София - ден и нощ.

• 169 533
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Последният епизод върна позавехналия ми интерес към сериала и вече чакам новия.

Извън темата, открих двойничка на Сабина по отношение на веждите  - Айнура от сериала Кухня ги къдри почти по същия начин. Laughing

# 556
Дани след като му тръшнаха онова дете за негово ,сякаш се поокопити малко,стана по-сериозен.
Ама тая Стела ,баси неначесаното детенце,тая ще вкара Дани още повече в бели.Интересно ще ми е сега с Поли като са големи приятелки и Поли разбере за нея с Марио ,кво ще става

# 557
Зизy да възможно е да влизат и сметките Simple Smile .Знам ,че споменаха сумата и ставаше въпрос за наема а какво включва това не зная.Но дори и да включва ток и храна пак ми се вижда за една стая доста Simple Smile .
В промото за епизода дават ,че Събина казва на Дани не тази вечер.И май ще го изгони от стаята си  Laughing .

# 558
Боби в някой от епизодите спомена, че преди е бил мутра или се е занимавал с мутри, не помня точно какво беше, но може от тези времена да  му е апартамента.

# 559

[/quote]
Как пък един не тръгне на горе.
Да стане студент.Да си намери работа в някоя хубава компания .
Никой не се бори за хубава работа .Ми са някакви мечтатели повечето .И преследват детски мечти май .
Като коне с капаци са всичките.Задълбали са си на едно място.Нямат никакъв напредък .Само мърморят и се оплакват но никой не прави нищо по въпроса  ooooh! Crossing Arms
[/quote]

За да тръгне някой нагоре в България се искат ВРЪЗКИ  Laughing Ако продуцентите са решили така, Коко би бил най-подходящ за назначаване на работа в хубава компания например чрез връзки от страна на приятелката му  Joy или на нейните родители/роднини  hahaha

# 560
  • Sofia
Какво се случи с бизнеса на Коко понеже съм пропуснала?

# 561
  • София
Приятелката на Коки изглежда единствената свестна персона в този сериал.

# 562
На мен ми се струва, че и при нея ще има нещо гнило ... Примерно родители, които ако разберат, че има гадже е правила секс ще я накарат да се омъжи за момчето Whistling Все не ми се вярва, че може да има някой нормален тук Mr. Green

# 563
тая коковота да не е девствена  Rolling Eyes

# 564
Като нищо Поли ще спи с продуцента сега както е в шок и не знам какво. Ако не, поне ще й дойде може би акъла. Не се ли е чувала как пее...

Марио пък как запали на четвърт  newsm78

# 565
# 566
Коко нямаше ли друга приятелка преди това, с която си говореше по телефона?

# 567
Коки си говореше по телефона с тази девойка Peace
Дъщерята на Боби си проси шамарите. Дано нейния да звънне на Боби и да му каже, какви ги върши.
Относно ония мутри, които търсят Митко - имам усещането, че ще направят някакъв проблем. Или ще дърпат София, или ще направят поразии в сервиза ...
Познах, че Марио ще прекали с Рая. Познах и че Поли ще се даде на онзи мазния от студиото ...
Хареса ми как Сабина изгони Дани! Дано продължи да се държи така с него!

# 568
Много се радвам, че Марио прекали, дано това даде начална скорост на Рая да се махне и стегне.

Тази на Коко много ме дразни, ох, ах, не са на по 15 все пак.

Поли няма да може да спи с оня, почти съм сигурна. Или ще спи, но няма да намери сили да записва песен и т.н.

Мутрите ще си вземат парите по един или друг начин. Не знам какви връзки има Боби, може пък наистина да помогна. А какво всъщност правеше Митко, че така и не разбрах.

Дъщерята на Боби има отвратителен глас, и много добричка да беше пак щеше да ме дразни  Mr. Green

Хареса ми как Сабина изгони Дани! Дано продължи да се държи така с него!

Но пък от 1 секс да иска обещания за връзка... Ще го загуби според мен.

# 569
  • Gotham City
Според мен Марио ще изхвърчи от апартамента, не Рая.

Нищо чудно да тръгне да търси убежище при Поли

Общи условия

Активация на акаунт