в повечето случаи все щастливо и успешно. Пък и предпочитам да съм наясно, че гледам непрофесионални актьори, отколкото дипломирани такива, които не са на по-високо ниво. Не харесвам другите български сериали и не ги гледам, през последните пет-шест години изключенията са само две - Столичани в повече и Домашен арест. От тези двата съм напълно доволна, особено от втория. Grinning
Девойката, която е в ролята на Сабина, скоро я гледах в една от сериите на Съдбите. Веднага я разпознах, защото поведението ѝ там беше почти същото като в новия сериал - редеше същите задавени в яд скоропоговорки, с накъдрени вежди и вкисната физиономия.

# 46
Сега като се замисля, може би съм имала грешно очакване заради думата "риалити" в "риалити сериал". В крайна сметка как въобще съм можела да очаквам, че няма да има сценарии, след като в истинския живот подобен род взаимоотношения между баща-дъщеря, момче и две момичета и т.н. едва ли биха се случили така бързо за да можем да ги видим.
Според мен си е наистина риалити сериал. Показват ни нещата такива, каквито са при не малка част от хората на тази възраст. Аз лично виждам в образите на героите поне по един мой познат от времето, когато сме били на техните години.
И на мен ми е интересно. За сега ще се гледа, макар и на запис в сайта на Нова Peace

# 47
Едно нещо само не разбитам, защо нито един от тях не учи? Нали би трябвало да са в студентски години или бъркам?

# 48
Едно нещо само не разбитам, защо нито един от тях не учи? Нали би трябвало да са в студентски години или бъркам?
Аз не разбрах и какво работят, но не гледах много задълбочено.....

# 49
Аз не разбрах и какво работят, но не гледах много задълбочено.....
Боби има собствен бизнес малък сервиз.
София работи при Боби в сервиз.
Митко също работи там.
Савина работи като сервитьор.
Поли раздава флаери - но иска да пее.
Дани е фитнес инструктор, но иска да е фотограф.
Рая иска да е преподавател по танци.
Коки го мързи Simple Smile

# 50
Записвам се при вас, макар че няма много какво да се коментира.
Въпросното "риалити" и за мен е по-скоро сериал, но ми е интересно.

# 51
  • София
Замисълът, явно, е да покаже как се държат повечето младежи, след преместването си от малките родни градове в столицата Simple Smile

Мисля, че тези са се опитали да направят някаква версия на хитовия сериал-реалити или нещо подобно като жанр Школа. Обаче хич не им се получава. Хванах десетина минути, ей няма такъв ужас, тъпо, некадърно, негледаемо и неслушаемо!

# 52
Успях да намеря "Сабина" в Съдби на кръстопът:
http://vbox7.com/play:3e9e59b7b9

и дещерята на "Боби"- "Симона":
http://vbox7.com/play:b61e4bca16

# 53
Ето го и Дани в "Истински истории"- Димитър Илков

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 16:27 от orez

# 54
Ей, този Дани ми е ужааасно отблъскващ и в лице, и говор, и излъчване, всичко Sick А дори не знам на какво точно се дължи това отблъскване, но всичко в него ми е гадно Tired

# 55
  • Sofia
Който не го е гледал може да си навакса пропуснатото,сега повтарят всичките епизода по Кино Нова Wink

# 56
Дани ми е доста секси, особено с къса коса. Малко ми напомня на актьора от "бягство от затвора".

# 57
С къса коса е малко по-добре, но пак нещо в него ме отблъсква. Иначе в тяло е добре (макар, че ми идва , но в лице и говор ми е ... Sick
Сега видях от статията, че минава 30-те. Може би и факта, че играе доста по-млад герой спомага за цялостната картинка, знам ли newsm78

# 58
Жалко, че креативни млади хора не могат да се реализират от такива като Краси Ванков. Дори доведената си дъщеря набута във фирмата да режисира. Тъй, де, да заработва пари. Няма да я храни я!

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 19:52 от Шушон

# 59
Ей, този Дани ми е ужааасно отблъскващ и в лице, и говор, и излъчване, всичко Sick А дори не знам на какво точно се дължи това отблъскване, но всичко в него ми е гадно Tired
А на мен ми е много познат ,не се сещам от  къде

Общи условия

Активация на акаунт