София - ден и нощ.

• 169 553
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Е то с мойто мръсно подсъзнание, сети се за каква наденица си помислих  hahaha и с това "се е справила добре"  hahaha
hahaha Joy нищо не се и съмнявам ,че ще се справи добре и с тази "наденица" .Не знам защо съм решила ,че е доста гореща Рая . Simple Smile

# 541
  • София
На някои, май им се е дояло... наденица  Joy

# 542
  • Gotham City
Може, може  Blush Flutter

# 543
  • София
А дано, но гледай поне да е от истинско месо. Wink

# 544
  • Gotham City
Самп по БДС  Mr. Green

# 545
  • ГО
Joy
Няма да се изненадам, ако всички персонажи тръгнат надолу.
Рая - стриптизьорка
Поли - да спи с продуцента си, за да запише песен и да стане известна
Коко - беля след беля, да затъне в заеми, за да се оправя
Боби - да му подпалят сервиза
.....

# 546
Joy
Няма да се изненадам, ако всички персонажи тръгнат надолу.
Рая - стриптизьорка
Поли - да спи с продуцента си, за да запише песен и да стане известна
Коко - беля след беля, да затъне в заеми, за да се оправя
Боби - да му подпалят сервиза
.....
Как пък един не тръгне на горе.
Да стане студент.Да си намери работа в някоя хубава компания .
Никой не се бори за хубава работа .Ми са някакви мечтатели повечето .И преследват детски мечти май .
Като коне с капаци са всичките.Задълбали са си на едно място.Нямат никакъв напредък .Само мърморят и се оплакват но никой не прави нищо по въпроса  ooooh! Crossing Arms

# 547
  • ГО
Да, доста е нереална голяма част от сериала.

Поли от какво се издържа? Наем, храна, сметка за телефона, дрешки...
Дани и той.
Всички работят, как да кажа, не нископлатени, но не и престижни професии, а водят сравнително охолен живот. Живеят под наем, ходят на клубче, когато решат, предполагам, дружно осигуряват тая храна, дето нон стоп консумират. Сигурно и сметките за ток и вода си делят.
От чисто битов план куцат нещата.

# 548
 И на мен не ми се връзват нещата с плащането на сметките. И аз съм живяла на квартира без работа и после с нископлатена и нямаше такъв охолен живот  Rolling Eyes

# 549
И на мен не ми се връзват нещата с плащането на сметките. И аз съм живяла на квартира без работа и после с нископлатена и нямаше такъв охолен живот  Rolling Eyes
И като прибавим ,че на стая плащат по 500 лева.Нали Коко дължеше на Боби 500 лева за месеца за стаята.
То апартаменти има на тази цена  ooooh!.
Излиза ,че взимат сигурно над 1000 лева за да си позволят стая от 500 Simple Smile .

# 550
  • ГО
Абе, кой с автосервизче, има огромен апартамент на пъпа на София?
И то сервизът му не върви, няма работници, сам си е работник.
Не е някой тузар, някой, дето го раздава шефче през цялото време.

Ставало ли е дума в сериала, как Боби има този голям апартамент?

# 551
Тези 500 за наем може да са със стари задължения. А може в тях да влизат и парите за сметките, примерно. Или някакви пари за храна.
Иначе аз съм живяла с много хора на квартира (бяхме общо 6) докато бях в университета и за малко пари си карахме доста охолно с купони всяка вечер или през вечер. Колкото повече са хората, толкова по-лесно е с парите. Примерно съм давала 50лв. за 2 седмици и гладни не сме стояли, че и сме изхранвали закъсали колеги дори Laughing
А Дани работи във фитнеса, отделно и снима. Няколко пъти е споменавал, че го викат да снима нещо, макар и  не много доходоносно, но пак под 100лв. на сесия едва ли пада. Да, давали са го само веднъж как снима в онова заведение, но все пак няма как да дават всяка тяхна крачка.
В сервизите се изкарват много пари дори да няма постоянно по някоя чакаща кола. А при Боби винаги има чакащи, а и той не плаща вече за работник, така че няколко хиляди само от там трябва да си изкарва. Като се сложи и наема - живот!

# 552
Иначе аз съм живяла с много хора на квартира (бяхме общо 6) докато бях в университета и за малко пари си карахме доста охолно с купони всяка вечер или през вечер. Колкото повече са хората, толкова по-лесно е с парите...

Peace
Така е, и аз в студентските години живеех с много хора, много лесно беше, и купонът не спираше  Laughing
Определено не е по 500 на стая, Коко, както обикновено, ги е бил натрупал.
За това откъде го има апартаментът - варианти много, може да е от някой чичо без наследници, богата баба, да си го е купил след някой удар в годините на инфлация, да е с ипотека и да си го изплаща от наемите...
Ще измислят нещо сценаристите, не е невъзможно  Simple Smile

# 553
Иначе аз съм живяла с много хора на квартира (бяхме общо 6) докато бях в университета и за малко пари си карахме доста охолно с купони всяка вечер или през вечер. Колкото повече са хората, толкова по-лесно е с парите...

Peace
Така е, и аз в студентските години живеех с много хора, много лесно беше, и купонът не спираше  Laughing
Определено не е по 500 на стая, Коко, както обикновено, ги е бил натрупал.
За това откъде го има апартаментът - варианти много, може да е от някой чичо без наследници, богата баба, да си го е купил след някой удар в годините на инфлация, да е с ипотека и да си го изплаща от наемите...
Ще измислят нещо сценаристите, не е невъзможно  Simple Smile
Специално за 500 лева .Боби каза не си си плащал наема този месец.Предния едвам намери пари да те видим сега от къде ще извадиш.И му каза 500 лева Simple Smile .От там оставам с впечатление ,че това е наема за стаята.  Grinning .Не съм живяла с много хора и не мога да си представя да живея с толкова хора на едно място Simple Smile В студентските си години бях самостоятелно на квартира  Joy

# 554
500лв. спокойно могат да включват наем+сметки, все пак до момента нищо не са споменавали за сметки Peace
А с много хора, дори аз, която предпочитам тишината, спокойствието и усамотението си живях много добре с тях. Да, за около 3 седмици два пъти в годината, не за постоянно, но пък беше супер. А и факта, че благодарение на повечкото хора разходите ми намаляха с 2/3 си беше доста голям стимул  Mr. Green

Относно сервизите - приятел ми е разказвал, че докато беше в София работел в някакво забутано сервизче на процент и под 1000лв. на месец не е падал при все, че не всеки ден са имали работа. От друга страна при Боби постоянно има кола в бокса и още поне една отвън да чака.

Общи условия

Активация на акаунт